אני זוכרת שהיה את זה בהפקה בהשראת טים ברטון, לא?
M MacabreDoll New member 16/4/12 #64 אולי זה היה בהרבה מקומות הראו הרבה סלבס בחו"ל הולכות עם סה בצילומי פפרצי
I innocence New member 16/4/12 #68 מוזר, לא יצא לי לראות.. אני זוכרת שביפן ראיתי דברים דומים אך שונים. כלומר, קשתות שנראות כאילו קשרת מטפחת והרמת (פיפטיז כזה), אבל לא ממש אוזניים.
מוזר, לא יצא לי לראות.. אני זוכרת שביפן ראיתי דברים דומים אך שונים. כלומר, קשתות שנראות כאילו קשרת מטפחת והרמת (פיפטיז כזה), אבל לא ממש אוזניים.
M MacabreDoll New member 16/4/12 #73 כי הייתה גרסת פפיון שהיית יכולה להרים אותו למעלה וזה היה נראה כמו אוזניים, מין תרגום לאופנה כללית. היה כזה לטופשטופ
כי הייתה גרסת פפיון שהיית יכולה להרים אותו למעלה וזה היה נראה כמו אוזניים, מין תרגום לאופנה כללית. היה כזה לטופשטופ
M MacabreDoll New member 16/4/12 #75 בדיעבד אני מתחרטת שפספסתי את זה אבל בפועל זה עלה הרבה יותר מדי !
I innocence New member 16/4/12 #38 זה חתול, ממבט מקדימה גם רואים את הטופרים. מה גם שהרצועה הורודה מחזיקה פעמון - שזה סימן מובהק לחתוליות!
זה חתול, ממבט מקדימה גם רואים את הטופרים. מה גם שהרצועה הורודה מחזיקה פעמון - שזה סימן מובהק לחתוליות!
M MacabreDoll New member 16/4/12 #41 אפשר להניח פעמון גם על כלב בלאשה או את פרסמו את הנעל הזו, כתבו שהמשורר התכוון לכלב אולי כלב גיי