ציוד ורכישות

טאקי ממ

New member
אולי שעון יד?

פשוט כזה מפלסטיק, כמובן... עם דמות מגניבה
אולי משקפי שמש? (אני חושבת יותר מדי "בת" בכיוון של אביזרים?)ספל\צלחת רק שלו (יש למשל עם דמויות מספרים)
משהו לכיוון המשחק הסוציו-דרמטי, למשל ערכת רופא?

קונצרטו

New member
שילוב של פונקציונליות ופרווה

( או תחושה פרוותית)
חלוק רחצה איכותי, תוכלי לקנות באיזה צבע שאת רוצה ולרקום בחנות ייעודית את השם שלו/ דורה/ סמי בוורוד או בלי כלום.
ומניסיון - תקני גם לבכור.
ו

אנשים של פליימוביל

אני מדברת על האריזה הקטנה שבה איש או שניים.
זה זול והילדים מתים על זה. ולא תופס מקום!
אני פחות אוהבת לקנות עולם שלם של פליימוביל ומעדיפה אנשים בודדים ושהילדים יבנו להם לבד את העולם מלגו , קוביות וכו'.

תושה

New member
שתי מתנות שהכנתי והתקבלו בשמחה רבה

הראשונה - ערכת יצירה, לילדה שאוהבת ליצור. הלכת לאייס וקניתי קופסה של ברגים - קופסה בגודל 35*45 שמחולקת לתאים תאים, ואז הלכתי להכל בדולר והעמסתי חומרי יצירה מכל הבא ליד: מנקי מקטרות, פסטלינה, חרוזים והמון מדבקות סול, לבד ואפליקציות (צורות, מספרים, אנשים ועוד). נוצות, חוטים - כל מיני. סידרתי הכל בתאים ויצאה מתנה כייפית ומהנה (ומתכלה). יצא לי בערך 160 ש"ח להכל.

השניה: סט מצעים אישי. הכנתי בהתחלה לאחיינית שלי ליום הולדת 6, ואז אחותה בת השלוש ביקשה גם ליום הולדתה. קניתי סט מצעים צבעוני חלק, וציירתי עליו עם צבעי טוליפ דברים שהם אוהבות. לקטנה ציירתי עוגת יומולדת, מיספרים, את השם שלה, סוכריות, את הלו קיטי, דברים כאלה (במקרה של הטייס, פני וחתולים). ציירתי בעיקר על הציפה ועל שולי הכרית. יצא להיט. אגב - לטייס גם הייתי תופרת פיסת פרווה בפינת השמיכה שהוא יכול ללטף או משהו (אולי עם תיקתק, שיאפשר לכבס).

נשמע מקסים

הטייס ישן עם חתוליייייי
מלטף אותו כל הלילה.
בינתיים הבטחתי לתפור לו בובה. הוא מצא את עגלת התינוק בארגז הצעצועים והצטער מאוד שאין לנו בובה אז הבטחתי לו בובה של פני. בדיוק עשיתי סדר בארונות והעפתי שק של מגבות (
) אז נראה לי שאני אנצל אותן.

מסתערת

New member
מיכל היליום לניפוח בלונים

מישהי יודעת איפה אפשר לרכוש מיכל הליום קטן לניפוח בלונים?

למעלה