אוףףףף - יש לי תחושה שמריה הולכת
Maybe Mary Well-known member מנהל 16/5/18 #155 יש מצב גדול אפילו ההצבעות חינם טרפו את הכל..   צחוק בצד - אני באמת בתחושה שזה או מריה או תמי. דווקא השתיים שאני רוצה שיישארו
יש מצב גדול אפילו ההצבעות חינם טרפו את הכל..   צחוק בצד - אני באמת בתחושה שזה או מריה או תמי. דווקא השתיים שאני רוצה שיישארו
מכורה וחבל Well-known member 16/5/18 #160 אם תמי עפה אני מוכנה לסלוח על העזיבה של טאי אבל זה בחיים לא יהיה. מבחינת ההפקה תמי היא המנצחת. לא הבנתי איך ההצבעות בחינם טרפו את הכל...
אם תמי עפה אני מוכנה לסלוח על העזיבה של טאי אבל זה בחיים לא יהיה. מבחינת ההפקה תמי היא המנצחת. לא הבנתי איך ההצבעות בחינם טרפו את הכל...
R ronsil New member 16/5/18 #164 לרגע תחשבי כמו ההפקה...מריה, תמי ואינה לא מודחות, הערב זה בין מירב ולירז ויתכן גם תומר שלא מביא עניין, למלם
לרגע תחשבי כמו ההפקה...מריה, תמי ואינה לא מודחות, הערב זה בין מירב ולירז ויתכן גם תומר שלא מביא עניין, למלם
מ מסקרפונה1 New member 16/5/18 #161 מוזרה לי לירז.. .."מיליון פעם אמרתי תודה... על שזכיתי לשפע בל יתואר מהמקום הזה.. ומיטה, משהו שלא היה לי.." סורי על הבורות אבל באמת, על מה היא מדברת? ..
מוזרה לי לירז.. .."מיליון פעם אמרתי תודה... על שזכיתי לשפע בל יתואר מהמקום הזה.. ומיטה, משהו שלא היה לי.." סורי על הבורות אבל באמת, על מה היא מדברת? ..
י יונתנסקי Well-known member 16/5/18 #162 לא רוצה להישמע יותר מדי ריגשי אבל ברור לכם (ולי) שמחצות הלילה, מישהו יחסר בבית.... עצוב, לא ?
S shai yy New member 16/5/18 #168 אחרי ההדחה השידור יהיה סגור לחצי שעה וזה תמיד החלק הכי מעניין.   רק על זה מגיע להפקה הזו להיכשל