סופ"ש!

orenhen18

New member
זה נכון שבאיוונט הבא כבר יהיה 250?

הייתי בפרטי והם התחילו לדבר על זה שבאיוונט הבא בגלובאל כבר יהיה אפשר להגיע ללבל 250.. הייתכן?

orenhen18

New member
איוונט יום הולדת 8 למייפל!

אני לא יודע אם מישהו קרא באתר, אבל יהיו קופסאות שיצאו מהם חפצים של אמפרס... וואו המחירים ירדו לתחתית...
יהיה מין מונופול כזה של משימות ובאפים לפי מה שהבנתי.. יהיו כמובן כל מיני חפצים חדשים, נשקים ובגדים כרגיל...

ו...יהיו 3 ימי הוט דיי!

מ י ל ר

New member
כבר שנתיים שהיומולדת של מייפל עלוב

אז אל תצפה למשהו מיוחד...

כבר מפורט באתר - זה כבר לא עיניין של ציפיות

יפלו קופסאות שבהן יתחבאו חפצי אמפרס , זה לא שווה? כולם כאן יוכלו להיות ביליונרים בקלי קלות.....

orenhen18

New member
זה שווה אבל סמדר

המחיר שלהם ירד לא? מ20-50 מיל זה ירד ל3-10 מיל...
כמו שעכשיו יש... עם הטמפסט

אבל

קצת מחשבה :

קודם כל אנחנו לא יודעים מה תהיה התדירות של חפצי אמפרס.

שנית. מי שקצת חושב ומתאמץ עושה כסף.

חפצי טמפסט - כבר עלו המחירים מאד. עוד חודשיים אמכור את כל מה ששמרתי במלא כסף.

כמו שהאקרים מכרו פוקט אייטם ב 30 מיל והיום זה 500.

אני לא מאמינה שיהיו חפצי אמפרס ב 3 מיל בשוק. גם לא ב 10 מיל....

והמחירים היום הם ממש לא 20-50 מיל. אני מוכרת את כל החפצים ללוחמים וגנבים ב 100 מיל לפריט וכל מה שזול אני שומרת על מיולים. אוציא למכור בבוא העת.

לכל איוונט יש סוף. מי שחכם יודע לנצל איוונטים לעשות כסף.

כל מי שמכר חפצי טמפסט ב מיל עשה שטות. הם כבר נמכרים ב 30 מיל + .... confusion frags שהיו 35-50 מיל כבר 100-150

לא שווה לך? זה מעט מדי ?

orenhen18

New member
זה שווה מאד!

אני שמרתי כמה וכמה חפצי טמפסט בשחקנים שאני לא נכנס אליהם, חשבתי על זה שאני אמכור אותם אחרי חודש ככה מהאיוונט. אבל בנתיים אני לא רואה שקונים אותם במחירים כל כך גבוהים, אני אחכה עוד קצת.. אני רואה ששמים אותם במחירים גבוהים אבל לא שמישהו קונה.

חוץ מזה שאת צודקת, אני אעשה כך גם עם האמפרס. ואולי הם יהיו איידן פוטנציאל. שזה יהיה יותר טוב

ועכשיו כשאני חושב על זה הבאת לי חפץ של אמפרס שהוא של לוחם במקום שהיית יכולה למכור אותו ב100+ מיל, תודה שוב !!

אני נתתי לך חפץ ששווה 350 מיל ולא 100 אבל

זה לא משנה. נתתי לך נשק ולא כובע.

95 % מאילו שצדים אמפרס צדים רק את הדרופים של V2 ורק מעטים ביותר יכולים להרוג אותה עצמה. רק היא זורקת נשקים.

לגבי הדרופים של יום ההולדת. שמעתי שרק המפלצות שמופיעות בערים יפילו קופסאות. שזה אומר שאני למשל, לא אצליח להגיע אליהן.

orenhen18

New member
אה זה עם חיות שיהיו 10-20 רמות מתחתיך

או מעליך?

ולדעתי את תוכלי, בטח יש לך איזו שחקנית ברמה באמצע, תשחקי איתה וגם איתה אפשר להשיג מהר

מ י ל ר

New member
חוק הדרופים

חוק הדרופים לא השתנה, הוא היה כתוב לפני שיצא בכלל הפאץ' עם חוק הדרופים.
מפלצות מרמה 150+ מפילות דרופים אפילו לרמה 200
מפלצות של איוונט / דרופים של קווסט יפלו גם לרמה 200.
יש בהנסיס ההרוסה שלל מפלצות רגילות רמה 150+

ושוב מפלצות של איוונטים מפילות לכולם דרופים.

killer97

New member
אפשר לקנות בFM

או לעשות קווסט שרשרת אצל אלכסטר באל נאט' ולקנות ממנו

למעלה