הולנד מציגה: השיר לאירוויזיון 2016

Angry Beaver

New member
מאוהבת בוווווווו יאו

זה פשוט כל כך שונה מכל השירים המשובדים השנה שזה הולך להצליח בטירוף. מדהים! אתה מפתיע אותי לטובה

nit li

New member
שיר הולנדי

אין דרך אחרת לתאר את השיר הזה, בחיי. שיר פשוט הולנדי.
פופ פשוט, נעים וחמוד. יש בו גם משהו קצת סוחף, לגמרי שיר שהייתי רוצה לשמוע בטיול ביום אביבי או בבית ביום מעונן. שיר לכוסיות, בגדול. עוד שיר פופ מקסים לאוסף, אין בו משהו מדהים.

VickyRosti

New member
שיר מקסים, קטן, נעים ונוגע!

איזה תענוג לקבל שיר כזה אחרי כל מיני שירים שוודיים סוג ב' צעקניים שנשמעים כולם אותו הדבר! אם כבר נגזר עליי לקבל את האירוויזיון המאונגלז ביותר אי פעם, אז שיהיה לפחות עם שירים כמו השיר ההולנדי, הגרמני או הלטבי! עם הופעה טובה הולנד תעלה בקלות לגמר ואולי גם תתברג ב-TOP 10.

Colfax

New member
שיר נפלא! כזה שאפשר לשמוע בלופים

מרגישים שזה לא שיר שנכתב לאירוויזיון (שלא כמו "Made of Stars"). הולנד ניצחה פעם אחרונה ב- 1975, כלומר אין לה שום סיכוי לנצח לא משנה מה היא תשלח. לכן אסתפק ב- TOP 10 בגמר.

Angry Beaver

New member
למה ככה? עם הופעה ממש ממש וינרית אני רואה את זה מנצח

כמה פשוט וקטן ככה יעיל

E u r o b o y

New member
אני רואה את זה מנצח עם הופעה מאוד פשוטה

&nbsp
כיסא, גיטרה, עבודת מצלמה נכונה, חיוך לקהל, קריצה, כפיים.

L e j l a

New member
הפער בניקוד לא משנה אלא ההישג שהם הגיעו אליו

להגיע כמעט אחרי 40 שנה למקום 2 זה סנצסיוני ומשהו שהולנד חלמה עליו שנים

E u r o b o y

New member
מה הקשר שאין לה סיכוי? ומתי אוסטריה ניצחה לאחרונה לפני 2014?

&nbsp
בפאקינג 1966! אתה כל שנה נתלה בסטטיסטיקות וכל שנה מוכיחה לך שאין קשר. שיר טוב ינצח - ולא משנה מאיזה מדינה הוא מגיע. להולנד יש סיכוי לזכות כמו שלכל מדינה אחרת שלא זכתה 50 שנה יש.

Colfax

New member
אם הולנד תזכה, אני אהיה המאושר באדם

אבל מה שניסיתי לומר, שבשנה כזאת, עם כל כך הרבה שירים חזקים, הקרב על המקום הראשון (ובכלל על ה- TOP 10) יהיה קשה וצמוד ביותר. ומול הכרישים הקבועים (רוסיה, אוקראינה, שבדיה, נורבגיה, ארמניה, אזרבייג'אן) אין להולנד ממש סיכוי לנצח. מה שקרה ב- 2014 זה פשוט: אוסטריה ניצחה בגלל הגימיק ובזכות כל מה שקונצ'יטה מסמלת והולנד סיימה במקום השני בזכות הטיימינג המעולה (Avicii, שהחזיר את הקאנטרי, לרגע קט, למיינסטרים).

BarEsc

New member
רוסיה שולחת שוב בלדה כנראה, You Are The Only One שמה

לצפות או לא?

Angry Beaver

New member
בטח לצפות, הרוסים הממזרים ידעו שכולם ישלחו קצבי

והם ישלחו בלדה ויפציצו עם טופ 3 שוב ופוטנציאל לזכייה (חלום).

schweine

New member
מת שרוסיה תזכה
שכל החובבות ההומואיות עם העלק עקרונות שלהן

ינדדו לרוסיה וישרקו בוז שם!
&nbsp

למעלה