4X23 - פרק אחרון לעונה

MAAYANAH

New member
תשובות-ספויילרים

אלאריק הרג את הבחור הזה ששכחתי את שמו ודחף אותו למיים. הבחור ענד את התרופה סביב צווארו ואלאריק שלף את זה לפני שזרק אותו למים.

לא זוכרת למה יש כפילות משהו שקשור לקלאוס לא?

רבקה ומאט התנשקו התעופפו טיפה והיא החליפה אותו.

פרק מעפן לעונה מעפנה עוד יותר.
הדבר היחידי שמעניין זו קת'רין האנושית. אבל סביר להניח שלא אמשיך לצפות בה יותר. אני אעבור לדרקולה ולמקוריים.

MAAYANAH

New member
אה ו...ספויילר

אלאריק הביא דם מקלאוס כשקלאוס חזר לעיר...זה היה כזה ברור מעליו
כשאליינה נכנסה לחדר של דיימון והוא בדיוק התלבש.

אגב, זה קטע הזוי. בעבר קלאוס לא ויתר על הדם שלו בשביל אף אחד, לא בלי תמורה כלשהי. מה קרה פתאום??
באמת כאן ניסו להביא לסגירת מעגל עם קלאוס אבל זה לא הדמות שלו.

TheSnowQueen

New member
תכלס

מה פתאום קלאוס ממהר לתרום דם?
הוציאו לנו את הנשמה עד שהוא הציל את קרוליין ועכשיו פתאום הוא נותן לכל דורש? וגם טיילר יכול לחזור? מה הדבר הבא? הוא יעבור לפרברים ויקנה בית עם גינה וכלב?..

TheSnowQueen

New member
אהבתי את כל מה שכתבת

פלסטר... אשכרה עלילה מונפצת שלא מעולם ודרך כל כך סתומה לסגור דברים. מה הדבר הבא?..

ורדונה2

New member
אעאעאעאעאע פרק מדהים!!!

אלוהים ישמור, אני תוהה באמת כמה זמן ייקח עד שכל הספינים האלה בעלילה יפוצצו לי ת'מוח.
אין, כשהוא תקע את סטפן בכספת הזאת וזרק אותו למים- גאד, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות!!! מסכן סטפן... כאילו לא מספיק נדפק בעונה הזאת

לא לחלוטין בטוחה שהבנתי- מה, גם לסטפן יש כפיל?

חחחחחחחחחח קטעים. שיעשו חתונה כפולה או משהו, הוא ואליינה וקתרין והסיילס הזה
יכול להיות משעשע

טוב, אז דעתי בעניין

פרק גאוני!! וללא ספק הכי טוב העונה.. קודם כל דיימון ואלנה(ברור
)
למי שלא הבין לגבי סטפן, סילאס הוא הכפיל של סטפן, כמו שאלנה כפילה של קתרין.

וקתרין כנראה עומדת להיות בת אדם(?)
הולך להיות מעניין.. כן נשארתי במתח ואני מקווה שתהיה פתיחה טובה בעונה הבאה כי הפרק הראשון של העונה הקיימת לא היה מדהים במיוחד!
ומחכה לראות את "המקורים".. הבנתי שהיום הם צילמו כבר את הפוסטר של הסדרה ככה שזה ממש מתקדם..השאלה מתי זה יתחיל!!!

TheSnowQueen

New member
אזז

טוב, היה נחמד.. והזוי. למען האמת אני לא מוצאת משהו אחד שקרה שממש התלהבתי ממנו.. ויש לי הערות על כל השאר אז היכונו חח

נתחיל בזוגות- קלאוס וקרוליין. אייש איך שמחתי לראות אותו עם המבטא הסקסי..
מה שכן הגיע לנו יותר מנשיקה על הלחי ועוד מזווית שלא רואים כלום. אבל נו למה אני מצפה לקח לאלנה 4 עונות לקבל בחירה אמיתית בדיימון. ותודה לאל. סופסוף.
אבל הסצינה עצמה, שהיתה אמורה להיות נורא מרגשת, משום מה לא עשתה לי את זה. דיימון היה קרציה מידי ואלנה מתבכיינת מידי.. סהכ נחמד. ציפיתי לאפי. אחרי 4 עונות הגיע לנו אפי.
איכשהו עם כל המריחה הם לקחו את הסיפור בניהם והוציאו לו את המיץ במקום להכות בברזל כשהוא חם ולתת לנו משהו לדבר עליו כשעוד רצינו אותם יחד. לא שהיום אנחנו לא אבל זה כאילו התפספס...
כמו שהם מפספסים את קלאוס וקרוליין. עד שהם יהיו יחד לאף אחד כבר לא יהיה אכפת.

עכשיו מזה החארטה הזה עם סטפן וסיילס?
ופתאום בוני מחזירה את ג'רמי לחיים?
ואז היא תחזור איכשהו לקולג'?
לעוד מישהו כל הסיפור כבר נהיה ממש ביזארי ומפגר?

ובכלל כל החבילה עוברת עם התרופה "את תקחי" "לא, אתה תיקח"... בסוף כמובן רצו להפתיע אז נתנו את זה לקתרין. עכשיו קלאוס שוב ירדוף אותה בשביל הייברידס? חחח

ואוי הקטע הזה עם הגרדג'ואיישן... דיימון גוסס והיא הולכת לה לפגוש חברים בטקס.. הייתי בהלם. מילא בוני שמימלא מתה כבר.. אבל אלנה.. טוב עזבו אני לא בקטע של לבלות עם דיימון את הרגעים האחרונים שלו, אני הולכת לטייל.

בקיצור אני חושבת שיש לי יחסי אהבה שנאה עם התוכנית

ערפדים, אנשי זאב, בד בויז חתיכים עם עיניים אפורות... זה בול הטעם שלי הסדרה הזו... ובכל זאת... אם רק הם היו משקיעים יותר זמן מסך בלתת לנו מה שאנחנו רוצים לראות במקום לחפור על עלילות הזויות..

אניווי, עד העונג הבא

ורדונה2

New member
מצד אחד...

"איכשהו עם כל המריחה הם לקחו את הסיפור בניהם והוציאו לו את המיץ במקום להכות בברזל כשהוא חם ולתת לנו משהו לדבר עליו כשעוד רצינו אותם יחד. לא שהיום אנחנו לא אבל זה כאילו התפספס...
כמו שהם מפספסים את קלאוס וקרוליין. עד שהם יהיו יחד לאף אחד כבר לא יהיה אכפת."

אני מסכימה איתך מצד אחד, וזה משהו שחשבתי בעצמי גם כן, אבל מצד שני- אם אליינה הייתה הולכת על דיימון כבר בעונה שנייה נגיד- הייתי חושבת עליה שהיא אמאמאמאמאמא של כל הזונות... חחחחחחחחח
אני רק נזכרת בפרק סיום של העונה הראשונה וזוכרת כמה התעצבנתי והייתי בשוק ממנה

דווקא ההדרגתיות הזאת הפכה את זה ליותר מציאותי והגיוני, אבל מצד שני- כמה המציאותיות באמת חשובה בסדרה בה אף אחד לא מת

בכ"מ, לא בטוחה שהייתי משנה את זה למרות הכל, אבל אני מבינה מה את אומרת... זה באמת היה פי אלף יותר מלהיב בעונה שנייה או שלישית.
אבל ככה זה, בונים מתח מיני... זאת הדרך ליצור עניין. למשוך כמו מסטייייק.
דודו מזרחי יודע הכי טוב כמה טיזינג חשוב. עוד לא הספקנו לפרט על אומנות הטיזינג בעמבה ופומפה שהוא מבצע במאהבותיו, אבל אילו היית שומעת היית מבינה את חשיבותו של הפורפליי!

TheSnowQueen

New member
חחח הרסתתתת אותיי

מציאותי? יומני הערפד?~
הכל שם כל כך מונפץ, דווקא בקטע של האהבה בין אלנה לדיימון זה פתאום מציאותי? חחחחח...
ותכלס, יכלו לעשות את זה עוד קודם. כן בעונה 2, בעונה 3.. היו מוצאים על מה לסבך את העלילה גם אם היה לנו קצת יותר נחת מהם.. אפילו מוקדם יותר בעונה היה טוב! לפני כל הפגרות והמקוריים וכל מה שנדחף לנו באמצע אני מתתי מתתי שהם יהיו יחד ועכשיו זה כאילו... ועוד זה היה סצינה קטנה ולא משמעותית... לא יכלו לקחת את הקטע שדיימון חצי מת, לראות אותם מתגופפים להם עם הגסיסה שלו, ואז?
... לא יודעת. משהו מעבר.

אייש דודו... האיש הכה נבון כה חתיך כה מושלם הזה...

ורדונה2

New member
חחחחח לא יודעת, נסכים לא להסכים בקטע הזה

ואגב דודו ההורס- אני ממש מרגישה מוטיבציה לאחרונה לחזור לחמישים גוונים של עמבה שלנו!!
אני פשוט לומדת עכשיו, אבל בשבועיים הקרובים אני הולכת לסיים עם הבגרויות האלה ויהיה לי ראש שקט לעשות שטויות בלי להרגיש ייסורי מצפון על זה שאני צריכה לנצל ת'זמן ללמוד

shaharEB

New member
אוקי דוקי

קודם כל, שמחה שאלנה בחרה בדיימון, שמחה בגדול

קצת קשה לי להבין איך הם יצלמו את ענוה 5 אחרי שהם נפרדו, אבל זה סיפור אחר

אני חושבת שלהחזיר את ג'רמי הייתה טעות נוראית. כבר שמחתי שג'רמי ובוני יהיו ביחד בצד השני XD
לא רוצה לראות אף אחד משניהם יותר.
אהבתי את אלאריק המקסים :) שחבל שהלך : you got the girl =D

אהבתי את קלאוס שהגיע בחליפה המהממת ההיא, והמשפט המקסים שהוא אמר והפרצוף של קרוליין כשהיא ראתה שהוא הגיע

אבל למען האמת ציפיתי שהוא ינשק אותה בטירוףף חח ולא בלחי
.
מחכה למקוריים.. מתי זה יוצא באמת
?

אממ מה עוד ?
מאט ורבקה, חמודים

אבל לא כל כך הבנתי.. הוא הולך איתה לטיולים בכל העולם אבל הם לא יהיו ביחד
? וואט.

וה-רגע של הפרק הזה

היה כשאלנה אמרה לדיימון להוריד את החולצה והוא אמר לה שיש ילדים בחדר
אדיר.!
.