הולנד מציגה: השיר לאירוויזיון 2016

צוות Kuss

New member
החזרה של יקירתנו מרגרט- עלה עכשיו ליוטיוב.ורשה 2017

כנראה היתה חולה פעם שעברה כי פה בחזרת הסאונד היא נשמעת מצוין

BarEsc

New member
היא צריכה רקדנים שינענעו בגפילטע שלהם בלי חולצה !!

mati020202

New member
לזה אתה קורא שיפור? זה הכי מתנ"ס חביבה בפזמונוער 69.

כוריאוגרפיה שמתאימה להצגת סוף שנה לכיתות ב' בטקס קבלת הסידור. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם? זה די מדהים שמרגרט בעיקר הולכת להתחרות מול עצמה,מול ההתרגשות שלה,מול המקצועיות שלה,מול היכולות הווקליות שלה וההשפעה של דברים אלה לביצוע השיר.במידה והיא נותנת הופעה טובה היא תזכה בקדם שלהם בהליכה,ותהיה מין הסתם מועמדת רצינית לניצחון בשטוקוהלם אך זה בדגש איזה ביצוע והופעה היא הולכת לתת,הקליפ שלה כבר חצה את 2 מליון צפיות שזה די חריג לשיר שטרם נבחר.

צוות Kuss

New member
קברת

זה מזכיר לי שהראו את החזרה של פינלנד באירוויזיון 2007 והיא הייתה נראית כל כך חסרת חיים ומזלזלת ואז באירוויזיון עצמו היא נתנה הופעה פיצוץ (ולמעשה הגיעה למקום הראשון באותו אירוויזיון מכל מדינות המערב). בקיצור נמתין להופעת הלייב.

Angry Beaver

New member
אכן נשמעת טוב! אם היא מנצחת (יש סיכוי שלא?) היא בטופ 10 שלי

המלווים שלה לעומת זאת, לא משהו...

schweine

New member
ההופעה שלה צריכה להיות אחד לאחד כמו ההופעה הענקית הזאת:

https://www.youtube.com/watch?v=oQW2FFt3-A8
&nbsp
אותו קונספט ואני מת!
&nbsp
בכלל לדעתי זה שיר שמתעלה על כל השירים השנה שלא משנה כמה גרוע היא תשיר זה יצליח.
&nbsp

Angry Beaver

New member
וואי זו הופעה נ ד י ר ה

אבל את הסטייל חסר המאמץ של ריהאנה מאוד מאוד קשה להשיג

schweine

New member
איך ששמעתי את פולין 2017 (אמן) ישר נזכרתי בהופעה הזאת

מבחנתי שתלבש אותו דבר ויעתיקו את המסוק חחח
&nbsp

E u r o b o y

New member
יו איך אני אוהב את זה!
זה הולך להצליח מאוד!

&nbsp
כשהקומון לינטס פוגשים את מייקל בובלה. זה פשוט, כיפי, עושה חשק לנענע את הראש מצד לצד בהנאה ולשרוק. זה פשוט מצוין וזה הולך לבלוט כל כך השנה. שיר פשוט מקסים, המנוני וקליט שיעשה את העבודה בענק להולנד - שחוזרת השנה לגמר.
&nbsp
לא אתפלא אם זה ישחזר את ההישג של החוחיות המצויות ואולי בטעות גם ינצח. אני אוהב מאוד מאוד מאוד מאוד!

L e j l a

New member
אז אם ככה צריך שייקחו את הבמאי של 2014 כדי ליצור בימוי דומה

Angry Beaver

New member
לדעתי דווקא צריך להימנע מהבמה האפלה מידי

משהו שמזכיר את הקליפ יכול להיות יפה... אני בטוחה שהם יחשבו על משהו טוב. כמו שכבר אמרתי, עם הופעה טובה זה יכול מאוד להפתיע. הוא גם טוב בלייב.

Brady

New member
לא אהבתי בפעם הראשונה

נשמע לי משעמם וסתמי, ואני גם ככה לא יכול עם כל חרא אקוסטי/קאנטרי שמקבל את התווית "הולנד 14". אבל זה גדל עליי ממש ב2-3 פעמים ששמעתי מאז. כנראה שהפכתי לאנשים האלה ששומעים שירים רגועים וחמודים על הבוקר. שיט שיט שיט.

יש המון שירי פופ פלסטיק השנה, ככה שה"אמיתיות" היחסית של השיר הזה מרעננת. נכנס כרגע לטופ 10 שלי.

למעלה