tamarit2013

New member
אפשר לסכם

לכל אחד ה"תיק" שלו בלי קשר לסטטוס.
ופה חוזרת להנחה הראשונה שלי - שהסטטוס לא משנה

I C E M A N 7

New member
ועוד איך משנה

זו לא הכללה, זו שכיחות סטטיסטית.
בתוך כל אחד מאיתנו יש סטטיסטיקאי קטן :)

וסטטיסטית, בדד והאינטואיציה שלך (שלה את מתכחשת) צודקים.
רווקים בגיל מתקדם הם סוג ב'.
ואת זה אומר לך רווק בגיל מתקדם :)
לכן גם ההחלטה של בדד לפסול מראש רווקים מעל 35 היא רציונאלית לחלוטין. אם היה קיים דבר כזה "ביטוח לזוגיות", אני הייתי מצריך פרמיה מוגדלת.

אז ייתכן שהפגיעה בשאסי של הגרוש המקביל לי חמורה יותר מהשריטות שלי, אך מבחינת סיכוי/סיכון הייתי ממליץ לך ללכת על הגרוש.
כי זוגיות זה הימור, ומהמר מצליח הולך עם הסטטיסטיקה.

BazukaGirl31

New member
ונניח שאני מסכימה עם מה שכתבת,

גם בעל שריטות זכאי לזוגיות, לא?
אני לא חושבת שקיים בן אנוש עלי אדמות נטול שריטות. כל אחד והסיפור שלו.

ומעבר לכך, החיים, כמו שיעיד כל אחד שמצא עצמו פנוי אחרי שנשבע מתחת לחופה לזוגיות לנצח נצחים, הם דינמיים: סיטואציות משתנות, אנשים משתנים ולפעמים עם הזמן מבינים דברים שלא הבינו פעם או רוצים דברים שלא רצו פעם.

I C E M A N 7

New member
יותר מזה

יש מצב שהרווק חווה 4-5 מערכות יחסים של 3 שנים, ואילו הגרוש חי בנישואין 15 שנה עם אהבת נעוריו. למי יש יותר ניסיון באינטימיות?
מה הביג דיל להכיר ולחוות לעומק רק בנאדם אחד, אותו הכרת עוד לפני שהכרת את עצמך?
לפחות 8 שנים מה-15 זה בכלל טייס אוטומאטי :)

אבל שוב, סטטיסטית הגרוש הוא הימור יותר בטוח.

יפה לך בהתרככות

רק חבל שהרסת עם השורה האחרונה :)
בינינו בוא נודה על האמת, הפער אם כבר שקיים בזוגיות בין רווקים לגרושים זה רק בהיבט של הילדים.
גרוש/גרושה + ילדים לעומת רווק/רווקה בלי ילדים, אם כבר קיימים פערים זה רק שם מהסיבה הפשוטה שלא כל הרווקים יכולים להתחבר לילדים שהם לא שלהם,
לא כל הרווקים יכולים להבין ולקבל שהילד הוא במקום הראשון ובן הזוג שלך לא זמין 24/7.
מעבר להיבט של הילדים (שכבר הכרתי לא מעט מקרים שעל אף ולמרות ההבדלים מקיימים יופי של זוגיות ואהבה) לא ממש רואה בעייתיות בהבדלי הסטטוס.

tamarit2013

New member
אחד מהקורסים שלא אהבתי היה סטטיסטיקה

אבל כן אפלטר לפי הגרושים, גם ככה אין כוח לראות את כולם

אבל אם פתאום יתחיל איתי איזה רווק - לא יפסל מראש.

ממולדה9

New member
יש פנים לכאן ולכאן

יצאתי פעם עם רווק בגילי שהיו לו כמה מערכות יחסים אבל אף אחת מהן לא נמשכה יותר מחצי שנה. זה כבר אומר שברגע שמתחילים "להיכנס למסלול" הוא נבהל וחותך.
מצד שני, באמת הייתי רוצה לתת לאנשים קרדיט להשתנות, אבל אחת הפנטזיות הנשיות הכי שכיחות זה לפגוש גבר ולגאול אותו מהצרות שלו, שישתנה הודות לך ושיכיר בעובדה שאת אהבת חייו הנצחית
לדאבון הלב זה ברוב המקרים לא עובד ככה
למרות במקרים שזה כן עובד, אפשר לספר על זה לנכדים ("סבא שלכם היה פרפר רציני עד שפגש אותי" וכולי).

בדד1

New member
תקשיבי (ותקשיבי טוב)

לא לצאת עם רווקים מעל גיל 35 שלא חוו מערכת זוגית רצינית
למטרות זוגיות
(לכל מטרה אחרת זה יכול להיות מעולה)

tamarit2013

New member
כולי אוזן

לא לחוצה ממש למצוא עכשיו זוגיות , אז משאירה מרווח לטעויות...

בדד1

New member
אל תשאירי מרווח לטעויות

לא גדולות לפחות
כמו שאמרתי, רווקים בגילאים שלך זה יש להם את היתרונות שלהם
לפחות בהתחלה הם ירצו להוכיח את עצמם בכל מקום
גם במיטה
מה רע בזה?

רווק בגיל 40 ומעלה לא בהכרח שרוט,הוא גם

יכול להיות אחרי קשר ממושך עם בחורה שחי איתה לא כדת משה וישראל.

לי בא

New member
רווקים

אני דווקא מסתכלת על זה מנקודת מבט אחרת, לפחות מבחינתי, אני לא אצא עם רווק כי בתחושה שלי אנחנו במקומות אחרים בחיים. אני סיימתי את ה-to do list שלי, ורווק טרם התחיל. לא רוצה עוד ילדים.
לעומת זאת אני לא בטוחה שרווק בגיל מאוחר, הוא יותר שרוט מגרוש, זה הכל עניין של התאמה.
ולפסול מישהו על סמך מאפיין מסוים, כמו שיש לך ילדה, לא הופך אף אחד לסוג ב׳, אלא ללא מתאים לקשר עם אותו אחד. כולנו פוסלים על סמך משהו, עד שמגיע זה שמתאים לנו.
אני חושבת שלמרות שזה כואב, את לא צריכה לקחת את זה אישית, ככה זה בעולם ההכרויות, וטובה שעה אחת קודם.
ואם את כל כך רוצה חיבוק, אז קחי

BazukaGirl31

New member
נו, אז תגידי לו שהוא צריך ללכת רק עם זקנות

רווקות דפוקות כמוהו.
(אגב, אני כן מאמינה שרווקים בגיל מאוחר הם בעלי בעיות ליצור אינטימיות. סורי.)

אם תתחילי להתרגש מכל מה שאיזה דביל כתב לך באיזה אתר, ובכן, את צפויה להתרגש הרבה

למעלה