אירוויזיון 2017 - החזרות: יום 07

סטילהוק

New member
חחח.... זמר הליווי של אימרי רוצה לייצג את ישראל בשנה הבאה

הוא מספר בראיון עם המשלחת הישראלית אחרי החזרות האחרונות, שגם הוא ליווה את חובי כזמר ליווי בשנה שעברה ביחד עם אימרי ועכשיו הוא מלווה את אימרי.

mati020202

New member
סיכום היום ע`פ טבלאות ההימורים-ישראל נחלשת

אני מדבר רק על טבלת ההימורים המתייחסת לסיכוי לעלות לגמר,בתחילת היום ישראל התנדנדה בין מקום רביעי לחמישי אך לאחר החזרה היא נחלשת וכעת היא במקום השביעי עם רצף אדומים ,גם סרביה נחלשת והיא כבר נבעטת מחוץ לעשיריה וגם היא עם רצף אדומים עוד מדינות שנחלשות עם רצף אדומים הן שוויץ ומקדוניה אשר מתרחקות מהסיכוי להעפיל לגמר.
לעומת זאת הולנד מאד מתחזקת והיא במקום ההחמישי עם רצף מרשים של כחולים גם אוסטריה מתחזקת עם רצף כחולים והיא קופצת למקום השמיני ,מדינות נוספות עם רצף כחולים הן אסטוניה ובלארוס שקופצת למקום העשירי מה שיספיק לה להגיע לגמר על חשבון סרביה.

mati020202

New member
אתה מסתכל על טבלה אחרת-איזו מדינה תנצח בחצי גמר

ושם ישראל אכן במקום החמישי אך הדגשתי בתגובה הקודמת שהתייחסות הינה לטבלה מה הסיכוי להעפיל לגמר שלצורך העניין יותר רלוונטית ולא איזו מדינה תנצח בחצי הגמר.

סטילהוק

New member
ויויבלוג: זמרות הליווי הורסות לשווייץ את הסיכוי לעלות לגמר

בדיוק כמו שחשבתי, זמרות הליווי הללו כל כך מיותרות, מי שחשב עליהן הוא פשוט אידיוט. שווייץ לא מדינה שנהנית מהרבה תמיכה של שכנותיה בתחרות האירוויזיון. ועל כן אסור לה לאלתר ולקחת סיכונים מיותרים ולא מחושבים מראש. גם המיקרופון הצהוב שהעמידו למירונה בראש הפודיום, השמלה הכבדה עם השובל הארוך, ונעלי העקב הגבוהים שהיא אמורה לרדת איתם מהפודיום בגרם המדרגות בזמן שהיא שרה בלייב ולא רואה איפה היא דורכת, עלולים להיות בעייתיים, אם חס וחלילה מירונה תחליק במדרגות, או שהשובל של שמלתה של מירונה יתקע במיקרופון הצהוב שהעמידו לה בראש הפודיום הצהוב והמיקרופון הצהוב ייפול ממנו בשידור חי. זה עלול להיות ממש רגע מביך, ואני מקווה מאוד ששום דבר מזה לא יקרה. אך גם בויויבלוגס (וויליאם המרושע ממש חייך מתחת לשפם שאין לו כשהוא העלה את האפשרות הזאת בפני חבריו לצוות), וגם באסקטודיי מזהירים מפני תרחישים כאלו שעלולים להתרחש בהופעה של שווייץ. וכולם אחידי דעה שזמרות הליווי פשוט מיותרות.

ישר חשבתי על עניין הנפילה במדרגות

ועוד עם כל הלחץ וההתרגשות, הרגליים יכולות ממש ממש לרעוד לה ואז בכלל....
מעבר לפדיחה והכל, זה עלול להיות ממש ממש ממש מסוכן. לא מבינה איך היא הסכימה
לכזה דבר.

GM1988

Well-known member
לא צריך לקחת את הדברים של וויוויבלוג בתור איזו נבואה

שצריכה להתגשם וסתם לנפח סיפור ודרמה משום דבר.
אפשר לחשוב וויוויבלוג מבינים במשהו יותר מלבלבל ת'מוח..
באמת.

הסתכלתי בחזרות שלה והיא עובדת מצוין.
הפודיום מאפשר לה לעמוד בנוחיות ולעשות את העבודה שהיא עושה.
המדרגות מספיק רחבות ונעלי העקב גם מתאימות לירידה בהן מבלי להתגלש משם.

כשמדונה והרקדנים שלה קפצו על "מעליות" עולות ויורדות במופע שלה על עקבים גבוהים עם מוסיקה קצבית במרחב כ"כ צר וגבוה לא קרה להם שום דבר ואף אחד לא מת.

באותה מידה וויוויבלוג יכולים להגיד שהפודיום עלול להתפורר פתאום, או המתופף מאחורה עלול להעיף בטעות על מירונה את המקל שלו והיא תקבל מכה ולא תוכל להמשיך לשיר, או שיתכבה האור על הבמה בשל צריכת אנרגיה גבוה מדי, או שהתפרים בשמלה של מירונה ישתחררו והיא תישאר עירומה על הבמה ו... אוי! פאדיחה.

שיפסיקו לבלבל ת'מוח בקיצור

mati020202

New member
הולך ומסמן שזאת הולכת להיות תחרות גמר ללא מדינות אקס יגוסלבי

שהשתייכו ליגוסלביה לשעבר,בדיוק כמו ב 2013 .וכמו בשנה שעברה ללא המדינות הסקדינביות מלבד כמובן מדינה המארחת.
נכון להרגע כל מדינות שהיו חלק מיגוסלביה מחוץ לגמר ע'פ טבלאות ההימורים-מונטנגרו,סלובניה,סרביה,מקדוניה וקרואטיה. אמנם לאחר החזרה קרואטיה מתחזקת אך לא מספיק מתחזקת כדי להגיע לגמר.

ושוב תחושה חמצמצה בסיום יום החזרות של ישראל.

זה נראה נפלא, הנאמבר חזק אבל כנראה הווקאליות גרועה.
אני חייב לציין שבכל הסרטונים שצפיתי לא שמעתי שום בעיה בווקאליות אפילו לא בגבוהים אבל אם כולם אומרים שיש בעיה כנראה שיש.
מה שכן-
עד היום שאני צופה בהופעה של נדב ב2015 (גם בסמי אבל בעיקר בגמר) הוא זייף את נשמתו בגבוהים שלא לומר נחנק. זה ממש לא מנע ממנו לעלות לגמר כמו גדול ולסיים שם 9. (ושאף אחד לא יגיד לי שנדב "יותר זמר" מזימרי.)
גם הראל שנתן הופעה ווקאלית (וכמובן שגם ויזואלית) עלובה- עלה לגמר וסיים שם 14 (בדיוק כמו חובי שכל הבלוגרים ואתרי ההימורים חיבקו וכרכרו סביבו).
אני לא אומר שאין בעיה-
אני רק אומר שצריך לראות תמכלול (ולגבי העליה לגמר צריך פשוט לבדוק אם יש 10 שירים יותר טובים מאמרי....)

E u r o b o y

New member
סוף סוף תגובה שפויה ומאוזנת

נדב בטח לא היה ווקאליסט העשור ואכן התרגש והיה לחוץ. באיזשהו שלב אפילו חששתי לגורלנו רק בגלל שהוא עצם עיניים ברגע השיא ובדיוק אז המצלמות התמקדו בו. אנחנו כחובבים בוחנים כל שטיק וכל מצמוץ, את הצופה בבית זה ממש לא מעניין.

מילת המפתח היא המילה שהשתמשת בה: המכלול. והמכלול שלנו נהדר. זה לא אומר שהוא חף מבעיות, אבל הוא נהדר - ועד לפני 3 שנים נניח, היינו מתפללים לחצי מההופעה הזו. כששופטים את כל התמונה - ישראל ראויה להיות בגמר.

M a g n u s

New member
אני אמנם לא צופה בחזרות, אבל הכל שאלה של מינון

מסכים שהמכלול חשוב, אבל גם הווקאליות חשובה ביותר, בטח בעידן השופטים. כל עוד הוא מחזיק את השיר, זה בסדר. אבל אם זה ממש יהיה off-key בחלקים נרחבים בשיר, יש בעיה.
לא חסרים זמרים שהם לא ווקאליסטים גדולים שהצליחו בתחרות וגם זכו בה, אבל החכמה היא להתאים את השיר ליכולת הווקאלית של הזמר. מודה שכששמעתי את גרסת הסטודיו של I feel Alive ישר תהיתי אם אמרי מסוגל בכלל להגיע לצלילים הגבוהים ולכל הפלצטים. אצל מונס למשל, הבעיה נמנעה פשוט כי השיר לא דרש ממנו להגיע לאוקטבות כ"כ גבוהות... ולגבי נדב גדג', מה שעבד שם הייתה תחושת החאפלה העממית והנגישה, מה שאני מניח שלא ממש קיים במקרה של אמרי.
שוב, לא ראיתי את החזרות ואין לי מושג במה בדיוק מדובר וכמה הוא מזייף, אבל יש מצב שזה יפגע מאוד בסיכוייו, כשבין כה השיר עצמו לא מצדיק עלייה בטוחה לגמר.

E u r o b o y

New member
הוא מחזיק את השיר, הבעיה שמצביעים עליה היא בחלק מה-"alive"

&nbsp
לטעמי הוא מחזיק גם את הפלצטים האלה, אבל אומרים שבחלק מהם הוא לא ממש מחזיק עד הסוף. אני באמת חושב שזה טוב. מציע לך רק לשמוע את השירה שלו מהחזרה בלי לצפות בה ותוכל לקבל מושג. היו לו שם שלשה ראנים, כשהשלישי היה המוצלח ביותר.
&nbsp
אני באמת חושב שמנפחים בטירוף. הוא סבבה לגמרי, לעתים מעט לא מדייק. לא משהו דרמטי.

נטלייי

New member
אני גם לא שמעתי זיופים בווידאוז' למעלה

עד שראיתי את זה -
https://www.youtube.com/watch?v=kh7ubjvQxtM
&nbsp
אבל יש לציין כמה דברים - קודם כל זאת חזרה שלישית (נדמה לי) ברצף, דבר שני - הזיופים הם בחלק הראשון הגבוה של השיר ואחר כך הוא לא מזייף, דבר שלישי - כל המכלול כולו ממש נראה טוב ומשדר פאן, בדיוק כמו שציינת לגבי נדב. ואני אף פעם לא אשכח את הווקאליות הגרועה של סרטאב אבל עם הופעה מעולה שהצליחה לעשות את הבלתי יאמן ולהביא לטורקיה את הזכיה הראשונה והיחידה שלהם.
אז אני מעדיפה להישאר אופטימית

בהחלט ההתחלה סרטון הזה לא נשמעת מספיק יציבה.

מקווה שזה יהיה יותר יציב ובוטח (ווקאלית) ברגע האמת.

למעלה