4X23 - פרק אחרון לעונה

MAAYANAH

New member
הסבר למה שקרה-ספויילר

הדמות האמיתית של סיילס זה----סטפן.
כמו שיש שתי קת'רין יש שני סטפן. הוא פשוט היה מיובש המון זמן ולבש צורות אחרות. עכשיו אחרי שהוא חזר לצורתו הנורמלית, הוא צריך להעלים את הדמות השנייה שזה סטפן כמו שאנו מכירים ואוהבים.

בנוגע לפרק, כן באמת יהיה מעניין לראות את קת'רין האנושית הרי היא באמת המאסטר של הסדרה. העיקר שמישהו לקח התרופה הארורה הזו!
גם אני חשבתי שהיא תבחר בסטפן..אבל ממש whatever כי זה לא מעניין. מממ לקסי ואלאריק שתי דמויות ממש מעניינות חבל שהעיפו אותם. וקלאוס וקרוליין..באמת זוג יפה אבל הם לא יחזרו להיות יחד כי קלאוס הולך להיות אבאאא חחח

ולא הבנתי, איך בוני קרוליין ואליינה ילכו ביחד לקולג' אם בוני מתה?!?! לא היה כתוב איפשהו שזה מה שהמפיקים מתכננים שהם הולכות להיות שותפות בחדר ובלה בלה בלה...הטעייה מצד הכותבים כאילו?

ולבסוף, גם אני לא מחכה בקוצר רוח לפרקים..טוב אולי זה בכלל שאני מתחתנת באוקטובר ויש לי יותר למה לצפות חחחחחח

TheSnowQueen

New member
חחחחחחחחחח

העיקר שמישהו לקח התרופה הארורה הזו!
הרסת אותי
תכלססס

noam239

New member

טוב לא הגבתי הרבה זמן על הפרקים אבל על הפרק האחרון הייתי חייבת.. ממש לא חשבתי שאלנה תבחר בדיימון איזה קטע למרות שיכול להיות מעניין הזוגיות בניהים כי מספיק עם סטפן למרות שתאכלס זה הפסיק לעניין אותי מזמן במי היא תבחר חאלס משכו את זה כמו מסטיק את המשולש אהבה הזה.. חבל שקרוליין וקלאוס לא ביחד הם יכלו להיות זוג יפה אהבתי שהוא אישר לה שטיילר יכלך לחזור לעיר ושהוא הציל אותם חמוד.. אבל אני לא מבינה עכשיו סיילס הוא בגוף של סטפן?? לא ברור לי.. ואיזה כייף שג'רמי חזר לחיים לא אהבתי שהוא מת חבל שריק ולקסי לא נשארו אני ממש אוהבת אותם התגעגעתי אליהם!! כאב לי על סטפן שהוא דיבר איתה ופתאום היא נעלמה לו בכיסא לא מספיק אלנה לא בחרה בו החברה הכי טובה שלו איננה.. ואיזה לא צפוי שבסוף קתרין היא אנושית חח זה יהיה מעניין לראות..לסיכום פרק נחמד לא יותר מי זה אני לא יכולה להגיד שאני מחכה לעונה ה-5 בקוצר רוח העונות הקודמות היו יותר יפות ומותחות אבל טוב נו אי אפשר להפסיק מעניין מה יהיה בפרק האחרון חחח..

יעלי1232

New member
אני רק רוצה לצטט משפט אחד
למחמירים

He is you'r first love. I intend to be you'r last. However long it'll take

הם לא ה OTP שלי, אבל המשפט הזה, וחילופי המבטים, היו פשוט פרייסלס.

ורדונה2

New member
קלאוס פשוט הורס אותי

הוא ה"דיימון" של העונות האחרונות... חחחחח
כמו שדיימון פעם היה הסיבה היחידה שצפיתי בסדרה הזאת...
למרות שאם מוציאים לי את איאן סומרהלדר אני בבירור מפסיקה לצפות- עדיין קלאוס פתאום מוסיף פלפל לסדרה וכל פעם שאני רואה אותו אני מאושרת

TheSnowQueen

New member
כן

לאחרונה האיש הזה עושה את הסדרה יותר מכולם שםםם
אייי איזה משפט

יעלי1232

New member
תהיה לגבי העונה הבאה

אז עד עכשיו היו לנו שתי כפילות, אלנה וקת'רין.
קת'רין אנושית , והיא בטח תמות או משהו כזה.

עכשיו אנחנו נצטרך לסבול פעמיים סטפן?
זה ממש גרם לי לגלגל עיניים.
סטפן יחזור, כולם יחשבו שזה הוא ושהוא חזר לתקופה הרעה שלו של הרוצח הסדרתי, אלנה תחשוב שזה בגללה, כולם ינסו לשנות את סטפן ורק בסוף העונה הם יגלו שזה סיילס?
מגוחך.

הייתי אומרת שאני לא יודעת אם אראה את העונה הבאה, אבל אני מכירה את עצמי . ואני אראה גם אם היא תהיה גרועה.

MAAYANAH

New member
לגמריי-ספויילר

אני גם חושבת שזה בדיוק מה שייקרה בעונה הבאה.
רק מעניין מה יהיה עם קת'רין. לא נראה לי שתמות היא דמות קריטית בסדרה. פשוט החליטו לפתח אותה יותר.

וחשבתי שהם יעזבו את הקטע של סיילס...זה היה לא ממש מוצלח לדעתי.

Karina85

New member
אני קצת חצויה בדעותיי... + שאלות

(אנחנו לא יכולים פשוט לסמן את כל השרשור כמכיל ספויילרים במקום כל שניה לשים סמל?)

אז ככה, בגדול, הפרק לדעתי היה ערוך מעולה, זרם טוב, והיה מעניין. כלומר היה פרק שכיף לצפות בו.
אבל, וזה אבל גדול, הם פתרו חלק מהדברים בסתמיות...
והקטע עם דיימון, אם זה היה קורה לפני עונה זה היה מרגש, אבל הם כבר מרחו את זה כל כך הרבה שזה פשוט כבר לא ריגש. כלומר זה ריגש טיפה, אבל אין מה להשוות לקטעים קודמים שלהם ביחד.

אבל קודם יש לי שאלות - אולי מישהו הבין:
מאיפה לאלאריק היתה את התרופה ומאיפה הוא הביא לדיימון דם של קלאוס?
מישהו יכול לרענן את זכרוני מה היה הקטע עם הכפילות? אני זוכרת שאלנה פשוט צאצאית של קת'רין ולא זוכרת למה הן כפילות, היה שם איזה משהו נראה לי...
בקטע עם רבקה ומאט - איך זה שהם פתאום החליפו מקומות על הפצצה?
טוב, ועכשיו אחפור קצת לגבי מה שדיברתי עליו קודם שהפריע לי...
למשל:
# הכישוף שבוני עשתה כדי להציל את ג'רמי - בפעם שעברה שהיא עשתה את זה, זה היה כזה ביג דיל, והסבתא שלה הזהירה אותה וניסתה למנוע ממנה לעשות אותו כי זה נגד חוקי הטבע והכל... ועכשיו פתאום הכל בסדר והיא סבבה עם זה ואין שום התנגדות?
ובכלל, השטות הזו של להחזיר את ג'רמי (שוב). זה כאילו כבר אין משמעות למי מת ולמי חי בסדרה הזו, כי איכשהו מוצאים איזושהי דרך טפשית להחזיר אותם.
לדעתי ההחלטה להרוג את ג'רמי היתה טיפשית ולא טובה לסידרה, אבל להחזיר אותו עוד יותר טיפשי.
# איך פתאום רבקה ומאט החליפו מקומות בכזאת קלות? (אולי אני לא הבנתי?)
#פתאום קלאוס החליט לתת לטיילר לחזור... הרי קרוליין התחננה אליו שיעשה את זה מלא פעמים, מה פתאום הוא החליט? בגלל שהיא מסיימת בית ספר? נו באמת. לא הראו שום תהליך שקלאוס עבר שיגרום לו לשנות את דעתו, איזו הארה, איזה רגע של הבנה ... כלום. ככה בסתמיות, שיחזור. אני מבינה שהוא עושה את זה כדי אם לא בכל מקרה לא היה לו סיכוי איתה, אבל זה קצת לא אמין... בלי קשר לזה, הסצינה ביניהם היתה מעולה ומרגשת, אני מתה על ג'וזף מורגן!

# זה שכשבוני מתה הכישוף שלה גם כן מת. קודם כל, לא נראה לי שכל כישוף שהיה בסידרה הפסיק לעבוד כשהמכשפה שעשתה אותו מתה... ואם זה ככה, אז איך בוני לא חשבה על זה והזהירה את כולם???
בקיצור, לדעתי הם פשוט לא טיפלו בשום נושא בצורה נורמלית במהלך העונה, וסתם מרחו את הזמן עם שטוית, לא פיתחו את הדמויות ולא כלום... אז הם שמו פלסטר על העונה בתור פרק הסיום.
בעצם הפרק סיום טוב, הם פשוט לא עשו עונה טובה.
לא אהבתי את הסיום עם סטפן, אבל פול ווסלי שיחק את סיילס ממש יפה... אפשר היה לראות את הטירוף בעיניים שלו... והקטע עם ההשתקפות בחלון בדמות שלו (סטפן) גם היה מעט מקפיץ...

ורדונה2

New member
נו מה, מאתמול את צופה ביומני הערפד?

"ובכלל, השטות הזו של להחזיר את ג'רמי (שוב). זה כאילו כבר אין משמעות למי מת ולמי חי בסדרה הזו, כי איכשהו מוצאים איזושהי דרך טפשית להחזיר אותם."

זה ידוע שאף אחד לא באמת מת בסדרה הזאת

יש דרך חזרה מהכל... חחחחח

למעלה