CAR@WAS

omrili77

New member
CAR@WAS

כמובן שעד שסטיב סמית עושה TD העונה זה נגד וושינגטון... אבל לפחות הוא נתן לי קצת נקודות בפנטזי

ובעניין ה-Redskins Rule: מזל טוב לרומני כנראה, אני לא רואה את הסקינז מנצחים כמו שזה נראה עד עכשיו

ESPN

New member
קרוליינה - וושינגטון

וגם יצאת חכם שאמרת ליורם לשים את סמית' בהרכב!

ולגבי השטות עם הבחירות, כנראה שימציאו איזה קשקוש אחר שמקשר בין הבחירות לרדסקינס כי גם ככה לא הבנתי את מה שהסברת קודם.

omrili77

New member
ספוילר כנ״ל

זה היתרון הגדול ובו״ז החיסרון הגדול של הפנטזי, מצד אחד לפחות לא הכל שחור כשסמית עושה TD, מצד שני אני לא רוצה לקוות שיהיה לו משחק מוצלח

Yo-man

New member
לגבי העזרה בפנטזי

אמנם סמית' תפס TD והביא לי 9 נקודות
אבל הושבתי את וואלאס והוא עשה 17 נקודות

יחד עם זאת - הכל זניח. זה שמולי עם 258 נקודות בזכות תופעות טבע כמו ההגנה של סן דיאגו - 39, דאג מרטין - פאקינג 67, פיטרסון 37 ואפילו רובי גולד , הבועט של שיקגו - 18.
אז אם מייקל ויק, דשון ג'קסון ולשון מקוי לא יביאו לי 180 נקודות הלילה, זה לא משנה

ESPN

New member
פנטזי

מה אני אגיד? זה שמולי (הידוע בכינויו בפורום effkef), גם עלה עם מרטין ופיטרסון, ועם וואלאס (תיקנו את זה ל18 נקודות, אגב) ועוד יש לו היום את לשון מקוי.

ועוד הרגשתי די טוב עם עצמי אחרי המשחקים המוקדמים. אמנם הבקס שלי די לא עשו כלום, אבל היו לי 35 נקודות מברנדון מרשל, 20 מצ'רלס טילמן ו42 מרוג'רס.

ESPN

New member
chi-tenn

הברס 'תולים' חמישים(+) נקודות על הטייטנס... וואו.
לא זוכרת מתי פעם אחרונה ראיתי תוצאה כזאת בNFL...

DS9

New member
CHI TEN

זה בעיקר בזכות ההגנה שלהם, פשוט מדהים מה שהם עשו במשחק הזה.
מעניין מה היה קורה אם ההתקפה שלהם הייתה קצת יותר איכותית...

Eliyahu28

New member
CAR@WAS

מישהו צריך להזכיר לגריפין שהוא כבר לא בביילור, הבחור בכל מהלך כמעט שובר את כל העצמות... לא רואה אותו מגיע לסוף העונה בקצב הזה.

RoyBehar

New member
פיטסבורג - ג׳איינטס

החלטה נוראית של השופטים לגבי הפאמבל של ביג בן. לא מבין את זה. זה טאק רול קלאסי.
מרגיז (גם כי לשחקן שנגדי בפנטסי יש את ההגנה של הג׳איינטס וגם כי מהשניה הראשונה היה נראה לי שקוף שהפליי הזה חוזר)

omrili77

New member
כנ"ל

אגב, לדעתי גם ה-TD הקודם לא באמת היה, אבל הסיכוי שהם לא היו מצליחים להכניס משני אינץ' בערך קלוש גם ככה אז נעזוב את זה. אבל אני כן חושב שיש כאן מגמה

eran113

New member
אותו משחק ואותו נושא

בהתחלה גם אני חשבתי כמובן בנוגע לפאמבל.
אבל בהילוך חוזר נוסף שהראו ראו שלבן לא הייתה שליטה על הכדור כאשר הזרוע התקדמה קדימה.
החוסר שליטה נוצר כתוצאה מכך שהיה מרווח בין הכדור ליד.
הפרשן במשחק שגם חשב כמונו בהתחלה גם חזר בו לאחר אותו הילוך חוזר.

omrili77

New member
PIT@NY

סליחה, זאת פשוט בדיחה. מילא הסיפור המפגר של כן tuck rule, לא tuck rule (אגב, זה הרבה יותר מסירה מהחנטריש של בריידי שעל שמו החוק נקרא), אבל איך אפשר לפספס את הדחיפה מאחור?

כנראה שיש הוראה מהליגה לוודא שיהיה כאן feel good story כמו עם הסיינטס אחרי קטרינה. פשוט בזיון

Eliyahu28

New member
PIT@NYG

blindside block? לא ברור לי מה קורה עם השופטים היום, הרבה Sandy Calls .

Eliyahu28

New member
PIT@NYG

מילא ללכת על דאון רביעי אבל למה בטריק פליי ??? ועוד עם הבועט ?
איזה קריאה נוראית של טומלין........... מה שכן בקצב שרצים של פיט נפצעים עוד יחזירו את ג'רום בטיס מפרישה ...

DEJ

New member
אני תוהה אם אתם באמת חושבים ככה...

או שזה מן סוג של שחרור קיטור.
שופטים, אפילו הטובים ביותר, עושים טעויות. כשאתה בעד קבוצה מסוימת, אתה בעיקר רואה את הטעויות (או מה שאתה חושב שהן טעויות, ואחר כך בהילוך החוזר מתברר שהן לא) שנעשות לרעת הקבוצה "שלך". אבל מי שבאמת מאמין שיש הנחיות מהליגה, או מהשופטים עצמם, לקבל החלטות לטובת צד מסוים, כדאי שיילך לפסיכיאטר טוב, כי הוא צריך לקבל את התרופות נגד הסכיזופרניה שלו.
למעט במקרים מאוד חריגים של שוחד (דבר שאין לי ספק שלא מתקיים בליגה הזו), השיפוט הוא ענייני. השופטים ב-NFL מוכשרים מאוד, כי הם שופטים שחקנים מוכשרים מאוד, והעובדה היא שהם מצליחים לראות דברים שלפעמים קשה מאוד לתפוס אפילו בווידאו (ומרבית הפעמים הם גם צודקים, אחרי מבט נוסף). אז עם כל הכבוד לעצבים על שגיאות של שחקנים, אין מה לדבר על הטיית שיפוט. לכל היותר, יש שם טעויות (וגם זה פחות מאלו של השדרנים).

למעלה