Suck My Pop

אז לא לא יודע מה גרם לך להרגשה הזאת, אם אני לא רואה את זה כמוך אז אני אוטומטית מעריץ אובססיבי?

כן אני מחבב אותה, מאז ימיה בתור שופטת באקס פקטור (האמריקאי ובעיקר הבריטי). מי שלא ראה לא יבין...

Eurovision Aces

New member
אצלי הפוך

אהבתי ואתה לפני ולא סבלתי אותה בכלל באקס פקטור הבריטי
עד כמה אפשר להיות פאגהאג ולצפות שכולם יאהבו את זה.

טוב, אז אתה היחיד ששמעתי עליו שלא התאהב בה משם.. לא שאני בהלם, הגיוני שלא כולם יאהבו.

ד.א, נראה לי אני צריך לחפש את המילון של הפורום או משהו (מזל שיש על זה ערך בויקי), ועדיין לא הבנתי מה הקשר אליה, אבל טוב...

הקרנת בכורה : Ella Eyre - If I Go

יצא לפני שבוע אבל בכל זאת שווה עדכון.

סינגל הבכורה הרשמי של אלה אייר מאלבום הבכורה שהולך לצאת לה השנה.
לפני כן קדמו לו הלהיט הענק עם רודימנטל (Waiting All Night) וכן שיתופי פעולה עם נאוטי בוי,טייני טמפה ובסטיל.
וכן EP שיצא בסוף שנה שעברה שכלל את הסינגל Deeper שכשל.
ועכשיו אלה סוף סוף יוצאת לקריירת סולו באופן רשמי.

בשמיעות הראשונות - לא אהבתי וחשבתי כמה שזה ג'נרי ומשעמם והולך על קו הכ"כ חרוש של הפופ-סול-דאנס של הזמרים הלבנים בבריטניה אבל עכשיו אני מכור.
בעיקרון זאת הגרסה הנשית של Love Me Again של ג'ון ניומן.

לקליפ יש אחלה קונספט ואפילו מקורי אבל הוא ממצה את עצמו מהר מדי לפי דעתי אבל יכול להיות שאני צריך לצפות שוב.

https://www.youtube.com/watch?v=JJr80jXCepc

candyheart

New member
בהתחלה לא הייתי בטוחה...

הרגיש לי קצת סתמי ולא סוחף. אבל ברגע שהקצב נכנס בפזמון, השיר משתפר פלאים! בהחלט חיבבתי בשמיעה ראשונה וזה אכן מזכיר את Love Me Again.

ואת הקונספט של טיפוס על קירות אנסינק כבר עשו( בין היתר) ב"ביי ביי ביי" וכן עוד זמרים. זה יפה, אבל אכן ממצה את עצמו מהר.

candyheart

New member
לא הבנתי את מוטיב הארנבים.

אולי זה יתברר יותר בקליפ המלא (לא.).
אני אוהבת את הלוק הטבעי הזה שהיא אימצה לעצמה. ודווקא אדון דה גיים צריך להתגלח.

Artpopist

New member
נראה מבטיח

השוט הראשון הזכיר לי פרוייקטים שגאגא עשתה עם אינז&וינוד ההולנדים. אלמנט הארנב והצבע הורדרד שטיפס על הראפר הזכירו לי את מיילי. כרגע עוד הכל קצת מבולגן לי בראש, מקווה שהתוצר הסופי יהיה מובן.

Drunk in Love

New member
כל היום אני מזמזם ''I still luh uh uhvvv''

נראה כמו אסופת קטעים שלא קשורים אחד לשני אבל היא נראית טוב.

UnderControl1

New member
HotShot: שריל קול על סט הקליפ החדש.

בתחילת השבוע קיבלנו את הסינגל החדש של שריל, Crazy Stupid Love, שזכה לביקורות מאוד לא מחמיאות.
שבוע הבא הקליפ המלא ישתחרר לו, ואז הגברת תתחיל לקדם אותו תוך כדי הופעות בתוכניות שונות.

בינתיים קבלו תמונה של שריל על סט צילומי הקליפ כטעימה.

candyheart

New member
עוד קליפ סקסי במועדון אנדרגראונד

או חניה או כל מקום אחר מלוכלך...כל כוכבת פופ צריכה שיהיה לה כזה.

Eurovision Aces

New member
היא יכולה ללבוש את מה שריהאנה לבשה

לטקס ההוא לפני כמה ימים לאורך כל הקליפ וזה עדיין לא יציל את השיר המזעזע שלה.

איזה Abs יש לה. כוסית על.

הקליפ מסקרן,רק חבל שהשיר פח הפחים מזעזע עם הפקת להיט יורודאנס אשר צועד במק' ה93 בשוויץ.

למעלה