הולנד מציגה: השיר לאירוויזיון 2016

E u r o b o y

New member
הולנד מציגה: השיר לאירוויזיון 2016

אחרי ההצלחה המסחררת בקופנהגן וההתרסקות שבאה שנה לאחר מכן, באירוויזיון האחרון בווינה, המדינה שכמעט וזכתה לארח אצלה את התחרות לא ממש זמן, רוצה להפוך את ה"כמעט" ל"בטוח".

40 שנה אחרי שאירחה את האירוויזיון על אדמתה לאחר שזכתה בתחרות בפעם האחרונה,
הולנד
תחשוף היום את השיר איתו היא מקווה להשיב את תחרות הזמר האירופית אליה, לאמסטרדם, האג, רוטרדאם או כל עיר הולנדית אחרת.

בספטמבר האחרון נקבע כי הזמר הצעיר Douwe Bob ייצג את הולנד בשטוקהולם, ואילו בשעות הקרובות צפוי השיר שיבצע להיחשף במשדר רדיו מיוחד במדינה. בנוסף, הקליפ לשיר ייחשף אף הוא ויועלה לרשתות החברתיות.

קישור לעמוד הפייסבוק אליו צפוי לעלות הקליפ לשיר שייצג את הולנד השנה, תוך זמן קצר:

http://www.facebook.com/teamdouwe

האם המדינה והגבינה תעפיל השנה לגמר מחצי הגמר הראשון ב-10 במאי?
להולנד!

BarEsc

New member
Douwe Bob - Slow Down

טוב מלא קוטלים את זה אבל אומרים שהגיבו אותו דבר ל-2013 ו-2014, אבל עם הופעה טובה וסוחפת זה טופ 10 .
הוא כזה מקסים !!

dosfer

New member
שיר ממש חמוד! בסה"כ שיר טוב לרדיו..

לא חושב שזה יצליח ממש באירוויזיון, אבל זה לא שיר גרוע, ואפילו שיר טוב אבל לא לאירוויזיון..
&nbsp
בהצלחה בכל מקרה! יש שיפור משנה שעברה..

Angry Beaver

New member
זה פשוט קסם!!! איך אפשר לא לאהוב את זה?

זו פעם ראשונה שאני שומעת את זה ואהבתי בטירוף... בעיקר את הברידג'! מדהים! כל הכבוד.

Hadas230976

New member
או!!!! סוף סוף!! זה המנצח שלי:))

סוף סוף, אחרי כל כך הרבה יציאות פופ סתמיות בא שיר מלודי, רגוע, בוגר שנשמע כמו שיר אמיתי שנכתב לתחנות הרדיו והמצעדים ולא סתם באבלגאם ג'יבריש צעקני:)))).
שיר מקסים בעיני שאפשר אשכרה לשמוע בלי להוריד ווליום, לדעתי אמנם אמצע הדרך או גלגלץ סטייל, מייצג את הרוח ההולנדית (בעיקר האמסטרדמית) של חיים רגועים (סקס סמים ותחנות רוח:) אבל מבחינתי המנצח בשנה דלוחה זו.
כל הכבוד הולנד:))).

E u r o b o y

New member
שיר פשוט מקסים. זה ממש מייקל בובלה

&nbsp
וזה מסוג השירים שתמיד מצליחים. לא צריך יותר משיר פשוט וקליט

צוות Kuss

New member
זו כבר הפעם האלף שההולנדים שולחים שיר קאנטרי לאירוויזיון

מה נסגר איתם?! ממתי קאנטרי זה הסגנון השלט בהולנד?? רק על זה הייתי זורק להם קבקב עץ לראש.

בנוגע לשיר עצמו - שיר חזק, ממש אהבתי, אבל לא מתאים לאירוויזיון ולא עוצר נשימה כמו השקט שאחרי הסערה. בהצלחה!

schweine

New member
לא אהבתי. משעמם עכברים היפראקטיבים חח

מקווה שמונט' יצילו את המצב.

BarEsc

New member
שימו לב לטופ 15 בהימורים לאחר חשיפת הולנד :

1) פולין
2) רוסיה
3) שבדיה
4) לטביה
5) הולנד
6) אוסטרליה
7) גרמניה
8) אוקראינה
9) ארמניה
10) צרפת
--------------------
11) אזרבייג'אן
12) קפריסין
13) נורבגיה
14) הונגריה
15) איסלנד

זה נראה כזה טוב

schweine

New member
זה מאד אמין כי המקום ה2 טרם נחשף! מילא פולין במקום ה1 והשירי

ם בקדם שלהם נחשפו ויש פוטנציאל לזכיה.
אבל מקום 2 למדינה שלא חשפה דבר על השיר שלה זה נשמע לי מפגר לחלוטין. גם אם זו רוסיה.

GALxp

Well-known member
איך לעזאזל הונגריה מקום 14? מגיע לה לפחות 4

L e j l a

New member
עם הופעה טובה זה ישרת נהדר את הולנד בגמר

די ברור שהם שאבו השראה מהולנד 2014 ובצדק. שיהיה להם בהצלחה

L e j l a

New member
הייתה להם חצי שנה לבחור שיר

ושלא תבינו לא נכון, זה יכול לסיים בטופ עשר אבל כרגע אני לא יכול להגיד שלהולנד יש סיכוי לנצח את התחרות. בחצי שנה של עבודה הייתי יכול לצפות שישלחו שיר שיהיה קונצנזוס לזכייה אבל זה לא המקרה הפעם

E u r o b o y

New member
זה יכול לנצח, זכור את דבריי

&nbsp
לפעמים כל מה שמספיק הוא שיר גיטרה פשוט על שרפרף. זה בוודאות בחמישייה הראשונה לדעתי.

למעלה