פופינה והרברט סמואל בתל אביב, וחומוס סעיד בעכו.
אלו המסעדות בארץ שממש התמוגגתי בהן.
בחו"ל, הדבר הזכור לי ביותר הייתה מסעדה בהרים מעל העיירה פלכאו שבאוסטריה. האוכל שם היה אוסטרי סטנדרטי, אבל קינוח אחד שמתהדר בשם "בוכטל"(!), העיף אותי לשמיים. ואני דווקא לא מחובבי המתוקים. זה לא היה דומה לכלום וטעים-טעים.
הייתי אוכלת ארוחת חג באיזו ארץ רחוקה שעדיין לא ביקרתי בה. האוכל לא חשוב, העיקר שהמקום יהיה חדש ומקסים.