אירוויזיון 2017 - החזרות: יום 07

עiמר

New member
כל קטעי הוידאו מהחזרה השנייה

הצליח לשחרר לי איזו אנחת רווחה. היא תעלה כמו גדולה.

המדרגות והקטע שהיא פוסעת לעבר הפסנתר מזכיר לי את הקטע שג'ייד עשתה ב- 2009 לעבר אנדרו לויד וובר. זה לא נראה ונשמע בדיוק יוקרתי וקלאסי כמו בריטניה 2009 אבל זה טוב מספיק: הווקלז נהדרים, את השיר אני מאוד אוהב ואון טופ אלו זה בכלל לא מזיק שמירונה יפיפיה אמיתית.

סטילהוק

New member

צוות Kuss

New member
קטילה קשה קשה של וויוויבלוגס: BAD, CRINGE, EMBARRASSING

ואולי המילה הקשה ביותר: טוג'י

צוות Kuss

New member
הנה כמה פתרונות שאני מציע:

1. לעקור את האזניים של כל תושבי אירופה
2. להטיס את חובי סטאר לקייב, לגלח לו את הראש ולקעקע את הפרצוף של זימרי על החלק האחורי של הראש שלו, וללמד אותו להופיע עם הגב לקהל.
3. לחטוף את ביונסה, להרדים אותה ולהסיר לה את מיתרי הקול בניתוח בזק, ולהשתיל אותם אצל זימרי.
4. להכריז שזימרי שינה את מינו והתאסלם, ולהלביש אותו להופעה בתלבושת איסלאמית מסורתית, כך שלא ניתן יהיה לראות את פניו, ולתת לזמרת ליווי שתעמוד מאחורי הקלעים לשיר במקומו.
5. למזוג חומר הרדמה ו/או רעל עכברים בכוסות השתייה של כל יתר המתמודדים באירוויזיון השנה, ובכך לגרום להם לפספס את ההופעה, כך שזימרי יהיה המתחרה היחיד באירוויזיון.

סטילהוק

New member
לויויבלוג יש פתרון קצת יותר מציאותי ופרקטי מהפתרונות שלך

פשוט מאוד לתת לזמרי הליווי של אימרי לשיר את הפזמון עם התו הבעייתי ושאימרי ישיר רק את הבתים של השיר. זה יספיק בשביל לעלות לגמר. למרות שזה לא יהיה כמו בגרסת הסטודיו.

Shellpearl

New member
חח.. גם אני חשבתי על זה. אבל רק שלא יצלמו את אימרי בטעות

באותו רגע.

צוות Kuss

New member
לא רוצה להגיד אמרתי לכם אבל אמרתי לכם

כמו שאני לא אשחק מחר במונדיאל כיוון שאינני שחקן כדורגל מקצועי, כך גם מי שאינו זמר אין לו מה לחפש באירוויזיון. עם כל הכבוד לשרירים ולרקדנים ולזיקוקים, זו עדיין תחרות שירים בה הקול הוא הכל. זימרי הוא לא זמר. נקודה. הוא יודע לשיר אבל לא באופן מקצועי, וזה משהו שזיקוקים לא יכולים להסתיר.

כל הבלוגרים תמימי דעים: ההופעה טובה, הזמר לא. אם כולם אומרים אז לא אומרים סתם. אם ישראל הגיעה למקום השלישי מהסוף בהצבעת העיתונאים (אחרי שבשנים האחרונות ניצחה כל שנה), ואם בטבלת ההימורים היא נמצאת כרגע ביחס של 1:400 לזכייה, אפשר להתחיל להבין מה יהיה גורל ישראל בתחרות השנה.

E u r o b o y

New member
זה אותו בחור שקטל קשות גם את נדב וחובי

&nbsp
נכון, אימרי לא מבצע את השיר בצורה מושלמת - אבל הוא מבצע אותו טוב. יש קצת עבודה בחלקים הגבוהים ואני מקווה שיתנו לזה מענה עם זמרי הליווי, אבל החבילה הכוללת מרשימה למדי - וישראל צריכה לעבור לגמר וגם להגיע בו למקום טוב.
&nbsp
לא חסרות דוגמאות לזמרים שלא היו מרשימים בלשון המעטה והצליחו מאוד (ע"ע: אריק סעדה שממש לחש ולא בדיוק שר בביצוע שלו והגיע למקום השלישי).

המשוב הזה קשה מאוד, ולמרות שהן אוחצ'ות ביקורתיות, לא נזלזל

מאוד קל להדוף ולהאשים אותם. אני מניח שבמשלחת הישראלית לא יפנימו לא יפיקו לקחים משתי סיבות: אחת - אין זמן, זה מאוחר מדי, מה אפשר לעשות? שתיים - הגאווה הישראלית והמחשבה שבשואו ביזנס תמיד יהיו אלה שיקטרו וילעיזו (כנראה נכון, אבל עובדה שויויבלוגס ואחרים לא התנגחו בכולם ושיבחו הרבה אחרים).

החששות שלי מרגע האמת באירוויזיון שייכות דווקא למשהו אחר. חשש ראשון הוא שיפנימו לקחים ואימרי ייתן יותר מדי מעצמו, ירקוד ויחייך בצורה מוגזמת ואז גם ההופעה לא תעבור טוב. חשש שני - המלווים ישירו חזק מדי כמו במקרה המלוות של טל סונדק והמלוות של שרית חדד. חשש שלישי - שראינו בעצם בשנה שעברה עם מקרה המלווה שנדחף למצלמה עם דגל ישראל ועקף את המנחים בזמן השידור. אני חושש שאחד המלווים/רקדנים של אימרי ינצל את המומנטום ויידחף איכשהו במהלך השיר בצורה מוגזמת, או לקראת סופו. למה חשבתי על זה? בגלל שזה ישראלי ובגלל הסיפור עם הדגל. סתם תחושת בטן.

תמונת מראה של המדינה

שיר פח, זמר גרוע, הופעה מביכה נוסח פסטיגל 92, וכולם מרוצים, שמחים. כמו שאמר זה מצד ימין- בד"כ כשזמר מזייף רואים על הפנים שלו שהוא נלחץ, משהו לא צפוי קרה. אבל אימרי ממשיך כאילו זה נונאישו, הכל טוב.
זה מזכיר לי את טקס יום העצמאות הפשיסטי צפון קוריאני. מפגן של קיטש ראוותני וולגרי אלים ושבע רצון מעצמו. כך גם נראה ה"שיר" הישראלי לאירוויזיון. זה לא אימרי על הבמה, זה דוד ביטן. זה ביבי. זו מדינת ישרעהל המטורללת מתמיד.

E u r o b o y

New member
ועוד דבר: נדבקתם למילה "טוג'י", כאילו הנסיבות של אז כמו היום

&nbsp
אתה באמת משווה את אירוויזיון 2012 החזק והמשופע בשירים מצוינים והופעות מפוצצות לזה שיהיה לנו השנה? טוג'י הגיע בין היתר למקום האחרון לא רק בגלל ההופעה שלו, אלא בגלל שמה לעשות, היו שירים והופעות שהיו דומות לו באותה השנה - ומה גם ששם המשחק הוא בולטות, והוא לא הצליח להתבלט.
&nbsp
השנה השירים חלשים יותר, יש הרבה יותר שירים שקטים ואין כמעט בכלל שירים בסגנון שאנחנו שלחנו השנה. רק יוון. זהו. אז ככה שתנאי הפתיחה של אימרי מבחינת מתחריו הרבה יותר טובה מאשר זו של טוג'י. והוא גם נראה הרבה יותר טוב, שזה פקטור מכריע לא פחות.

מסכים, השאלה היא כמה הווקאליות חשובה לשופטים ולצופים

המקום האחרון לא יינתן לזמר הגרוע ביותר אלא לשיר הלמלמי ביותר.
ועם זאת, הווקאליות, להערכתי - כן חשובה ותעשה את ההבדל בין לסיים 8 לבין לסיים 12, שזה כמובן קריטי בעלייה לגמר. בכל אופן, כל המדינות בלי יוצא מן הכלל ב-15 שנים האחרונות מוצפות בתוכניות ריאלטי של "כוכב נולד" למיניהם, ואנשים בהרבה יותר מעורבים וחשופים לנושא הזה וגם שומעים ביקורות של שופטים שמתייחסות לזיופים. כל אדם בר דעת יזהה זיופים גם בלי תוכניות ריאלטי, אני פשוט חושב שהן חידדו את הנושא.

E u r o b o y

New member
מניח שאצל השופטים זה יהיה מהותי יותר מאשר אצל הצופים בבית

&nbsp
אבל הנאמבר של אימרי כנאמבר, כמכלול, הוא עדיין מצוין - ולבטח בין עשרת המופעים הכי טובים בחצי הגמר שלו. אם הוא יזייף מעט בקטעים הקשים, ייתכן שנדורג נניח 7 אצל השופטים במקום 5. לא חושב שהוא יהיה עד כדי כך גרוע שידרגו אותו מחוץ לעשירייה - בטח לא כל צוותי השיפוט או אפילו רובם. לא שופטים רק ווקאל, אלא גם את הנאמבר בכללותו וכמובן את השיר.

dosfer

New member
זה לא חדש שאימרי גרוע, מקווה שיכשל

ושהכל יתפוצץ לטדי הפקות בפנים!!

אז מה? אתם אוהבים לקדם את שלכם הא?? עכשיו תקבלו מה שמגיע לכם.. חבורת אפסים..

למעלה