איזה כיף שאני פותח את זה!
לפתוח את שרשור הגמר של העונה הזו זה סוג של חלום שהיה לי 12 שנים ולא האמנתי שיקרה.... אז תתכוננו לחפירה
אני מאמין שכולכם מתרגשים בערך ביחד איתי, כולנו שייכים לחלק הזה שרוב האוכלוסיה יחשוב שהוא פסיכי אבל פשוט נהנים מלנתח כל דבר, כל מהלך וכל מה שהולך בתוכנית הזו.
גדלתי עם התוכנית הזו, התחלתי לראות אותה בשידורים חוזרים בערוץ AXN |(נר|) במקביל לגרסא הישראלית הכושלת, הצטרפתי החל מהעונה ה17 לצפייה בקצב האמריקאי תוך כדי שהשלמתי את כל העונות הקודמות.
הייתי חלק מהפורום הזה והכרתי בו כל כך הרבה גולשים, חברים ואנשים שהיו ושכבר לא כותבים בו, ראיתי פה בערך אלף ויכוחים של למי הגיע לנצח לסנדרה לראסל או לפארווטי,
צפיתי ברוב העונות של הסדרה בקצב האמריקאי, מחכה (טוב, להוציא עונות כושלות כמו 22 או 36) בכל עונה לרגע שבו אני אחזור מבית הספר אחרי 11 שעות לימוד בכיתה י"א, או אחרי שבוע שלם בטירונות, מנסה להתחמק מהפייסבוק כמו מאש ומקלל את עצמי אם טוד או אחד השורדים שאני חבר שלהם מספלייר. להתרגשות של לראות פרק בלייב ביחד עם האמריקאים או לקום בבוקר ולדעת שהיום יש הישרדות.
והעונה הזו הייתה כמובן הדובדבן שבקצפת, חלום שמדברים עליו כבר לפני עטנה 20, וכבר שנה שאנחנו יודעים בדיוק שהיא הולכת לקרות באופן די רשמי. וזה פשוט הלם שככה מהר היא נגמרת לה. אני חושב שעולם הריאלטי מעולם לא ידע אירוע תרבותי כל כך מכונן.
צפייה מהנה לכולם!