אירוויזיון 2017 - החזרות: יום 07

Colfax

New member
עד שהשיר יתרומם חצי מהצופים יהיו או בשירותים או במטבח

מה הקטע עם הכדור פורח? ולמה הזמר לא זז? מצד אחד היה לו חיוך כובש ברגע מסוים, אבל ברגעים אחרים רואים חוסר ביטחון בשפת הגוף.

נראה לי שהכדור פורח בא כדי שהמשלחת האירית תרגיש

שהיא עשתה את המקסימום בלמצות את השיר ולהכניס לו בכוח איזה מתודה זכירה. ברור שזה אתגר קשה מאוד לגרום לזה שיזכרו אותך בגמר של 26 שירים; אם כדור פורח זה מה שהם בחרו, מעניין מה היו האלטרנטיבות שהם פסלו...

חצי הגמר הזה קשה מאוד. יש 5-6 מדינות שהן עולות ודאיות גם אם רק יפליצו על הבמה, המאבק על ה-4 מקומות האחרים קשוח מאוד, ונראה לי שאירלנד על הגבול לעלייה.

נטלייי

New member
אני ממש אוהבת את השיר הזה

אבל משהו חסר לי בהופעה, לא יודעת על מה להצביע, פשוט חסר משהו שם.
אבל מצד שני יש גם קטעים מרגשים, והרקע ממש יפה. אבל לא ברור לי מה הקטע של הכדור פורח שם...

סטילהוק

New member
ממתי מותר פלייבק בהופעות החיות? רק על זה היא צריכה להיפסל

וזה כבר מתחיל לעצבן שה EBU ממשיך להתעלם מהחוקים שהוא עצמו קבע. אם קבעתם חוקים אז תדאגו לאכוף אותם. אחרת בשביל מה אתם בכלל קובעים חוקים?

Willo the Wisp

New member
ברקע זה וידאו בלבד שמסונכרן לשירה החיה שלו

הוא לא הראשון שעושה משהו כזה (רומניה 2014, מלטה 2016, מלטה השנה ועוד)

סטילהוק

New member
איך מסונכרן לשירה החיה שלו אם רואים שני פרצופים שלו ברקע?

כשאחד שותק ואחד שר, ואז השני שותק והראשון שר. איך אפשר לצלם דבר כזה בלייב?

Willo the Wisp

New member
מי אמר שזה לייב

את הוידאו הכינו מראש כמו שאת הוידאו של אימרי מתנפץ לרסיסים הכינו מראש ואת הראש הענקי של קלאודיה ששרה את השיר הכינו מראש. הוידאו כולל את שתי הדמויות שעושות עם השפתיים את המילים של השיר, אבל מה ששומעים זה את השירה החיה של ז׳אק שיושבת באופן מדויק על הוידאו.

Willo the Wisp

New member
בחיי שכבר עמדתי להתייאש

אבל אז עיני נפלו על התמונה שמונחת על המדף מעל האח בביתי ובה דמותה של מירלה הצדקת שהפסידה בקדם כדי לכפר על כל חטאינו, ומיד התמלאתי בכוחות ובאמונה.
רחמי עלינו מירלה כי לעולם חסדך. כי לך יאה כי לך נאה. מירלה א אירוויזיון! מירלה א אירוויזיון! מירלה א אירוויזיון!!!!!

Shmulll

New member
בחזרה של נורבגיה נשמע שהקולות המוקלטים עדיין שם

אם לא, אז לא ברור לי איך עושים את האפקט הזה.
אגב, בכל הקטעים מהאתר הרשמי שומעים חזק מדי את המלווים, אני מקווה שבאירוע עצמו זה לא יהיה ככה כי זה הורס הרבה שירים.

https://www.youtube.com/watch?v=zAGsvpwLh2Y

למעלה