שרשור אור וגאווה

עם ולמרות הפחד

הרופאה שלי - בשבוע הבא - אם לא יקרה בלת"מ (
) - סוף סוף תור "חוקי" בלי להתחנן ובלי חירום, זמן שכולו שלי!!!
שני תורים בבי"ח שאמורים לתת לי תמונה כללית או מפורטת אפילו של איך ייראה הטיפול במחלה החדשה שלי.
הקבוצה הלימודית של יום ראשון.
שיעור באוניברסיטה ביום שלישי.
חזרתי לצייר! ציירתי אותה מתמונה שלה שמצאתי במרשתת, ואני מתכוונת להלביש על הציור הזה איזה שהוא "עיוות" מקורי מאוד וזה יהיה מדהים
!
הרופאה המחליפה שלה, שגם נחמדה וטובה אליי, על זה שהיא מוכנה לגבות אותה ולדבר אתי לפעמים כשאני במצב קשה.
כל מיני פורומים באינטרנט.
התשבוחות והאופציה לקידום בהוצאה לאור
.
העבודה המוגנת: האנשים, המנהלת, העבודה שלי שם שדי מעניינת, ההערכה כלפיי.
החברונת מהתכנית שלא מוותרת עליי ושכל כך טובה אליי, נשמה קטנה.
אנשים שלא מוותרים עליי, ויש כמה כאלה.
אולי תהיה לי סוף סוף מדריכה חדשה.
שינוי בתפריט לפי תזונה שמתאימה למחלה החדשה שלי (בינתיים לא כל כך מצליחה להימנע מבולמוסים ולהיצמד אליה).
התגייסות של אנשים נהדרים למעני. זה נוגע ללב.
התגייסות שלי למען אחרים גם כשקשה לי מאוד. זה משמח אותי.
מלא טקסטים לעבוד אתם.
רגעים טובים ותחושה של חיוּת. זה לא קורה הרבה וזה מפחיד כשזה קורה, אבל זה טוב, בגדול.
ההשלמה עם הרעיון שלא אסע לאח שלי בליל הסדר ושככל הנראה אשאר כאן כי אין לי אפשרות אחרת ראלית. אולי זה לא יהיה כזה נורא.
האופטימיות של אחותי, באמת שלא ציפיתי.
ספר הילדים שאני קוראת עכשיו בשביל הלימודים וכל כך נהנית ממנו, הוא כל כך יפה למרות משהו בעלילה שמעורר בי שאט נפש.
השיאצואיסטית שלי - אור גדול וכיף גדול.
זה שהיה לי מקום לשבת באוטובוס גם לטיפול וגם בחזרה.
זה שאני בכלל משקיעה בטיפול בי.
התמונה של הרופאה שלי שהולכת אתי לכל מקום בסמארטפון. כן כן, אני יודעת שזה נשמע פתטי ואולי זה באמת פתטי, אבל זה מנחם ועוזר.
המתנה שהיא נתנה לי שגם עוזרת לי להרגיש טוב יותר.
הבריכה שאני מתכוונת לחזור אליה בשבוע הבא, אולי אפילו לפני הפגישה עם הרופאה.
מלא דברים בריאים שקניתי כדי לאכול - מלא ירקות וכו'.
פחות תובענות מאנשים. אפילו קצת פחות זה טוב.
הפינה הזאת.
יש לי בגדים ממש מהממים לקיץ.
כרית החימום למיקרוגל, אני נזקקת לה הרבה בימים האלה, אז מזל שיש לי אותה.
הצלחתי לסדר לשתי חברות עבודה אתי (במוגנת).
זה שיש לי שותפה די נחמדה חוץ מזה שהיא הפכה להיות בלתי נסבלת לאחרונה, עדיין היא הבלתי נסבלת הכי נחמדה שיכולתי למצוא.
הרעיון שהיא נתנה לי איך לצייר את הציור המאוד מקורי שלי.
זה שקבעתי מלא תורים די צפופים לרופאה שלי מראש, ובכלל, צוות המרפאה המקסים הזה שמשתדלים בשבילי ובאים לקראתי.
החתולית שלי, וההחלטה שלי להשקיע בטיפול בה - גם חיסון וגם טיפול התנהגותי. הגיע הזמן לטפל בזה באמת, לקראת יום הולדת שלוש שלה (בתחילת אפריל). אבל למי פונים? אין לי מושג בדברים האלה.
קצת פחות פגיעה עצמית.
זהו, נראה לי.

מייפלס

New member
כמה נקודות אור ! שאפו !

לגבי החתולה שלך ממליצה לך לנסות להתייעץ בפורום חתולים ... לי לא יצא לשמוע על מאלף או מייעץ טיפולי לחתולים ... רק לכלבים ... אני משערת שאם יש , אז הם מעטים ...

תודה, עדי, ותוספת

אם היה לי כסף ללא הגבלה הייתי מעיפה מכאן לכל הרוחות את השותפה שלי וחוזרת לגור לבד! הכי כיף!

lital172

New member
ואוו.

אני כל כך גאה בך איך למרות כל החושך את מוצאת לעצמך אור.. איך את יודעת להסתכל מה עשה לך טוב..
ההודעות שלך קורעות לי את הלב.. ואני שמחה שלמרות הכל את יודעת לזהות כמה אור יש בך ולך. כמה דברים יכולים לעשות לך טוב. וכמה כיף לנשום...

אוהבת אותך...

מייפלס

New member
שלי :

למרות כל הכעסים והתיסכולים שלו עלי לאחרונה ... בעלי היקר , תמיד היה ותמיד יהיה ( איתי , אני מקווה ) !
מזמן לא נסעתי ברכבת והיה מאוד כיף להסתכל על הנוף ולשמוע ילדון מדבר עם הסבא שלו כמה דק' יקרות מפז !
אנשים שהצלחתי לעזור להם ולהקל על המכאובים שלהם ...
אנשים חדשים שמכירה - כשרוצים אז מוצאים אנשים שדומים לך !

זה שלומדת לעשות מהומות סביב דברים , דבר שלא עשיתי בעבר ... לעמוד על שלי וכו' - סביב גניבת הפון שלי מול הצוות והמשטרה , סביב הכאבי גב שלי מול הוועדה של משרד הבריאות והצוות וסביב ההתנהגות של המדריכה שלי - מאוד לא נאותה ... אבל לצערי לא מתיחסים אלי כיאות כאן ... מחכה לעבור לדיור מוגן מכאן כבר , כמה שהצוות אחלה בני אדם ואנשים טובים ... המון זלזול מול הנ"ל ...
אוכלת כמו שצריך ושותה ולא חושבת על קלוריות ... אבל כן על לרדת במשקל - בדרכים בריאות ! הליכה ברגל ואכילה נכונה של דברים בריאים ומזינים ולא שטויות ומתוקים כמו בעבר ( טוב , נו , רק בסופ"ש ) !

levshavur

New member
האור שלי

שלום לכולם
השבוע תפשתי אומץ ובעזרתו של ידיד שלי פתחתי דף בפייסבוק! הרבה זמן רציתי
ופחדתי.
גמרתי לקרוא מאמר ענק באנגלית על חלום ליל קיץ של שייקספיר (אנגלית לא פשוטה)
ואני מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה הזו...רק לתרגם את מה שקראתי
היום וקדימה לכתוב את העבודה! סוף סוף!
יש דיבורים על מעבר לדירה שלנו בפסח ואני שוקלת את זה (קודם לא רציתי לשמוע
על מעבר עד הקיץ אבל אוליי נעשה את זה...)
יש לי כבר תאריך לרפרט שאני אמורה לעשות בכיתה ואני עושה אותו על הצגה שהשתתפתי בה שנה שעברה! (קיבלתי עותק של הסרט)
יום שלישי השתתפתי בהפגנה באוניברסיטה (גם המרצים באו להפגין)!
מזג האוויר הקיצי שעשה לי טוב בלב.
לבשה.

קולדון

New member

התערוכה שהרמתי בסוף קורס הדפס לילדי פנימיות מכל הארץ, יצאה מרשימה כל כך ומרגשת. היה לי כיף לראות את הילדים המדהימים האלו גאים בעצמם, ואת המדריכים שלהם גאים בהם, כמובן.
הייתי צריכה לתת נאום, וקצת נלחצתי מזה, ובסוף פשוט אמרתי ישר מהלב מה שאני מרגישה וזה יצא ממש טוב, אני חושבת.

חופש פסח, אמנם פחות הכנסות אבל כיף קצת הפסקה מהעבודה בסדנה.

משכורת נחמדה מהסטודיו

כיף עם הבנזוג, שוב הדברים זורמים טוב בינינו

כמובן! הטיסה לניו יורק! כל כך מאושרת!

יום הולדת שעבר השנה הכי טוב ונקי מבכי או עצב. היה ממש כיף ורגוע למרות החששות שלי. ארוחה עם חברות, יום אחכ גם ארוחה עם החבר. אוירה נקייה מריבים ולחצים... כיף.

lital172

New member
וכיף לי לקרוא אותך ככה

ושהכל הסתדר... איזה מדהימה את... תהני בנסיעה. הכי מגיע לך בעולם ובכל החופש הזה..
תקני לעצמך מלא דברים יפים ומלא חוויות עם הבחור. ותחייכי הרבה הרבה. את כובשת אותי תמיד.

הו,

אני כה אמיצה. לא נעשה לי אאוטינג אבל הבלונד שאני הולכת לפזר פה הוא בגלל הרוח הנשית של המעשה האמיץ ההוא.
היה לי טיפול חוצה גבולות השבוע.
הצליחו להרגיע אותי בנושא שהכניס אותי למצוקה בל תתואר.
התואר שלי, בלי לעשות לעצמי אאוטינג (נו, גם כאן), מורכב משני חלקים עיקריים. אני חייבת לקחת קורסים בשניהם. הגעתי מאהבה לאחד שהיתה גדולה מספיק בשביל לסבול את השני. ומשהו השתנה מאז שאבחנו את הפרעת הקשב שלי (טוב, וטיפלו בה). אני מוצאת את עצמי מתעניינת עד עמקי נשמתי בשני התחומים, עושה אינטגרציה של הידע בשניהם ומנהלת שיחות עם מרצים מפחידים שבסוף שואלים איך קוראים לי כי השאלות שלי מצאו חן בעיניהם. בקיצור, אני מתלהבת, וזה מושלם

השבוע שלי רצוף באנשים טובים. החיים שלי בכלל.
האפוטרופוסים של המטופל הנוכחי שלי (טוב, וגם הוא) מעריכים אותי בצורה יוצאת דופן. כל כך יוצאת דופן שהם שאלו מה לקנות לי, דורשים לקבל רק אותי, סומכים עליי מספיק כדי להשאיר אותי איתו בבית החולים ולנסוע הביתה לישון בלי שעון מעורר בפעם הראשונה מזה חודשיים (!), אחראית סידור העבודה שלנו קוראת לי הצדיק הל"ז, קיבלתי אישור להוציא כמה שבא לי על נסיעות בתנאי שאגיע והמשכורת שלי הולכת להיות ממש יפה.
וחוץ מזה, הוא אוהב אותי. ואני אותו.
רכושני: הזמנתי ספר שחיפשתי הרבה זמן מאז שלא השכלתי לקנות אותו בהזדמנות פז אחת. יומיים אחר כך התקשרו מהחנות לשאול אם אני בטוח מעוניינת בו כי הוא האחרון שנשאר בהוצאה. ועכשיו הוא שלי

חוץ מזה קניתי מלא ספרים ו"מטעם"-ים בזיל הזול
וקראתי הרבה דברים מעניינים השבוע.

lital172

New member
את מדהימה אותי

כמה אור. כמה חוזק. ממש אפשר לדלג בין אור לאור ולהרגיש אותך מחייכת לצד זה.
גאה בך על הכל. את מאוד מיוחדת ומוסיפה לפה הרבה עדינות ואכפתיות. תודה על זה...
ושתמשיכי לאסוף לך הרבה אור

lital172

New member
מנסה להסתכל על האור שלי

בין כל הקושי אני גאה בעצמי. שאני שומרת עלי ולא פונה לדרכים הרסניות ... שאני מדברת ובוכה... ופורקת את זה בצורה נכונה. עוד אני גאה בי שאני מתפקדת בעבודה ומחייכת לילדים.. עושה להם שמח... הם מוציאים ממני מלא שמחת חיים ואהבה. עוד נקודת אור גדולה זה כמובן יהיה ליאור שלי. הוא לגמרי אור שלי... מזל שיש לי אותו לחבק ולבכות על הכתף שלו.
גאה בעצמי שאני חזקה גם ליד אמא... מנסה לעזור כמה שאפשר... ובין כל הרע הזה... לחפש את הטוב. זה כל כך חשוב וגורם לי להחזיק מעמד.

תודה. חשוב היה לי לכתוב את כל זה ולראות את זה בעצמי...

lital172

New member
תודה רבה

באמת לא מובן מאליו וקשה כל כך ואני מצליחה לנשום וללכת קדימה. לא לעצור.

למעלה