שרשור צהריים
היום ה-107 ב

תמר אומרת שזה הפסד לכלל שהם לא מצליחים להכיל

את השונה.
דודו נראה מסכים ועצוב לגבי זה.
ברק מתעצבן עליו שהוא חושב ככה.

winwin5

New member
ממש מסכן - רק אתמול אמר שמגיע לארבל לשבור את הרגל, בן כלב

בגלל שאני לא ממש אוהבת ללכלך את הפה שלי.

ובטח שלא לקלל.
אני אחסוך ממך את מה שאני חושבת על הרביעיה שלך.
&nbsp

Flower child1

New member
לפחות דודו, מה אני אגיד לך

למרות שזה בעיקר נובע מהקלות שאפשר לשחק לו בראש, ומזה שהוא מאוד מושפע.
&nbsp
ברק.. לצערי לא משנה כמה יגידו לו שזה מגעיל לקלל ככה, כמה שיצביעו על ההתנהגות הקלוקלת שלו ויגידו לו - תשמע, חלק מהדברים שאתה עושה הם לא בסדר - הוא לעולם לא יבין. גם אם חברים שלו אומרים לו, גם אם באים אליו בטוב.
חוסר היכולת הזו לקבל ביקורת תהרוס אותו. אדם כזה לא יכול להגיע לשום מקום בחיים. נניח שהוא מתקבל לבית ספר למשחק.. אם מישהו יבקר אותו מה הוא יעשה? יאחל לו שיתוק וזונדה?

&nbsp
הילד המקלל, הלא מפרגן, שבטוח שהוא מושלם ואפילו לא זוכר את הטעויות של עצמו - צריך להתבגר. אחרת לעולם לא יצא מגבולות מחלקת הנקניקים בשופרסל

viki177

Well-known member
ברק מתעצבן שנותנים כל כך הרבה מקום לשי. חכה בחוץ

נשר100

New member
אם כולם מקבלים קביים-כולם באותו גבה - מה עשינו? אחרי 5 דקות

כולם יחזרו לדיכאון

דני הזמיר 666

Member
מנהל
קבלי את התנצלותי מראש....יחפה... פשוט רציתי להתאים תמונה שתבטא, מה שכתבת...
ללא מילים....

rachela8

New member
שאמרו רע וטוב היה אתגר אבל שבאים להגיד לכולם טוס אז כאילו לא

אמרו כלום כי זו רק 1 שאומרת לכולם טוב לפי בקשת זק למרות שהיא אומרת שזה לפי בקשת נסלח לה על זה ,אבל זה סיום טוב בשבילם ותכנית לשבת ,כי ברביעי הראו רק את הדיירים הישנים כל התכנית והיה משעמם אז בשבת יהיה יותר משעמם רק תמר מלקקת לכולם ממש לא מעניין

Yam7710

New member
תמר מקסימה...אבל היא מהאו"ם

ברק מבין את חוסר הצדק וכועס..:)

לא מעיזים להכניס את שי חי שיראה להם את פרצופם הערסי המגעיל

במיוחד של דודו וברק בעצם הכי הכי עומרי די מתוק איכותי מעט קנאי משי חי קסניה אוהבת את היופי שלה אך בנינו הייתה זומבי ופלאקט של ממש כל העונה נשארה כי 6 יצאו ללא הדחה, שי מיקה שיעשעה נתנה צבע במיוחד למכונות המקולקלות בה בה בה ברק ודוד... נכון הביאו להם את תמר שתתן להם ליטוף חחח אך האח לא הראה את ההלוויה שעשה ברק לשי חי לא הראה את הנר נשמה לפילל להדליק לשי חי לא הראה את הברכה לביתו בת 3 עוגה עם נפט הראה את אור המסכנה משבחת את ברק!! אך את האמת האח לא הראה 79 קללות זכה שי חי תחליטו מי אלים,

קסניה התלהבת,,בזכות עצמי אני כאן? בזכות שיצאו 6 ללא הדחה אל

תתלהבי,, מעט הגזמת

Yam7710

New member
שימו לב ליופי הפנימי של תמר...ושיחי הטמבל ראה בה

כמרגלת...

למעלה