|
ג׳וקים בתמי 4!!!!!!

ומה עם צריכת החשמל המטורפת של המכשיר?

לא רק הוא, כל מכשירי מסנני המים למינהם.
תחשבי על זה, זה מקביל לפעולה של הפעלת קומקום הקומקום בבית שלך כל רבע שעה. גם אם את נמצאת, וגם אם לא. גם ביום וגם בלילה
לא כולל את האנרגיה שהוא משקיע בלקרר.
לא יודעת להתחייב על סכום, אבל אני בטוחה שמדובר במשהו לא מבוטל. וכמובן, בזבוז אנרגיה משווע.
אז נכון, משלמים על הנוחות, אבל הכל עניין של הרגל.
אנחנו מסתדרים מצויין עם מים מהברז (ומסנן אבנית על הברז הראשי, שמועיל גם לתחזורת מכונת הכביסה והמדיח) וקומקום כשרוצים לשתות משהו חם.

שירות תמי 4

שלום דניאל ואיתמר,

מכשירי תמי 4 אינם מייצרים מזיקים משום סוג שהוא, במידה ונמצאו מזיקים מקורם בסביבת המטבח בלבד. מיכלי המים והמערכת ההידראולית סגורים ולכן אין אפשרות כי מזיקים יגיעו אל המים.
חשוב לנו לבדוק את פנייתכם לעומק, נודה לך אם תוכלו להשאיר את פרטייכם בקישור המצורף ונציג מטעמינו יחזור אליכם בהקדם.

[email protected]

בברכה,

ליאת, שירות תמי 4

שלום תמי 4

אז התקשרו רק היום מנהלת לקוחות שלכם וכמובן שלא לקחתם את האחריות!! בתוך המכשיר שלכם התגלו מאות גוקים וזה לא מעניין אתכם!! זה שהמכשיר שלכם הוא קן למדגרה של גוקים זה לא מעניין אתכם?? מעניין אם הייתם חווים את אןתה סיטואציה הייתם עונים באותו אופן..אז ככה חזרתם עליי והצעתם כ״מחווה״ של שירות טוב (!!!!!!!!!!) שמדביר יגיע לביתי... מעניין אתם על כך בקיאים בסיפור שיש לכם מדבירים שאתם עובדים איתם!!!! איכס!!!! תשובתי הנחרצת הייתה נראה לכם שאני יואיל בטובי לחכות שהמנהלים שלכם יתפנו לחזור אליי כדיי שיתאמו לי מדביר. יום אחריי בשבע בבוקר היה פה מדביר ואחריו מנקה שניקתה את הבית מהדברה סך כל ההוצאות 530 שח!!!! היא הסכימה (!!!) לנתק אותי מהשירות של הסנן ומנורה.. באמת תודה שאת מנתקת אותי משירות שאני לא צורכת יותר!!! הציעה שאתרום את המכשיר למשפחה נזקקת או למעון ילדים.. חוצפנים!!!!! אני בהלם!!

אורטל987

New member
איכס מזעזע!!!

ולחשוב שילדים קטנים ותינוקות שותים את המים האלה!! אגב זה לא פעם ראשונה שאני שומעת על זה, למישהי אצלי מהעבודה גם היה מקרה כזה, לא יודעת איך זה הסתיים מבחינת הטיפול של החברה אבל נראה לי שבסוף הם עברו למי עדן ומאז אין להם.

צפנת8

New member
אוי זה מזעזע באמות אחרות!!!!

קראתי משהו דומה לא מזמן באחד הפורומים בכיפה אך סירבתי להאמין...ג'וקים בתוך בר מים??? איפה נשמע דבר כזה? פשוט ביזיון...
עכשיו אני עושה אחד ועוד אחד ונזכרת שאמא שלי לפני כמה חודשים התלוננה על גו'קים במטבח...כמובן שהזמנו מדביר שהגיע כבר פעמיים מאז ומצא את מרבית הגו'קים מאחורי המכונה אך לא חשבתי לרגע שהיא המקור לג'וקים!!! הייתי בטוחה שזה מהחום! מפירורים שנשארו על השיש, אבל מהמים???? זה הכל, נגמר הסיפור. עוד היום אדאג שההורים שלי יתנתקו מהם ויצטרפו כמונו למי עדן... השם ישמור, רק בריאות!!!! וכדאי מאוד שהסיפור הזה יגיע לחדשות! אני אעשה הכל על מנת להפיץ אותו...

למעלה