Tapuzina Song Contest

drnaji

New member
יאאאאא רק בשביל זה היה שווה להשתתף!

עדיין זוכר לך את "נו נו נו" המופתי ששלחת בפעם הראשונה שהשתתפת

לא נראה לי שהפעם תקרא לשיר שלי

"מופתי".
ההגדרה הנכונה היא ש "חיבבת" אותו.... יש סיכוי שאם אתה מצביע בסמי שלי אז תנקד אותו ככה בסביבות 3-4 נק' אז לא למהר להתלהב...
ואם כבר שירים חסידיים-
תקשיב לשיר הזה

זה אותו זמר של "נו נו נו".
תגיד לי מה אתה אומר....

drnaji

New member
אם חיבבתי סימן שניקדתי הרבה יותר גבוה מ4-5

כי מדובר בשני סמיז גרועים ונאלצתי להצביע לשירים שלא אהבתי.

drnaji

New member
שמעתי אותו והבתים די הזכירו לי את השירים של

אבי טולדנו במובן הטוב של המילה.
שיר מעולה כמו כל שירי החסידים שאני מכיר אבל "נו נו נו" עדיין רמה אחת מעל לכולם לדעתי.

Princess Lotta

New member
הצבעתי. תהנו מהנקודות שלי כי יש לי הרגשה

שלא תוכלו להיעזר בהן בגמר

Ro Bo Bo

New member
הרוויו שלי סמי 2

הי - אקדים ואומר, זה אך ורק הדעה האישית שלי, כך שממש אין להיפגע ו/או להיעלב.
לצורך העניין, השיר שלי הוא העלוב ביותר בתחרות, וכולם קטלו אותו.
הציונים הם מ-1 עד 10.

01. Young the Giant - Cough Syrup - אוהב מאוד את השיר, הבעיה שנתפס אצלי רק בשמיעה שלישית.. עד אז, לא היה זכור, וזה העקב אכילס שלו. לא יודע אם זה מזכיר שירים של קולדפליי כמו שנאמר פה, אבל זה צריך להספיק כדי לעלות. ציון: 7.

02. Automatic Loveletter - Hush - זאת לא הזמרת מ-the voice בארה"ב?? בכל אופן, יש לזמרת קול עם הרבה רגש, והפזמון די קליט. שיר שצריך לגדול עם האזנות נוספות, אבל גם יכול להעיק. ציון: 7.

03. Britney Spears - I Wanna Go - באופן כללי, מת על בריטני, ספציפית השיר הזה הוא לא הטופ שלה בעייני. עדיין שיר טוב. באופן אישי, אני מעדיף להיחשף בתחרות הזו לשירים/מבצעים חדשים, ולכן פה יש פספוס. דרושה מקוריות. ציון: 5.

04. The Young Professionals - 20 Seconds -
וואו. כן, הכרתי את השיר קודם. עדיין מאוד אוהב. איכשהו, לא נכנס אצלי להגדרת המלוכלך, אולי כי TYP עדיין לא כ"כ מפורסמים.. גרוב בינ"ל, קצב רקיד, ואיך אפשר לשכוח את הטוויסט עם הרקדן בטן.. עולה בטוח, זה נראה לי הטעם של הפורום, מאמין שב-TOP 5. ציון: 9.

05. חן אהרוני – Where Have You Been - מלכודת דבש. אשתדל לא ליפול. השיר המקורי הוא אדיר בעיני, ואין שום צורך לשנות אותו/לעשות לו גירסת קאבר. נוסף על כך, אני לא מת על חן אהרוני באופן כללי - יש בו לדעתי יותר רצון להראות Show ומנעד קולי, ופחות רגש - גם בשיר הזה לטעמי.. אבל איכשהו, התוצרת הסופי מרעננת בעיני. נפלתי בסופו של דבר למלכודת. ציון: 8.

06. Shaan & Shreya Ghoshal – That's All I Really Wanna Do - הפתיחה של השיר מזכירה לי קמפיין פרסומי (מי שמכיר את הקמפיין השני במחלוקת של מפעלי ים המלח), ומעבר לכך מדובר בשיר קליל, כיפי, קיצי - שאם אשמע מעבר לפעם ביום, עלול לשלם מחיר מתיקות-יתר. זה כנראה יקרה, ולכן חבל. ציון: 6.

07. Azucar Moreno - Torero - איזה כיף של שיר! איזה קול יש להן!! מת על הפזמון, שמשום מה מזכיר לי בלי שום סיבה את אנריקה איגלסייאס (אולי בגלל שהם מזכירות כל הזמן טי-קיירו?!). השיר קצת ארוך לי מדי, אבל זה שטויות, ובטח לא מה שימנע מהשיר לעלות מהסמי. בגמר, אלוהים גדול. ציון: 8.

08. Nik Kershaw - Human Racing - סורי, לא התלהבתי בכלל. כל השיר קצת flat לטעמי.. לא הרגשתי שום פיק, ובגדול השתעממתי כל פעם ששמעתי את השיר וחיכיתי שיסתיים. ציון: 3.

09. Katie Melua – Thank You, Stars -
מכיר את הזמרת משיר קודם שהשתתף בפורום, nine million bicycles, שבעיני עדיף על השיר הזה. הקול של הזמרת עדיין קסום, עדין ורך - אבל השיר די לא מתרומם ולא מגיע לשום מקום (צדי: זה ליד). ציון: 5.

10. Charlotte Perrelli feat. Kate Ryan - Little Braveheart -
מאיפה להתחיל?? טוב, השיר הזה הוא ווינר.. - ממש לא בגלל המבצעות שלו, אלא בגלל האינטרו האדיר, הקצב הרקיד, והמילים הקליטות. אם כבר, העובדה שהמבצעת היא שרלוט עשויה ממה שהבנתי להפריע למספר אנשים בפורום. חבל, כי צריך לשפוט לגופו של שיר. יעלה כמו גדול, ואם יש הגינות יסיים ב-top 5. ציון: 9.

11. רוני דלומי - תחזיקו - באתי בלי ציפות בכלל לשיר, כי אף פעם לא הייתי מחובבי רוני דלומי, אבל למען האמת השיר די טוב, לחן טוב, ואם באמת רוני כתבה והלחינה את השיר, אז עוד כמה נקודות בונוס.. עם זאת, קשה לי להאמין שהמבצעת באמת מבינה על מה היא שרה, היא כזו צעירה.. נשמע קצת לא אמין עם מלל נורא קודר.. אבל צריך להספיק כדי לעלות. ציון: 7.

12. Delta Goodrem - Together We Are One - לזמרת יש נתוני פתיחה לא רעים בכלל, מנעד קולי מרשים, להיט מרשים מהעבר- lost without you, ואפילו פתיחת השיר בישר רבות.. אבל זה לא התרומם בכלל משם, וכגודל הציפיות, כך גודל האכזבה. אתן לזה בכל זאת הזדמנות נוספת בהמשך.ציון: 4.

13. Lepa Brena - Grad - טוב, אז זה כנראה לא עמיר בניון, אבל האינטרו אדיר, הקצב מצוין, וסביר להניח שבתחרות האינטרקראון היה מצליח יותר. בתחרות הזו, יש יותר מקום לשירים באנגלית ועברית, כך שלפחות מבחינתי, הוא מתחיל מעמדה נחותה יותר, כי לא ניתן להבין על מה השיר. אבל עדיין שיר יפה וגדל בהאזנה נוספת, ומגיע לו נקודות חסד על שלא נכלל כמו שצריך.. ואולי זה דווקא מה שיעזור לו לעלות?! ציון: 6.

14. Kim Wilde - Can't Get Enough Of Your Love - אמביוולנטיות. מצד אחד, שיר קליט, ממתק פופי, להיט עבר (זה דווקא בעוכריו). מצד שני, יש טובים ממנו בתחרות ואיכות הסאונד נמוכה. לא נפלתי, גבולי לעלייה. ציון: 6.

15. Sturm Und Drang - A Million Nights - פתיחה מסתורית ומושכת, הסולן סוחב יפה את השיר, שמזכיר לי משום מה את להקת the rasmus. לא הטעם האישי שלי, אבל אני מניח שיעלה לגמר, כי מסוגו הוא שיר טוב. ציון: 5.

16. שלמה ארצי ודודו טסה - לתת ולקחת - סורי, לא הטעם שלי בכלל. בכלל. בכלל. עם זאת, את דודו טסה אני מעריך כיוצר, ועל כן, מעט הנקודות זה בזכותו. ציון: 4.

17. Emeli Sande - My Kind Of Love - את הזמרת אני זוכר מהשיר daddy שהשתתף באחת התחרויות השנה, ומאוד אהבתי ואח"כ יצא לה להיט מוכר next to me, וגם אותו אהבתי, ודווקא את השיר הזה פחות.. מרגיש לי מתאמץ מדי להראות יכולות ווקאליות ופחות נשמה. סורי. אבל עדיין, יעופו עליו פה ויעלה בטוח. ציון: 6.

18. שלומי שבן – ניו יורק vs. יחזקאל - הכי אנדרוג. לא מסתדר עם הסגנון של שלומי שבן, הוא מלאה בעיני, וגובל בטרחנות בשיריו. אבל דווקא מהמקום הזה, נתתי צאנס והופתעתי לטובה. עדיין מטורחן, אבל יש לו כמה שורות עם פנינים ("כמו איה, הכותרת רק זמנית.."). על המהפך, מקבל נקודות לא צפויות. ציון: 7.

19. Alisa Sharp - Happy - אפשר להוציא את ה-sharp מהשפרגה, אבל א אפשר להוציא את השפרגה מה-sharp. אהבתי מאוד את הקול והביצועים בכוכב נולד, באנגלית נשמע זול זול זול. עיבוד מאוד בומבסטי ותופס מקום מיותר בשיר. יש לה קול טוב, ותצליח לקנות אותי בשירים אחרים אולי. ציון: 3.

20. Jorge & Alexa Narvaez - Home -
כמו בכל אירוויזיון, גם פה צריך גימיק. דווקא הילדה (או שמא ילד?) הוא החלק המעיק בשיר, ובאופן מפתיע, דווקא המבוגר האחראי (אבאל'ה?) שר די מתוק (וגם נראה טוב). שיר אמצע כזה, מעניין מה שגיב טיירי היה אומר על זה..

זהו, מקווה שלא פגעתי באנשים, סה"ך סמי טוב, החלק הראשון יותר.
בקרוב הריוויו על החלק הראשון.

Princess Lotta

New member

. Charlotte Perrelli feat. Kate Ryan - Little Braveheart - מאיפה להתחיל?? טוב, השיר הזה הוא ווינר.. - ממש לא בגלל המבצעות שלו, אלא בגלל האינטרו האדיר, הקצב הרקיד, והמילים הקליטות. אם כבר, העובדה שהמבצעת היא שרלוט עשויה ממה שהבנתי להפריע למספר אנשים בפורום. חבל, כי צריך לשפוט לגופו של שיר. יעלה כמו גדול, ואם יש הגינות יסיים ב-top 5. ציון: 9.

Tommy Tanision

New member
טוב, ריוויו לסמי ה2 שהאזנתי לו מהיוטיוב

כי לינק ההורדה לא עובד לי

01. Young the Giant - Cough Syrup
שיר פופ גלגל"צי נעים ומרגיע, קצת מזכיר את הניינטיז וכל מיני מקצבים שקצת מאסו עלי. אבל בכל זאת הוא חמודי.

02. Automatic Loveletter - Hush
זה שיר שמצריך כמה האזנות. יש פה כמה קטעים ממש יפים, וקטעים שמוציאים אותי מהדעת (ולא במובן החיובי). קצת צרחני, קצת קיטש, קצת אירוויזיוני. לא שיר שהייתי מאזין לו להנאתי.

03. Britney Spears - I Wanna Go
שיר חמוד ואני מאוד אוהב את בריטני. אבל יש לכם את זה ביותר חרוש?

04. The Young Professionals - 20 Seconds
אני חולה על הלהקה הזו. נראה לי זה מתמודד שיתמודד על הזכייה בתפוזינה. אהבתי מאוד.

05. חן אהרוני – Where Have You Been
וואו, לא ייאומן. כל מה שהבחור הזה ייקח, אפילו את השיר היפה ביותר עלי האדמות, הוא יהפוך אותו לפופ מיושן ומשעמם שיש אלף כמותו. הרס את השיר.

06. Shaan & Shreya Ghoshal – That's All I Really Wanna Do
המפוחית ממש מקסימה, כנ"ל המקצב. אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר עד הסוף.

07. Azucar Moreno - Torero
חמוד מאוד.

08. Nik Kershaw - Human Racing
וואו איזה אייטיז. אני אוהב אייטיז, ולזמר יש גם קול יפה, אבל הסינתי פה יותר מדי לאוזניים שלי.

09. Bacilos - Caraluna
הוו איזה שיר מקסים! שיר סלסה חמדמד, מקצב נהדר. אהבתי.

10. Charlotte Perrelli feat. Kate Ryan - Little Braveheart
חולה על הזילות הזו. סוף סוף שיר שאקח איתי לאחר כך.

11. רוני דלומי - תחזיקו
אני אוהב את הסינגלים של רוני, ואוהב את השיר הזה בפרט. מקסים.

12. Delta Goodrem - Together We Are One
וואו איזה קיטש. אבל קיטש שאני יכול להתחבר, בעיקר בגלל קולה היפיפה של הזמרת.

13. Lepa Brena - Grad
בסדר כזה, לא ממש לטעמי.

14. Kim Wilde - Can't Get Enough Of Your Love
אין לי ממש דעה על השיר הזה. בסדר כזה... לכאורה צריך להיות הטעם המיידי שלי, אבל משהו בו גרם לי לא להתחבר עד הסוף.

15. Sturm Und Drang - A Million Nights
בהתחלה נשמע מאוד מבטיח, אח"כ טיפה מאכזב. אהבתי את המלודיה מאוד, כל העיבוד סביב השיר פחות.

16. שלמה ארצי ודודו טסה - לתת ולקחת
קניתם אותי. אני מאוד אוהב את השיר הזה. אין על שלמה ארצי.

17. Emeli Sande - My Kind Of Love
ושוב פעם קניתם אותי. רציתי לשלוח את השיר הזה גם. מדהים.

18. שלומי שבן – ניו יורק vs. יחזקאל
דווקא אהבתי.

19. Alisa Sharp - Happy
שיר נהדר, שמח ומבוצע ע"י זמרת מעולה עם מבטא אנגלית מושלם!

20. Jorge & Alexa Narvaez - Home
חמוד מאוד.

E u r o b o y

New member
שימו לב לשינויים בחצי הגמר השני

שיר 9 הוא לא זה של Bacilos אלא שיר חדש של Katie Melua, ואילו שיר 13 שמופיע בקבצים שנשלחו אליכם הוא לא זה של עמיר בניון, אלא השיר כמו שמופיע ברשימה - Grad. תוכלו להורידו מהלינק הזה:
http://www.sendspace.com/file/mqacib

זו הרשימה המעודכנת של השירים המתחרים בחצי גמר 2, ורק אותה יש לדרג:

01. Young the Giant - Cough Syrup
02. Automatic Loveletter - Hush
03. Britney Spears - I Wanna Go
04. The Young Professionals - 20 Seconds
05. חן אהרוני – Where Have You Been
06. Shaan & Shreya Ghoshal – That's All I Really Wanna Do
07. Azucar Moreno - Torero
08. Nik Kershaw - Human Racing
09. Katie Melua – Thank You, Stars
10. Charlotte Perrelli feat. Kate Ryan - Little Braveheart
11. רוני דלומי - תחזיקו
12. Delta Goodrem - Together We Are One
13. Lepa Brena - Grad (קישור להורדה שלו צורף למעלה)
14. Kim Wilde - Can't Get Enough Of Your Love
15. Sturm Und Drang - A Million Nights
16. שלמה ארצי ודודו טסה - לתת ולקחת
17. Emeli Sande - My Kind Of Love
18. שלומי שבן – ניו יורק vs. יחזקאל
19. Alisa Sharp - Happy
20. Jorge & Alexa Narvaez - Home

idanchik

New member
איזה מתח...

העם דורש הפעם פתיחת מעטפות!!!

(זה כאילו רמז לזה שזה לא מותח שמפרסמים את רשימת הגמר ישר חחח)

למעלה