Suck My Pop

Artpopist

New member
איגי אזליה על שער מגזין Billboard

הריעו לאיט-גירל החדשה!
תוכלו למצוא את הראיון המלא באתר המגזין ביום שני הקרוב.

Eurovision Aces

New member
גם וורק תופס תאוצה ענקית בארה"ב

השבוע מקום 54 (עלה כמה מקומות כל שבוע, כמעט ללא קידום)

יהיה מאוד מפוספס לא לשחרר מחדש את השיר שם.

טוב שנזכרו. היא הייתה מועמדת אליו כבר שנה

שעברה לאומן החדש הטוב ביותר בVMA.

מעניין מי יהיו המועמדים ב2014 הריקה הזאת

Drunk in Love

New member
אחלה שנה עד כה, באמת לא מבין מה הבעיה

רוב הסינגלים לא מאכזבים ולא נופלים לשבלוניות יתר להבדיל משנים קודמות. אמנם טחנו את זה, אבל אני מנסה להבין. אמנם המיינסטרים אכן נמצא במצב עגום אבל המוזיקה שאני נהנה ממנה השנה היא רבה ומגוונת לעומת השנתיים הקודמות.

Drunk in Love

New member
וגם המיינסטרים לא ''כזה'' עגום. לא נוראי.

היו ימים נוראיים יותר.

אין כוכבים כרגע

ובינוניות כמו איגי אזלייה,סאם סמית' ואריאנה גרנדה בפרונט. (שבמצב נורמלי ומתוקן - היו מקבלים את היחס הבינוני שמגיע להם.)

להיטים הכי שבלוניים,מיושנים,משעממים,בינוניים וליטחיים שבימים טובים לא היו מגיעים למק' ה17 בשבועי כובשים מצעדים.

זמרות שפעם היו ענקיות נכשלות בצורה יותר מדי חריפה,גם אם הן לא טובות כמו בימי עבר.

שיר סתמי כמו Happy הוא שיר השנה בסיומה של השנה ששייך לפסקול של סרט ילדים מ2013 וכן שובר שיאי מכירות ומאיים להיות השיר הכי נמכר במאה ה21.
יותר מזה - פורמט האלבום נמצא בשלבי גסיסה סופניים והאלבום הכי נמכר השנה זה פסקול לסרט דיסני. שטוב ככל שיהיה,יצאו לפני מלא סרטי דיסני כאלה עם אותם שירי קיטש.
וכן הקטע הכי דפוק - היום להוציא אלבום זה כמו לקבל פרס למפעל חיים. לא פלא שביונסה מה שהיא עשתה כדי לחזור לעיניינים.
פעם תקופה הייתה תקופה - היום מוציאים 3-4 שירים לפני כל אלבום,EP's,שירי פרומו,סינגלי פרומו,אלף ואחת הוצאות,שת"פים מלפני הדבר האמיתי. בלגן שמתאים לשוקים של ישראל ואלבניה ועד שסוף סוף יוצא האלבום זה סימן שהתקופה נגמרת ומפסיקים לקדם אותו ואין עניין. והאומן מרגיש על הגל ויכול לשבת על זרי דפנה - פי..סוף סוף הוצאתי את האלבום. תעשייה שמוציאה את המיץ למאזיניה ולאומניה.

אבל העיקר שהכל סבבה וכולם מאושרים ויש היום המון שפע וסטרימרים והכל קל ומהיר ולכולם יש מקום וכולם אוהבים את הכל וגם טראש זה סוגה עילית. וההיפסטרים קובעי דעה,וכל שנה יש רטרו למשהו אחר וכל תת ז'אנר בעולם מקבל רנסנס ואנחנו חוגגים את תרבות הפופ כל הזמן ויכולים לשתף עם כולם ברשתות החברתיות ולהתפוצץ מעונג. (וכן גם אני חוטא בזה. יותר מדי.)
עוד כמה שנים כל החגיגה הזאת הולכת להיגמר. השפע והזמינות יהרגו את התעשייה (והם כבר עכשיו הורגים.)

בקיצור - יותר נוראי מזה אין.

ושיהיה ברור (אוף כמה נמאס לי להתנצל) שזה לא מכוון אישית אלייך. רציתי להעלות משהו כזה בשרשור שפתחת ל2014 והשרשור ההוא התפספס ועכשיו זה פשוט יצא ממני.

Halcyon Days

New member
אבל למה זה דבר רע?

המוזיקה "הטובה" כבר לא נמצאת במרכז, היא עברה לשוליים.
מה שמרכזי עכשיו אולי פחות מעניין, אבל מה שקורה בשוליים בשנה האחרונה (בבריטניה בעיקר) פשוט מדהים.

נכון שהמיינסטרים יבש וכל זמרי/זמרות הפופ לא מצליחים להביא להיטים אמיתיים, כאלו שיזכרו ב3-4 שנים הקרובות, אבל דווקא אני אוהב את העובדה ששירי דיסני/סרטים שולטים במצעדים, זה מראה שהשיר באמת טוב ולא משנה מי שר אותו.

Eurovision Aces

New member
לא הייתי חורץ את דינה של אזליה כבר עכשיו

עכשיו שפאנסי #1 השירים האחרים שלה מקבלים תשומת לב.

ובעז"ה וורק יגיע למקום הראשון אליו הוא שייך.
|חיבסרט|

Halcyon Days

New member
אין לה יותר מידי מה להציע...

היא עושה ראפ רגיל.
פאנסי בעייני טוב בעיקר בגלל צארלי,
וצרות טוב בעיקר בגלל הקיר ששרה

וורק אחד השירים הכי שנואים עליי השנה.

candyheart

New member
אני כבר ציינתי את "חיבתי" אליה.

אישה מרגיזה עם קול מעצבן ופרצוף עוד יותר. לא אוהבת ראפ בכל מקרה אבל היא, בניגוד לניקי ואחרות, ממש מוציאה לי את המיץ.

Glittter

New member
מושלמת
שתוציא כבר אלבום נוסף.

באמת מזכיר את Drive.
הייתי מכניס את השיר במקום Do My Thang.

למעלה