LemonLimeLilach

New member

קיבלתי ציון מעפן בעבודה ויכול להיות שזה מגיע לי אבל המתרגלת הזונה הזאת כותבת הערות כל כך קטנוניות!!!

היא הורידה לי על הביבליוגרפיה!!!!!! שיש לי שם 2 מקורות שהעתקתי אחד לאחד מהסילבוס של הקורס + כתבות מעיתונים (כי בעבודה עשיתי ניתוח תוכן) שעשיתי לפי איך שעשיתי ביבליוגרפיה כל תואר ראשון. והיא כתבה לי על זה הערות! הלו חמודה מותר לכתוב בשיטה אחרת ממך כל עוד היא נכונה גם כן!!!!!!!
היא אשכרה הורידה לי על זה נקודה.

והיא כתבה לי הערה על איך שעשיתי את השער של העבודה. רציני??????

o0Invisible0o

New member
באמת קטנוני..

אולי זה בגלל שתואר שני זה יותר מחקר והם יותר דקדקנים בשטויות האלה?
אבל לא נורא, רק נקודה זה לא רציני...

ובנושא אחר לחלוטין -
משתמשות מיסו - גם לכן הציעו להיות מפיקים?
קראתי קצת ועדיין לא כ"כ הבנתי מה זה אומר לגבי..

הבנתי שזה בחינם, זה לא באמת נותן לי משהו [חוץ מאולי קצת תהילה מקוונת.
] ואם הבנתי נכון אז בכלל התוכן שאני אצור לא יהיה זמין לאנשים כמוני שהם לא אמריקאים ולכן לא יכולים להשתמש בat&t
למישהי יש ניסיון בנושא וקצת יותר ידע אולי?

LemonLimeLilach

New member
????????

מה שהתכוונתי זה- אין לי מושגגג!!! כתבתי:

אוניברסיטה
מחלקה

שם העבודה

מוגש לידי
מגישה

מרץ 2012

????? מה לא בסדר?????????

o0Invisible0o

New member
אני לא יודעת איך קרה

אבל שבוע הבא ברביעי-חמישי יש לי שתי בחינות ומצגת להעביר.
איך הכל התנקז ליומיים?

למה מודיעים על מבחן שבוע מראש ולא יותר?
מצחיק, יש לי קורס "כלכלה" והמבחן בו הרבה פחות מלחיץ אותי מהמבחן באיטלקית...

הצילוווו!!!!!!!! איטלקית!!!!!!!
המורה היום אמרה לנו "אל תדאגו, זה יהיה פחות או יותר כמו דפי התרגול שאני נותנת לכם לסופ"ש כל שבוע.." עכשיו הדפים האלה גם קשים לי ואני גם עושה אותם עם מילון/גוגל.
אמממממ
וגם תמיד יש לי כמה טעויות כשהיא מחזירה לנו אותם.

יהיה בסדר, נכון?

מתי אני אעבוד על המצגת?

בעעעע.

וכן, יש לי גם פרו"ס מתישהו.

זהו, סיימתי להתבכיין. בא לי לישון השיעור הזה כ"כ משעמםםםםםםם.

dans girl

New member
כימיה אורגנית מנסה להיפרד ממני. פעם ממש הסתדרנו אחת עם השניה. עכשיו כנראה נמאס לה והיא מנסה להרחיק אותי בכוח
.
מעבר לזה שהמבחן הזה קצת הורג אותי, וזה חרא כי הייתי אמורה לקבל איזה 85 במועד א' ובכלל זה מעפן לגמרי שאני צריכה לגשת למועד ב',

אין דבר גרוע ממני במעבדה באורגנית.
אבל ממש.
אין דברים כאלה.
באמת.
ולא רק בסטנדרטים שלי, שהם כאילו די פסיכיים בקנה מידה נורמליים ואני בעצם ממוצעת.
לא, ממש גרועה. בקנה מידה סטנדרטי. של אנשים שפויים.

יצאתי היום בשעה איחור, אחרי שאת אחת מהסינתזות עשיתי פעמיים, כי בפעם הראשונה אשכרה לא קרה שומדבר, והשעה איחור הייתה אחרי שעוד 3 אנשים עזרו לי לסדר ולנקות את הדברים שלי כדי שנוכל לפנות לאנשים שאחרינו את המעבדה. וזה כמובן אחרי שהצינור מים עף לי מהזיקוק והשפריץ עליי איזה חצי דקה עד שהצלחתי לסגור את הברז.

וכמובן שבכיתי למדריך שלי בפרצוף מלא על כמה שזה גרוע ומעצבן, והוא היה מסכן ולא ממש ידע מה לעשות עם עצמו כי הוא לא יודע לא לקחת אותי ברצינות כשאני בוכה כי זה פשוט מתסכול וזה לא בקטע של מסכנות ודיכאון
.

באאא לייי שהיא תיגמררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר.

או לחילופין, להפסיק להיות גרועה בזה.
אללי, בשביל זה אני לא דבקה בדברים שאני לא טובה בהם. אני לא יודעת להתמודד עם זה.
מי יודע, אולי אחרי המעבדה הזאת אני אצליח להתחיל לנגן על בס בלי להפסיק אחרי שבוע
.

RenanaD

New member
אני מבינה אותך

אוי, סליחה. אני פשוט מדמיינת את הצינור משתחרר באמצע הזיקוק ומשפריץ לכל עבר

אבל הייייייי תספרי אחורה את השבועות שנותרו! היה לי את זה שנה שלמה. וכדי לא לעשות מעבדה נוספת בסמסטר הזה הייתי חייבת לקחת מעבדה חלופית באלקטרוכימיה, עם קורס באלקטרוכימיה בסמסטר א' כתנאי קדם. זה שקיבלתי בו 10 במועד א'

אז I feel you, באמת. מקצוע ארור. אבל יעבור

dans girl

New member
אז זהו! שזה מה שהכי מתסכל אני ממש אוהבת כימיה אורגנית! ולא בקטע של "זה הענף הכי פחות נוראי של כימיה בעיני" (אם כי עדיין לא עשיתי אי אורגנית אז עוד אי אפשר לדעת), אלא בקטע של באמת, זה ממש מעניין אותי וממש יפה בעיניי וזה גם ממש כימיה, שזה כיף, בניגוד לפיזיקלית שזה למעשה פיזיקה ומתמטיקה במסווה בעיני.
אז אני רוצה להצליח בה, ואכפת לי להצליח בה הרבה יותר משאכפת לי מהמעבדה בפיזיקלית לדוגמא. אבל אפילו בפיזיקלית אני מסתדרת יותר בסדר.

וכן, אם אני הייתי עומדת מהצד הייתי ממש צוחקת על עצמי
. אבל כרגע אני עדיין יותר מדי מלאה בתסכול כדי שזה ישעשע אותי באמת, ברמה של אין, לפני המעבדה הבאה, אפילו אם אני צריכה לבלות 6 שעות מול השולחן שלי ולחיות בראש את כל מה שאני צריכה לעשות, אני אעשה את זה, נמאס לי להיות נוראית
. נמאס לי להישאר אחרונה. וממש נמאס לי שהמדריך שלי, שאני אמנם באמת שונאת כמתרגל אבל הוא הצליח להתמודד איתי יחסית בסדר והוא מאוד סבלני במעבדה, עומד ובוהה בי בזמן שהוא מחכה לי כדי ללכת הביתה. איכ.

Kill Bernard

New member
אוו, אם לא לצחוק על עצמך,

ניסית לדבר על עצמך בלב (ולפעמים זה גם בורח בקול) - בסגנון "טיפשה." "למה את חייבת להיות גרועה ומפגרת." וכאלה.
אצלי זה עוזר, אני נעלבת ממני ומנסה הרבה יותר להוכיח לעצמי שאני לא מה שקראתי לעצמי!
וזה גם בסדר שלא תצחקי, אני צוחקת עליך בשביל ארבעה אנשים. זה נשמע לי אדיר!

ובהיעדר מסקנה חיובית, חוץ מכל אמרות השווא של "את לא גרועה" ו"יהיה בסדר" (לא שאני חושבת שאת גרועה ויהיה לא בסדר!) -
באסה עם זה!
אבל את תעבדי קשה ותתעצבני עוד ותשגעי את המתרגל עוד יותר, וזה בסוף ילך ואת והכימיה האורגנית תלכו לשבת יחד על עץ. ותצחקו עליך יחד. או לפחות היא, את אולי עוד תהיי מושפעת מהתסכול.

limors2

Well-known member
גם אני רוצה להתבכיין.

הייתי חולה כמה ימים ועכשיו נשאר לי שיעול ממש זוועתי שלא עוזב אותי לרגע, וכל הגב שלי תפוס מהשיעולים. והצלעות ממש כואבות לי. ועכשיו גם החזה מתחיל להיתפס.
ובתזמון מושלם (למרות שזה בעצם קרה כשרק התחלתי להיות חולה), אחרי שנה ו5 חודשים חברה שלי החליטה שהיא לא רוצה להיות במערכת יחסים והיא נפרדה ממני. אז כואב לי גם מבפנים וגם מבחוץ. הוריי.

LemonLimeLilach

New member

קודם כל, רק תגידי ואני באה לקחת אותך לבבט!!

שנית כל, יש מצב שהמחלה זה גם בגלל הפרידה (או החמיר בגלל)? כי זה מה שקרה לי אחרי שנפרדתי מההוא, נהייתי חולה פיזית עם חום וכל שאר הדברים הכיפיים. אם כן, אין מה לעשות חוץ מלחכות כמה ימים שהשברון לב הראשוני הזה ייגמר. תנוחי מלא בסופ"ש ותוציאי את כל הדמעות ואני מבטיחה שזה משתפר

dans girl

New member
פחמימות זה באמת מנחם. ובן & ג'ריס. נצלי את זה עכשיו, לפני פסח, כשעוד אפשר להתנחם במאפים רכים וחמימים ומנחמים. אני בירושלים עד יום שלישי, כולל בסופ"ש, אם את צריכה להתבכיין פנים מול פנים. או לחילופין הסחת דעת מוחלטת כמו מרתון של סדרה אדירה כלשהי כדי לא לחשוב על כלום.

ויש משהו במה שלילך אומרת - אפילו אם המחלה התחילה לפני, סבירות גבוהה שמצב נפשי לא מזהיר בטח לא עזר לך בהחלמה. ולמרות שאני לא מעודדת תרופות בד"כ, לפעמים צריך, ובטוח יהיה לך יותר קל לשקם את הגוף מאשר את הלב, אז סירופ נגד שיעול והרבה תה ותרופות סבתא לא יזיקו. ומלשפר את הגוף תמשיכי ללב. ואני מסכימה עם לילך - תני לזה זמן, תבכי קצת (או הרבה) ובסוף זה ישתפר.

RenanaD

New member

אוף

תקיפי את עצמך בכל הדברים שעושים לך טוב... בינתיים, כשהכל עוד מעצבן וכואב ואיכסה. אני מסכימה עם לילך ודפי - כאב הלב בטוח מחמיר את הכאב הפיזי... זה הכי טבעי בעולם. אבל אני בטוחה שגם בעבר עברת תקופות קשות, כמו זו ואולי אפילו יותר, ובסוף התגברת על הכל. אז גם הפעם זה ישתפר בהמשך ויהיה טוב!
ויכול להיות שבינתיים המילים האלה עדיין לא מדברות אליך... אז רק אוסיף שאנחנו כמובן כמובן תמיד פה בשבילך

Rachel47

New member

מצטערת לשמוע על כל העניין..אני מאמינה שהכאבים החיצוניים יעברו
לפנימיים..אנחנו כאן..אם את צריכה..ואין לי הרבה מה להגיד בעניין חוץ מזה שתהיי חזקה ואם הסיבה של האקסית הייתה "פשוט לא בא לי" אז מגיע לך הרבה יותר טובה ממנה!!

את בהחלט מקבלת את הבראוני האחרון

(וזה רפרנס לנוטינג היל כמובן, למרות שאתן בטח יודעת את זה, אבל אני רק רוצה לוודא כי פעם אמרנו את זה לחברה שלי ולמחרת היא שאלה "מתי יוצאים לאכול בראוני?"
).

אין הרבה דברים שאני יכולה להציע, אבל אני ממליצה על מרתון של סדרה אהובה, משהו שיעשה לך טוב בלב, הרבה ג'אנק פוד, ולתת לזמן לעבור ולעשות את שלו. את תרגישי טוב יותר, חיצונית ופנימית

o0Invisible0o

New member

את ממש לא נראה לי צריכה להסביר רפרנסים לנוטינג היל כאן...

מהמם.

אני לגמרי הייתי עושה מרתון נוטינג היל-500 ימים וכו' עם בן אנד ג'ריס בחיקי...

dans girl

New member
בגללך אני רואה עכשיו נוטינג היל
במקום ללמוד קצת יותר ברצינות למבחן באורגנית ביום ראשון
.
לפחות יש לי את התירוץ של "המבחנים שאני עושה עכשיו הם לא של המרצה הזה, אז יש להם רלוונטיות מאוד מוגבלת אל המבחן ביום ראשון"
.

אני ראיתי אותו השבוע בעבודה

והופתעתי מעד כמה שאני יודעת אותו בע"פ (למרות שלא ברור מה כ"כ מפתיע בזה)

למעלה