ציוד ורכישות

kramerkaren

New member
דווקא ביגוד קיץ

בגדי הים של sunway וכו
אני אוהבת את משחקי הקלפים הישראליים - מלך הפלאפל, חמישה בלונים.
אם קונים את חמישה בלונים אפשר לצרף את הספר עם תרגום, פשוט לכתוב אותו או להדפיס, מעל הטקסט. יש לי תרגום נחמד אם את רוצה. איפשהו.
ערכות יצירה ישראליות - יש גם את גננצ'יק שנחמד נורא, ועוד כל מיני.
חוברות עבודה לפסח. יש גם באנגלית.
הגדה לילדים (יש את ההגדה מפלסטלינה עם דיוידי עם כל השירים)

hila218

New member
מארז של ה-dvd שירי ילדות ישראלית

קניתי את זה לאחיניות שלי בלונדון והן באותם גילאים מתות על זה.!!!

מתנות לגננות? רעיונות?

בגן אחד 2 גננות ובגן שני 6-7 אנשי צוות שארצה לתת להן מתנות.

הבעיה: לא יכול להיות יקר מדי. לא משהו שאופים(פסח וכו' וגם אני לא חזקה בענייני אפיה). אני מעדיפה לתת משהו אישי ולא משהו לגן. אה, וגם אין לי זמן ללכת לחפש..

אז אם במקרה מישהי ראתה משהו מעניין באחת הרשתות, אשמח לדעת ולרוץ לקנות.

רlנית

New member
אני הלכתי על בונבוניירות צנועות

ב-20 ש"ח לכל אחת. אצלנו זה 4 נשות צוות בגן אחד ו-2 בשני (הכוונה לצוות קבוע לא למחליפות). פעם קניתי לכל אחת ספל יפה וגדול שמתאים לקורנפלקס אם כי חלק השתמשו בזה לקפה, וזה עלה לי פחות. (אפשר ספל ממולא בשוקולדים).

למי יש רעיון יצירתי למתנה לטייס המשנה?

ליום הולדת שלוש.
רוב (אם לא כל) המשחקים שלהם משותפים ככה שבאמת הבית מלא בכל טוב והמבחר גדול. כרגע משחקים שניהם בלי הפסקה בלגו האמיתי של אלפא, אז לא רוצה לחזור אחורה לדופלו. לא צריכים ביגוד, לא צריכים ספרים נוספים כרגע, לא רואים DVD. כנראה נלך ליום כיף כולנו ביחד וכנראה שנקבל מנוי לספארי מסבא, אבל קשה לי בלי האקט הסמלי של לתת לילד שלי מתנה ארוזה שהוא יכול לפתוח, בטח כשזה יהיה רק אנחנו ולא יהיה מתנות אחרות מהאורחים.
אין חצר/גינה/מרפסת ואין מקום. כל מה שאני עושה כל היום זה מעיפה דברים לפח ומנסה לפנות קצת מרחב נשימה בקופסת הגפרורים שלנו.
אז למה בעצם אני רוצה לצבור עוד רכוש? לא יודעת.
צריכה רעיונות למשהו מגניב, יצירתי, כזה שבמצב רגיל הייתי מסתכלת עליו ואומרת "אני ממש יכולה להסתדר בלי השטות הזאת". משהו לפינוק. משהו כמו מנורת לבה. מטופש, מיותר, בחיים לא תקני לעצמך אבל כשאת מקבלת אותה את מתלהבת נורא. כזה. מישהי?

פנדה30

New member
פיג'מה של ספיידרמן?

או בגדים.
פליימוביל?
חוברות צביעה/עבודה?
בגד ים חדש, כובע, כפכפים?

תני פידבק על ההצעות, ונראה איך נתקדם משם...

מזל טוב!

אוקיי...

בגד עם דמות שהוא אוהב יכול להיות נחמד. הבעיה היא שהוא אוהב את פני. ואת דורה. וחתולים פרוותיים חמודים. והבעל לא מרשה להלביש אותו בורוד או בסגול של בנות. אני אפקח עין בחנויות ונראה אם משהו קורץ לי.
חוברות לא ירגשו אותו והוא גם לא עושה עדיין. בגד ים לדעתי עדיין יש משנה שעברה, ולא הייתי רוצה לקנות כל כך מוקדם כי הוא יטמטם אותי במשך חודשיים מתי נלך לים כבר.
פליימוביל זה בהחלט משהו שהוא יהנה ממנו אבל... די, אני מוצפת. זה כמו חוק ה-80-20 בבגדים. הם משחקים ב-20% ממה שיש 80% מהזמן. לא בא לי להביא הביתה עוד חלקי פלסטיק קטנים כשהם ממילא כל היום משחקים בחלקי פלסטיק אחרים, בדיוק באותה צורה.
מצטערת, קטלתי... לא התכוונתי. תודה על המאמץ. אולי אני רודפת אחרי משהו לא מציאותי בכלל....

ללילילל

New member
תחפושת? כלי נגינה? כלי רכב?

חומרי יצירה? (אחת המתנות מיומולדת 3 שזכתה להכי הרבה שימוש אצלנו הייתה ערכת כלים להתעללות בפלסטלינה). דמויות למשחקי דמיון (לא חייבים פליימוביל, יש משפחות כאלה של בובות עם גוף עץ ובגדי בד, מכירה?). קוביות עץ שוות. סקטים. והאמת, מניסיון כואב, אם באמת רוצים לשמח ילד שנמצא עמוק בתקופת לגו - אין כמו עוד לגו...

סו ורד

New member
משהו לקישוט החדר?

כמו מדבקות קיר יפות של משהו שמעניין אותו, מדבקות תיקרה זוהרות של כוכבים, מנורת לילה צבעונית, כדור דיסקו, תמונה יפה? לבן שלי מסגרנו מפת אטלס גדולה לילדים עם ציורים יפים של חיות, קרחונים, ספינות פיראטים וארמונות במקומות הרלוונטיים. והוא מאוד מאוד התלהב וזה תלוי מעל המיטה שלו וכל פעם הוא רוצה שנקריא לו (יש כיתוב כזה בשוליים עם הסברים) על הפינגווינים בקוטב ועל הספינה של מגלי עולם וכו.

סו ורד

New member
את המפה מצאנו בחנות ספרים יד 2

היא בסגנון של האטלסים לילדים של פעם. הדבקנו ומיסגרנו בעצמנו.

happy end

New member
באימג'ינריום יש צעצועים מדליקים

כמו למשל מיקרופון אלחוטי, משקפת מגדילה אמיתית, מיקרוסקופ לילדים, ערכת צפיה בחרקים ועוד ועוד והכל אסתטי ומקסים.
מצרפת לך לינק ושיהיה במזל טוב!

http://www.imaginarium.co.il/צעצועים-321.htm

kramerkaren

New member
רעיונות

פליימוביל
להיכנס לאימג'ינריום. יהיה שם שפע של מה שתיארת, אבל לגיל הרך. ערכות לחקר נמלים וחרקים, משחקי קופסה ראשונים מהממים. קסם של חנות.

למעלה