זו אותה אחת שמקווה ש״בעזרת השם הוא יעשה סוויץ׳״?
F Flower child1 New member 31/3/16 #27 אולי כשאגיע למרומי גילך גם אבין שזה בעצם בסדר ולגיטימי לאחל מוות ושיתוק לבן אדם, כל עוד אתה עטוף טוב טוב בסיפור עצוב של פורס נקניקים גיי מבית שמש שחולם על עולם הזוהר
אולי כשאגיע למרומי גילך גם אבין שזה בעצם בסדר ולגיטימי לאחל מוות ושיתוק לבן אדם, כל עוד אתה עטוף טוב טוב בסיפור עצוב של פורס נקניקים גיי מבית שמש שחולם על עולם הזוהר
F Flower child1 New member 31/3/16 #40 מנהלות! אשמח אם תטפלו פה בבקשה די בטוחה שמדובר בירידה לגופו של גולש.   להבא, תרגיש חופשי להגיד מה שבא לך על שי חי, ברק או הילרי קלינטון. אבל אל תגיד לאנשים שהחלפת איתם מילה וחצי בפורום שהם עלה נידף.  
מנהלות! אשמח אם תטפלו פה בבקשה די בטוחה שמדובר בירידה לגופו של גולש.   להבא, תרגיש חופשי להגיד מה שבא לך על שי חי, ברק או הילרי קלינטון. אבל אל תגיד לאנשים שהחלפת איתם מילה וחצי בפורום שהם עלה נידף.  
א אמאשלשון New member 31/3/16 #268 כלה קצת זקנה.......אולי ברק לא באמת בן25 כמו שהוא אומר? הוא נראה בן 35 לפחות......
מ מסקרפונה1 New member 31/3/16 #24 מעניין כיצד יגיב דודו כשישמע שאמא של ברק ...מנגבת איתו http://big.nivdal.me/2016/03/blog-post_500.html אחרי הכל דודו היה חבר לברק איך אפשר להגיד דבר כזה על מישהו שנתן חסינות לבן שלה משך 3 חודשים? האם כל האמצעים כשרים להכשיר את השרץ?
מעניין כיצד יגיב דודו כשישמע שאמא של ברק ...מנגבת איתו http://big.nivdal.me/2016/03/blog-post_500.html אחרי הכל דודו היה חבר לברק איך אפשר להגיד דבר כזה על מישהו שנתן חסינות לבן שלה משך 3 חודשים? האם כל האמצעים כשרים להכשיר את השרץ?
ר רינה 157 Active member 31/3/16 #31 או לפיתה שמנגבים איתה חומוס או לשק פטישים שמנגבים איתו את הריצפה!!!!
Maybe Mary Well-known member מנהל 31/3/16 #43 אני לא מצליחה להבין את הערת ה"מנגבת איתו" מה היא רצתה להגיד בזה ?!   טיפ'לה הזוי
F Flower child1 New member 31/3/16 #46 אני מניחה שזה סלנג כזה שהוא כלום מישהו מבין את ההעלבה של דודו ״לכי תעשי חמוצים?״ זה יותר מוזר
Maybe Mary Well-known member מנהל 31/3/16 #47 דווקא את החמוצים אני מכירה זה סלנג שגור בפי הרבה.   מנגבת איתו ?! מודה, פעם ראשונה שאני שומעת את זה.
דווקא את החמוצים אני מכירה זה סלנג שגור בפי הרבה.   מנגבת איתו ?! מודה, פעם ראשונה שאני שומעת את זה.