סיכום שבועי
משהו טוב שקרה לי השבוע: באופן כללי הייתי מאוד פרודקטיבית וזה היה משמח, קיבלתי תוצאות חיוביות בניסוי, והיתה לי מצגת היום והיא הלכה ממש טוב.
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: הטיסה של הבחור מתעכבת
הוא היה צריך להגיע היום עוד כמה שעות. כרגע יש עיכוב, ואני ממש, ממש מקווה שלא יהיו ביטולים כי הוא יהיה תקוע בשדה הכי מעפן בניו יורק (ניוארק) כל הלילה. חוץ מזה, היה לי בוקר מעצבן ממש שכלל יקיצה בשעה מוקדמת מדי, הצטננות וכאב גרון, גשם וגרביים רטובות, וביקור אצל הרופא שהסתכם בהמתנה של 50 דקות כדי שיגידו לי שאי אפשר לתת לי היום זריקה נגד אלרגיה בכל מקרה כי אני חולה. אה, והרבה ריצות לאוטובוסים. |סמרמור|
משהו שהתחדשתי בו השבוע: הזמנתי ספר מאמאזון, אבל הוא עדיין לא הגיע. וקניתי מצעים חדשים שאמורים לעזור עם האלרגיה.
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: מממ. שמשרדי המס של האוניברסיטה היו לגמרי חסרי תועלת כשהייתי עזרה עם המס, אבל טלפון מהיר למס הכנסה עצמו (!!!) וקיבלתי את התשובה תוך דקה.
בילוי השבוע: היה יום שמשי אחד השבוע וניצלתי אותו כדי ללמוד בבית קפה, נחשב? וואו, זה נשמע ממש עצוב
אבל היום בערב הולך להיות כיף! יש games night אצל הפוסטדוק שלנו. עם חטיפים קנדיים! וביצי קינדר מקוריות!!
ספר/סרט/סדרת השבוע: מממ. יש מצב שראיתי אלמנטרי. והתחלתי ספר, אבל עוד מוקדם להגיד אם הוא טוב.
מאכל השבוע: קציצות של מאיה. הכנתי גם עוגיות on a whim אבל אלוהים, הן כל כך מתוקות. מתי אני אלמד שבמתכונים של קרין גורן אף פעם לא משתמשים בכל כמות הסוכר?
תכניות לסוף השבוע: הבחור מגיע!!!111 מתגעגעת. בעיקרון פנטזתי על אירוח של זוג חברים אצלנו לארוחת ערב, אבל הם לא יהיו כאן הסופ"ש. חוץ מזה יש ים של סידורים - לעשות כביסה, לנקות את הבית, לקפוץ לסופר. וסידורי חתונה - להרשם לregistry בשביל החברים האמריקאים ואז לשלוח סוף סוף את ההזמנות ולהמשיך להקשיב למוזיקה שהתקליטנית שלנו שלחה לנו.
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? כן. הרבה דברים נמחקו מרשימת הטו-דו שלי. כמובן שמאז אפילו יותר דברים החליפו אותם, אבל מה לעשות, אלה החיים.
מטרות לשבוע הבא: כן, יש הרבה. כרגיל.