אזז
טוב, היה נחמד.. והזוי. למען האמת אני לא מוצאת משהו אחד שקרה שממש התלהבתי ממנו.. ויש לי הערות על כל השאר אז היכונו חח
נתחיל בזוגות- קלאוס וקרוליין. אייש איך שמחתי לראות אותו עם המבטא הסקסי..
מה שכן הגיע לנו יותר מנשיקה על הלחי ועוד מזווית שלא רואים כלום. אבל נו למה אני מצפה לקח לאלנה 4 עונות לקבל בחירה אמיתית בדיימון. ותודה לאל. סופסוף.
אבל הסצינה עצמה, שהיתה אמורה להיות נורא מרגשת, משום מה לא עשתה לי את זה. דיימון היה קרציה מידי ואלנה מתבכיינת מידי.. סהכ נחמד. ציפיתי לאפי. אחרי 4 עונות הגיע לנו אפי.
איכשהו עם כל המריחה הם לקחו את הסיפור בניהם והוציאו לו את המיץ במקום להכות בברזל כשהוא חם ולתת לנו משהו לדבר עליו כשעוד רצינו אותם יחד. לא שהיום אנחנו לא אבל זה כאילו התפספס...
כמו שהם מפספסים את קלאוס וקרוליין. עד שהם יהיו יחד לאף אחד כבר לא יהיה אכפת.
עכשיו מזה החארטה הזה עם סטפן וסיילס?
ופתאום בוני מחזירה את ג'רמי לחיים?
ואז היא תחזור איכשהו לקולג'?
לעוד מישהו כל הסיפור כבר נהיה ממש ביזארי ומפגר?
ובכלל כל החבילה עוברת עם התרופה "את תקחי" "לא, אתה תיקח"... בסוף כמובן רצו להפתיע אז נתנו את זה לקתרין. עכשיו קלאוס שוב ירדוף אותה בשביל הייברידס? חחח
ואוי הקטע הזה עם הגרדג'ואיישן... דיימון גוסס והיא הולכת לה לפגוש חברים בטקס.. הייתי בהלם. מילא בוני שמימלא מתה כבר.. אבל אלנה.. טוב עזבו אני לא בקטע של לבלות עם דיימון את הרגעים האחרונים שלו, אני הולכת לטייל.
בקיצור אני חושבת שיש לי יחסי אהבה שנאה עם התוכנית
ערפדים, אנשי זאב, בד בויז חתיכים עם עיניים אפורות... זה בול הטעם שלי הסדרה הזו... ובכל זאת... אם רק הם היו משקיעים יותר זמן מסך בלתת לנו מה שאנחנו רוצים לראות במקום לחפור על עלילות הזויות..
אניווי, עד העונג הבא