asian girl1

New member
אני חושבת כמו הרוב כאן

שרווקים מעל גיל מסויים וגם רווקות יש להם בעיה מאוד קשה לייצור באמת אינטימיות וזוגיות, בגלל זה הם מתפשרים כשהם רוצים סוף סוף להקים משפחה ומתגרשים אחרי שנה, שנתיים.

tamarit2013

New member
אולי

למרות שאני מכירה הרבה רווקות ששנים מחפשות ופשוט הגברים לא רוצים להקים משפחות.

ראשית ..

כדי שתוכלי להניח את הכתף שלך (ראיתי שתיקנת .. אבל עדיין אני מרשה לעצמי להתחשבן בעניין ... :), ובהנחה שאת בגובה נורמטיבי לאישה, ובהנחה שאת לא צועדת על סולם שני שלבים באופן קבוע - תצטרכי לחפש לך בחורצ'יק בגובה שלא עולה על 1.20 .....

ועכשיו לעניין ..
אם אמרנו בלי הכללות, יש סבירות (כלשהיא) למצוא רווק שרוט במידה סבירה, או גרוש שרוט במידה סבירה שיתאים למטרותיך.
רק מה - לרוב, אנחנו מחפשים את "הדומים" לנו .. ולכן לרוב גרושים יתחברו לגרושות ורווקים לרווקות.

אני בניגוד אליך, דווקא חושב שהסיבוב הבא צריך לבוא מכל המקומות ורק לא מהבטן. כי עברנו את הגיל/השלב/למדנו/החכמנו וכו'.

הבעיה המרכזית לדעתי, שלך, וכנראה של רבות מבנות מינך .. היא, שרבים מבני מיני, ממש לא בקטע של התאמה רגשית, מחשבתית, פיזית ואהבה שלא תלויה בדבר ... בטח לא לטווח ארוך של שנים ..

אני חושב

שבאופן כללי, גם התשובה לשאלה שלך נובעת משריטות של העבר.
נראה לי שהשנינה הירודה שאומרת שלא צריך לקנות פרה בשביל כוס חלב מסבירה הכי טוב את הדברים.

וכמו שאמרתי, זה לא כולם, ולא תמיד ככה ..

XמXלה

New member
אני מאמינה שלכל סיר יש מכסה

הזוגי שלי היה רווק עד גיל מאוחר יחסית (היום פרוד+) ואפשר להגיד עליו שהוא קצת שרוט אדם לא שגרתי בעליל
אבל הוא מתאים לי בול כי גם אני לא ממש דוגמא ומופת למיינסטרים

רוב הסיכויים שהקפוּץ שענה לך ככה ללא רגישות ימצא את הפולנייה שתעשה לו גפילטע, יאכלו ביחד ביצה קשה בחושך ויהיו מאושרים.
תאמיני לי, לא היית רוצה להניח על אחד כזה את הראש או הכתף או כל איבר אחר

tamarit2013

New member
צודקת

|אני מחפשת מישהו לא "נעול".
שיהיה פולני, וישאר לבד בחושך!

ממולדה9

New member
כולם ענו לך יפה

אם כי לא יעזור לפסול אותו חזרה אחרי שהוא פסל אותך... אבל מה שמרגיז בפסילה שלו זה שהוא מרצה לך מה *את* צריכה לעשות ומה נחוץ לך. לא רוצה בת זוג עם ילד? זה לגיטימי, אבל שיחסוך את ההרצאה ויעבור הלאה.

מעבר לזה, אני חושבת ש"שריטות" זה שם כולל לכל הנקודות העיוורות שלנו - הפסילות על רקע שטותי, ההרגלים שלא בא לנו לשנות בשביל זוגיות וכולי. זה כנראה שכיח אצל הרווקים. ה"שריטות" של הגרושים נוגעות כנראה לזה שהם לא רוצים שום דבר שיזכיר להם את האישה לשעבר
אני רואה לפחות באתרי היכרויות כל מיני העדפות כאלה "בעלת עולם משלה", "לא מקובעת", "ראש פתוח", וכולי. (זה אומר שאשתך סירבה לעשות X ? ועכשיו אני צריכה לעשות במקומה?
).
בסך הכל "שריטות" זה חלק מהאנושיות. צריך רק להתאים אותן זו לזו, והזיווג יהיה מושלם

בהצלחה לך!
(וגם לי...).

b e c k y

New member
דפדפי...

טיפשים ושרוטים יש בכל מצב משפחתי.

(רק לפני יומיים, בפייסבוק, בהקשר אחר לחלוטין, קיבלתי תגובה מחבר של חברה על משהו שכתבתי, שהיתה כל כך מטומטמת, שהייתי חייבת להכנס לכרטיס שלו ולוודא שהוא לא כותב ממוסד של חוסים.
לא היה גבול להפתעתי כשגיליתי שאותו אימבציל הוא אפילו נשוי ואב לילדים (שאלוהים יעזור להם).

יאללה, דפדפי אותו, שילך לחפש מי ינענע אותו.
בעיה שלו. פספס סקס בטוח

ככה זה, מי שמטומטם, לא מזיין

drorbar19

New member
אף אחד ביקום

לא פוסל מישהי על סעיף ילדים.
בטח לא לפני שהוא בדק היטב וממספר נקודות השקפה, מהיכן הם הגיחו לעולם.

סעיף ילדים בשלב כל כך היולי בקשר הוא מסווה למשהו אחר לחלוטין. בכדי לא לפגוע...

tamarit2013

New member
תתפלא

הוא עוד לא בדק על מה עוד אפשר לפסול, ומאיפה

זה היה בתחילת השיחה הטלפונית שהוא שאל אם יש ילדים.
בכל מקרה - עבר לי.

למעלה