קיבלה 0 קולות כי מדובר בעונה של עיזים שלא מוכנים להודות שהם עיזים. רק על זה לבד מגיע לטוני לנצח, כי הוא לא שיחק מול קבוצה של זוכים אלא של לוזרים פחדנים עלובים ושחקנים גרועים שאף אחד מהם לא חשב אפילו לרשום את שמו לאורך כל העונה עד הגמר, וחלקם נהפכו מרצונם לעיזים שלו, מה שהוציא מבוסטון רוב את השאלה איך זה בכלל אפשרי? אז אני אגיד לך איך זה אפשרי: שההפקה משלמת לך כדי שמי שהיא רוצה כזוכה עונת מנצחים במלחמה יגיע לגמר ויזכה, אתה תעשה את עצמך גם מטומטם ושחקן גרוע רק בשביל לקבל סכומי עתק שלא בטוח שתזכה ביותר מהם. מה שנקרא הצעה שאי אפשר לסרב לה. ולא, אני לא חושב שטוני עצמו היה מעורב בזה, אני חושב שג'ף כל כך רצה שגבר יזכה בעונת המנצחים במלחמה, בגלל שזה ממש לא סוד שטוני מעדיף זוכים על זוכות, וכל עונה שיש בה זוכה ולא זוכה הוא ישר מכתיר אותה בתואר עונה מצויינת, וג'ף הרי עומד בראש ההפקה של הישרדות היום, ומי יותר מתאים מטוני. שהוא עשה הכל, אבל הכל בכדי שטוני לא ירגיש אפילו שכולם פותחים רגליים ונותנים לו להחליק ביניהם עד הגמר ועד הניצחון. יותר מזה, כשיש לך אחד כמו בן שמרצונו החופשי מוכן לוותר על הסיכוי לזכות ב 2 מיליון $, סכום שממש לא הולך ברגל, בשביל שהפייבוריט של ג'ף וההפקה יזכה בו, אתה צריך לשאול את עצמך ישר כמה הבן אדם קיבל בתמורה מההפקה בשביל לוותר על הסיכוי לזכות בכזה סכום.
ואתה באמת שואל מה הקשר לפוליטיקה? הרי מה זו פוליטיקה אם לא זה ש
כוחו של האחד נובע ממספר האפסים שמאחוריו?
קח 1 ושים מאחוריו 0 קיבלת 10, שים מאחוריו שני אפסים קיבלת 100, שים 3 אפסים מאחוריו קיבלת 1000 וכו'... זו הפוליטיקה, ובעיקר הפוליטיקה הישראלית נכון לשנים האחרונות. וכנ"ל למה שראינו בעונה האחרונה של הישרדות: קינגפין אחד בשם טוני ומאחוריו 25 אפסים שאף אחד אפילו חשב לרשום את שמו להדחה מתחילת העונה ועד סופה. זה הקשר.