סיכום שבועי 11/4/13

חחח כן האמת שמאז האירוסים

נטתי (ככה מטים את הפועל הזה בעבר? הייתי נוטה...) להשאיר את הקטע שאני מאורסת לסוף השיחה כי חשבתי שבזאת היא תיגמר, לאחרונה אני קולטת שזה לא מרתיע אותם. :)))

ואין לי תמונה יוצאת דופן, סתם יש לי נטייה לשדר סקס בכל מדיה אפשרית. זה מושך אותם כמו זבובים לחרא. אנלוגיה נוראית.

אגב, אם הנטייה שלי לשדר סקס

לא מסתדרת לכם עם העובדה שאני רוצה לעסוק בחינוך מיוחד
אז זה בגלל שיש שני לילך,
האחת לילדים בלבד והשנייה למבוגרים בלבד.
זה ממש פיצול אישיות קיצוני,
מי שמכיר אותי בחיים המבוגרים וראה אותי עם ילדים לא מזהה אותי

בבוקר היא מחנכת את הילדים שלכם, בלילה עולה על במות הדאנג'ן
מסמך אנושי מזעזע

את פשוט אדירה

אדירה אדירה אדירה!!

ומאחת שעובדת עם ילדים לשנייה- זה ממש בסדר שיש לנו כמה "פנים" לסיטואציות שונות

....

ילדת הכאפות הקטנה והביישנית שעדיין חיה בתוכי וכנראה לנצח תגור שם (כוסאמאשלה שלפחות תשלם ארנונה) מודה לכם מאוד על הפירגונים !

yael rosen

New member
חוזרת לסכמ"ש

אחרי תקופה לא קלה...אתמול נגמרה השבעה של חמתי ז"ל. אחרי תקופה ארוכה בבתי חולים וליווי צמוד שלנו (וצמוד צמוד צמוד מבן זוגי שהיה איתה כל יום), היא נפטרה ביום חמישי שעבר, כפי שכבר כתבתי פה בפורום, וזו הדמנות שנייה לומר לכן שאתןם מדהימות/ים ושהתנחומים פה בפורום ריגשו את שנינו עד מאוד. אז תודה!

משהו טוב שקרה לי השבוע: קשה לחשוב על שבוע של שבעה כאל משהו טוב, אבל השהייה המשותפת איתו, עם אחיו ועם אבא שלהם חיברה אתנו באופן שלא היה בעבר. אם אפשר לומר דבר כזה, אני מרגישה קצת יותר אישתו, קצת יותר איתו. אז למרות שזה חרא רציני לעבור את זה, אני חושבת שעברנו את זה יחד כמשפחה ומאוד התקרבנו, כולנו. ואין לי ספק שהיא, האישה המדהימה ההיא (שאני כבר מתגעגעת אליה) הייתה גאה ומרוצה מאוד מהשבוע הזה שעברנו יחד.
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: אוף טופיק, אבל אנחנו מחפשים דירה חדשה בטירוף של שני אנשים שעומדים להיות הומלסים - כל החיפוש נדחה השבוע, והבוקר תוכננו לראות שתי דירות שהמילה מושלמות קטן עליהן - שתיהן נחטפו רגע לפני שהגענו...
משהו שהתחדשתי בו השבוע: אומנם לא מהשבוע האחרון, אבל חייבת לשתף - מכירות את החנויות האלו שאתן עוברות לידן בקניון ולא עולה בדעתן להכנס אליהן??? אז גיליתי אחת מהן - "עונות" !!!!! אחרי שנמאס לי לנסות להדחף לתוך בגדי הכוסיות שיש בכל הרשתות, מצאתי חנות שמתאימה בגדים למידותיי ועוד עושה את זה בסטייל. אין לכן מושג כמה זה כיף סוף סוף למדוד בגדים ולא להתבייש.. חגגנו יחד בכטיס מועדון והיום אנחנו החברות הכי טובות. ועד כאן פרסומות בסכמש הזה
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע:
בילוי השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: התחלתי את "מתי ואיך הומצא העם היהודי" של שלמה זנד.. מרגיש מבטיח
מאכל השבוע: בורקסים, בורקסים, בורקסים!!! למה אוכלים כל כך הרבה בורקסים בשבעה, ואיך לעזאזל אני מורידה אותם עכשיו!?!!?
תכניות לסוף השבוע: להשלים את כל הלימודים שהחסרתי השבוע, וגם לחזור לרוץ בים
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? לא
מטרות לשבוע הבא: בעיקר להתרכז בלימודים ואולי אולי אולי למצוא דירה

סאונד של סופשבוע

והמלל:

בא לי להקטין אותך קטן קטן
ולשים אותך בכיס של החזייה איפה ששמים פושאפ ואצלי הוא ריק הרי כי יש לי מיליון ציצי (הגזמתי. לא מיליון. אלף)
אז שם,
וככה כל פעם אני אוכל להוציא אותך משם כשאצטרך ואתייעץ איתך ואחזיר אותך.
השמועות אומרות שממש נוח שם.
(וואלה לא הייתי אז זה לא ממקור ראשון)
אם זה מעניין אותך אפשר לפנות השבוע למדעים מדויקים לראות אם יש להם איזה מכשיר רלוונטי.

שורה תחתונה: בא לי שתהיי אחותי הגדולה!

די, אני לא יכולה להפסיק לצחוק מההודעות שלך... את כותבת בלוג או משהו? אני חייבת לקרוא אותו אם כן..

היו ניסיונות לכתוב שלא צלחו

אני כותבת טוב רק כשיש לי טיזר. יעני תושיבי אותי מול דף ריק עכשיו לא יצא כלום. אבל אם עברתי חוויה כלשהי או קראתי משהו אז התוצאה תהיה כתיבה יצירתית :) פעם רציתי להיות דנה ספקטור. בינתיים אני כותבת יומן מסע מצחיק שלי ושל ג'ינג'י מהטיול לפני 3 שנים... נראה אם אסיים אותו עד החתונה!

yael rosen

New member

בובהההההההההההההה

גילויי האהבה הפומביים שלך מרגשים אותי עד הקצה ובחזרה.
המחשוף שלך אכן נראה כמו המקום הנוח ביותר להניח בו ראש, אזכור את זה בפעם הבאה שאנחנו יושבות.
רק לדמיין את הציצים האלה בשמלת כלה מצליח לרגש את אחותך הגדולה

סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לי השבוע: באופן כללי הייתי מאוד פרודקטיבית וזה היה משמח, קיבלתי תוצאות חיוביות בניסוי, והיתה לי מצגת היום והיא הלכה ממש טוב.
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: הטיסה של הבחור מתעכבת
הוא היה צריך להגיע היום עוד כמה שעות. כרגע יש עיכוב, ואני ממש, ממש מקווה שלא יהיו ביטולים כי הוא יהיה תקוע בשדה הכי מעפן בניו יורק (ניוארק) כל הלילה. חוץ מזה, היה לי בוקר מעצבן ממש שכלל יקיצה בשעה מוקדמת מדי, הצטננות וכאב גרון, גשם וגרביים רטובות, וביקור אצל הרופא שהסתכם בהמתנה של 50 דקות כדי שיגידו לי שאי אפשר לתת לי היום זריקה נגד אלרגיה בכל מקרה כי אני חולה. אה, והרבה ריצות לאוטובוסים. |סמרמור|
משהו שהתחדשתי בו השבוע: הזמנתי ספר מאמאזון, אבל הוא עדיין לא הגיע. וקניתי מצעים חדשים שאמורים לעזור עם האלרגיה.
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: מממ. שמשרדי המס של האוניברסיטה היו לגמרי חסרי תועלת כשהייתי עזרה עם המס, אבל טלפון מהיר למס הכנסה עצמו (!!!) וקיבלתי את התשובה תוך דקה.
בילוי השבוע: היה יום שמשי אחד השבוע וניצלתי אותו כדי ללמוד בבית קפה, נחשב? וואו, זה נשמע ממש עצוב
אבל היום בערב הולך להיות כיף! יש games night אצל הפוסטדוק שלנו. עם חטיפים קנדיים! וביצי קינדר מקוריות!!
ספר/סרט/סדרת השבוע: מממ. יש מצב שראיתי אלמנטרי. והתחלתי ספר, אבל עוד מוקדם להגיד אם הוא טוב.
מאכל השבוע: קציצות של מאיה. הכנתי גם עוגיות on a whim אבל אלוהים, הן כל כך מתוקות. מתי אני אלמד שבמתכונים של קרין גורן אף פעם לא משתמשים בכל כמות הסוכר?
תכניות לסוף השבוע: הבחור מגיע!!!111 מתגעגעת. בעיקרון פנטזתי על אירוח של זוג חברים אצלנו לארוחת ערב, אבל הם לא יהיו כאן הסופ"ש. חוץ מזה יש ים של סידורים - לעשות כביסה, לנקות את הבית, לקפוץ לסופר. וסידורי חתונה - להרשם לregistry בשביל החברים האמריקאים ואז לשלוח סוף סוף את ההזמנות ולהמשיך להקשיב למוזיקה שהתקליטנית שלנו שלחה לנו.
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? כן. הרבה דברים נמחקו מרשימת הטו-דו שלי. כמובן שמאז אפילו יותר דברים החליפו אותם, אבל מה לעשות, אלה החיים.
מטרות לשבוע הבא: כן, יש הרבה. כרגיל.

Norma Desmond

New member
יששששש

אוף, הוא באמת גבר סקסי...
אגב, ממש לא ברור לי למה הוא סקסי בעיני.... נראה לי שזה חוש ההומור המרושע (של האוס
)

בשבילי זה המבטא (של יו לורי)

ואחר כך ההומור של האוס.
אין, התגובה האוטומטית שלי למבטא בריטי היא להפוך לשלולית על הרצפה.

Norma Desmond

New member
אז זהו, שלהאוס אין בכלל מבטא!

ולשמוע את יו לורי מתראיין הייתה חוויה משונה במיוחד
מצד אחד- המבטא אכן הורס. מצד שני- המבטא ממש מרחיק אותו מהדמות של האוס שאני כל כך אוהבת. זה אדם שונה לחלוטין (ואיך בכלל הוא מצליח להסוות את המבטא בכזו רמה?)

אני חושבת שאני מעדיפה את האוס על פני יו (לא שהייתי מתקרבת לאדם כל כך מתוסבך ביוםיום, אבל כדמות הוא נפלא!)

למעלה