CAR@WAS

RoyBehar

New member
פיטסבורג ג׳איינטס

לא, לא באמת.
אבל נורא שיעשע אותי איך פיל סימס לא הפסיק לחפור עם הסברים שנשמעו מאוד תלושים לגבי ההחלטה הזאת.
ובכלל לא הייתי בעד הג׳איינטס.
אמנם הימרתי עליהם בתחרות אבל המצב שלי בתחרות הזאת כל כך רעוע שבאמת כבר לא הייתה לזה הרבה משמעות מבחינתי

omrili77

New member
PIT@NYG

בגלל שהיה איבוד כדור היה גם review, לא מדובר על טעות מקרית.
אם מה שהיה לבריידי בזמנו לא היה פאמבל, אז מה שהיה במשחק הזה היה סופר-טורבו-מגה tuck rule. היד המשיכה קדימה עם הכדור, אז יצא קצת (הרבה) עקום אבל ב-99% מהמקרים זה לא היה פאמבל.
אם אתה באמת חושב שהסיטואציה לא השפיע כנראה שאתה לא מבין במלואו את הצורך האמריקאי ב-feel good stories. כמעט כל החלטה אפשר להסביר לשני הכיוונים, את ההחלטה הספציפית הזאת קשה מאוד להסביר (לא שהם לא ניסו)

erezc11

New member
PIT @ NYG

אני נוטה להסכים לא ממש בגלל סנדי אלא בגלל שזה הבית של הג'איינטס שופט שבמקרה גבולי יפסוק נגד הג'איינטס אצלם בבית יודע שידברו עליו הרבה בשבוע שלאחר מכן. לא שונה בהרבה משופטי כדורסל במשחקים של מכבי בארץ (מישהו חושב שיש סיכוי ששמעון מזרחי יקבל פאול טכני אי פעם עם כל הצעקות שלו על השופטים). אגב זה ממש לא רק הפאמבל שלא היה
אלא שתי שריקות לפס-אינטרפירנס שלפחות הראשונה הייתה מאה אחוז טעות

ובלי קשר למקרה הזה, פיל סימס פשוט פרשן לא טוב

DEJ

New member
אני חושב שאתה לא מבין מה זה לשפוט משחק

הצורך לקבל החלטה בשבריר שנייה על אירוע שכולו שיקול דעת - האם הכדור יצא אחרי שהיד החלה לזוז קדימה או רגע לפני... זה לא פשוט. בכלל לא. כל העבירות שמצריכות שיקול דעת, הן כאלו.
תוסיף לזה את הלחץ שבו עומד אדם שנמצא מול תקשורת, עומד לביקורת על כל החלטה שהוא עושה, וכל החלטה נבחנת עשר פעמים במצלמות. נראה לך שמישהו יכול, במצב הזה, לפעול מתוך אינטרס זר? זה לא רציני.
אולי יש צורך בתחושה של "פיצוי" לניו יורק, אבל אני מתקשה לראות את השופטים שמקבלים החלטות מתוך שיקולים כאלה. בכלל, דע לך שבניגוד למה שזה נראה לעיתים בתקשורת, ב-90% מהמקרים החלטות שגויות פשוט מתקבלות בטעות, ורק ב-10% לערך הן מתקבלות בגלל שיקולים זרים או שחיתות.

omrili77

New member
אתה מסרב להבין

היה review, אין פה שום עניין של שבריר שניה

DEJ

New member
ואתה מסרב להבין

שבמקרה כזה, שבה בטוח שהכל ייבחן באלף עיניים, הסיכוי שההחלטה נעשתה מתוך שיקול זר, אפסית.

omrili77

New member
And yet

ההחלטה לא היתה קשורה למציאות, ומנוגדת לחוקי ה-NFL:

NFL Rule 3, Section 22, Article 2, Note 2. When [an offensive] player is holding the ball to pass it forward, any intentional forward movement of his arm starts a forward pass, even if the player loses possession of the ball as he is attempting to tuck it back toward his body. Also, if the player has tucked the ball into his body and then loses possession, it is a fumble.

אתה מוזמן לשפוט בעצמך, יש גבול לכמה שאפשר לתמוך באופן אוטומטי בשופטים.

DEJ

New member
ובכל זאת

יש בין טעות בשיקול הדעת, לבין פעולה מכוונת על מנת לסייע לקבוצה מסוימת, מרחק עצום.
קל וחומר יצירת תיאוריית קונספירציה מרחיקת לכת שהליגה מעוניינת ליצור מצב של "תגמול" קבוצה מסוימת על חשבון קבוצה אחרת.

אני לא תומך אוטומטית בשופטים. אני ציינתי שיש בהחלט אפשרות שהם טעו. הנקודה היא שבין טעות ובין הכוונה הרעה שייחסו להם יש מרחק של שמיים וארץ.

RoyBehar

New member
טמפה ביי - אוקלנד

אללה איסטור!
תסמכו על הריידרס העלובים שייתנו לרוקי לעשות עליהם 260 יארד ו 4 טאצ׳דאונים. דאג מרטין עם פאקינג 68 נקודות פנטסי!!!!
הוא במו ידיו הולך לתת לי את ההפסד הראשון שלי השנה.
כל כך שונא את אוקלנד!!!
טוב לפחות הם הפסידו...

RoyBehar

New member
דנבר - סינסי, אוקלנד - טמפה

מה? זה חדש לך שאני מתעב את הריידרס? זה די חלק מהעניין של להיות אוהד של הברונקוס...
ומה לעשות, מעצבן אותי לספוג הפסד ראשון כל העונה בפנטסי בגלל שההגנה של אוקלנד נותנת לרוקי לרוץ במעגלים מסביב למגרש כל היום.
אין, הוא הרג אותי המרטין הזה. בלעדיו כבר הייתי מנצח.
עכשיו אני מוביל ב5.5 נקודות כשלשחקן השני נשאר עוד לשון מקוי הלילה מול האין הגנה של הסיינטס. אלא אם כן מקוי נפצע (ואני אף פעם לא מייחל לפציעות של שחקנים), הלך עליי

ולגבי המשחק של דנבר - האמת שאין הרבה מה להגיד. משחק סולידי של הברונקוס, מאנינג עם 2 אינט׳ - אחת אשמתו ואחת קצת על אריק דקר, טרינטון הולידיי סוף סוף מצדיק את ההחתמה שלו עם קיקאוף ריטרן מדהים לט״ד, ביילי מעולה כרגיל כמעט השבית את איי ג׳יי גרין וגם הוסיף אינט׳, מילר המפלצת הפיל את הג׳ינג׳י 3 פעמים והקבוצה הטובה יותר ניצחה.

omrili77

New member
OAK-TB

נו, וזה שהשארתי את קרסון פאלמר על הספסל ואני צריך להתפלל עכשיו שרוצח הכלבים המתועב יעשה מספרים מטורפים זה יותר טוב?
כמעט 40 נקודות הוא נתן לי מהספסל...

באיזה עולם הגיוני לפתוח עם QB של אוקלנד כשיש לך אופציות אחרות?

ESPN

New member
כנ"ל

משהו שנתקלתי בו היום, בקשר לפאלמר ומעמדו בפנטזי.
למרות שנראה לי שהגעתי למסקנה שכל הפרשנויות והניתוחים לא ממש פוגעים לניקוד הלא סטנדרטי בליגות של הפורום (אם אתה מדבר על אחת מהן).

omrili77

New member
תודה

לא מדובר על ליגה של הפורום, הניקוד מעט יותר נמוך

ESPN

New member
טמפה ביי - אוקלנד

גם אני אכלתי אותה עם דאג מרטין מולי. צרת רבים חצי נחמה?

RoyBehar

New member
טמפה ביי - אוקלנד

אני חושב לפתוח קבוצת תמיכה לקורבנות פנטסי של דאג מרטין...

RoyBehar

New member
המשך

ומה שהכי מבאס זה שהסקור שלי הוא 200 ומשהו. בכל שאר הליגה שלי אין אף קבוצה עם סקור יותר גבוה, מה שאומר שכל מצ׳אפ אחר הייתי מנצח השבוע.
עצבים. אני אתגעגע לאפס הזה בטור ההפסדים.

למעלה