אה באמת? לא ידעתי שדיבר על זה.ראית אותו עם השיער מורם???
G GM1988 Well-known member 16/5/18 #149 הכי מצחיק אותי זה אלה שמתחילים לדבר על ה"אני זכיתי להיות פה" ראבק! מה זכית? לשבת כל היום בבית עם מצלמות ולמות משעמום?! במה זכית בדיוק? למה לא היה לך בבית את אותו הדבר? מה זה הטמטום הזה?
הכי מצחיק אותי זה אלה שמתחילים לדבר על ה"אני זכיתי להיות פה" ראבק! מה זכית? לשבת כל היום בבית עם מצלמות ולמות משעמום?! במה זכית בדיוק? למה לא היה לך בבית את אותו הדבר? מה זה הטמטום הזה?
Z zinioz New member 16/5/18 #139 שמעתי נכון? לירז בכתה לסמואל שלא היתה לה מיטה?? והיא אסירת תודה על השפע שהאח הגדול נותן לה, למשל מיטה, שזה דבר שלא היה לה... אז גם היא היתה הומלסית?? שיחה מלפני מס' דקות ספורות.
שמעתי נכון? לירז בכתה לסמואל שלא היתה לה מיטה?? והיא אסירת תודה על השפע שהאח הגדול נותן לה, למשל מיטה, שזה דבר שלא היה לה... אז גם היא היתה הומלסית?? שיחה מלפני מס' דקות ספורות.
ר רוק קלאסי New member 16/5/18 #147 כן זה מה שאמרה. סיפרה שגם לא היה לה אוכל במקרר והאח הגדול הוא שפע בשבילה, אפילו כשיש תקציב מותרות. לירז אומרת שהיא לא יכולה לספר את הסיפור שלה כי זה יפגע באנשים קרובים לה.
כן זה מה שאמרה. סיפרה שגם לא היה לה אוכל במקרר והאח הגדול הוא שפע בשבילה, אפילו כשיש תקציב מותרות. לירז אומרת שהיא לא יכולה לספר את הסיפור שלה כי זה יפגע באנשים קרובים לה.
Maybe Mary Well-known member מנהל 16/5/18 #153 זה לא מפתיע בכלל המצב במדינה כל כך רע יש כל כך הרבה אנשים שמיטה ומקרר מלא זה מבחינתם שפע..כי לא היה להם את זה.   אני לא מופתעת בכלל כשאני שומעת את זה מהם.
זה לא מפתיע בכלל המצב במדינה כל כך רע יש כל כך הרבה אנשים שמיטה ומקרר מלא זה מבחינתם שפע..כי לא היה להם את זה.   אני לא מופתעת בכלל כשאני שומעת את זה מהם.
M MERI16 New member 17/5/18 #178 מצוקה כלכלית גוררת תזונה לקויה.ג'אנגפוד,מזונות עתירי פחמימו זולים יותר ,מובילים להשמנה. אבל גם לי לירז לא נשמעת אמינה ככ.
מצוקה כלכלית גוררת תזונה לקויה.ג'אנגפוד,מזונות עתירי פחמימו זולים יותר ,מובילים להשמנה. אבל גם לי לירז לא נשמעת אמינה ככ.
Psy Bear Well-known member 16/5/18 #169 אתמול היא סיפרה סיפור על זה שהייתה לה מיטת קומותיים לא יודע, שום דבר שהיא אומרת לא נשמע לי אמין.