סיכום שבועי 11/4/13

מהממת!!!

בא לי גם מניפות.
אוף כמה כסף אלוהיייםםםםם
רק עכשיו כשזה הדברים הקטנים וזה פה 100 שם 200 פה 400 פתאום אני מרגישה את הכל נוזל לי מהאצבעות ואת הפחד הקיומי שלי להתקרב לכספומט ו\או לברוח רגע לפני שיוצאת הפתקית של היתרה :))))

פרילי 86

New member
קנינו בדיוק את אותו הפאנצ'ר :)

רק ששלי עוד לא הגיע (קניתי באיביי).
איזה טאצ' יפה הוא עושה... אני עוד יותר מרוצה עכשיו מזה שקניתי אותו :)
וגם אני מתכננת לעשות שולחן ברכות, אז זה רעיון ממש טוב להשתמש בו כדי להכין אותן (על ידי, לא ע"י האורחים כמובן).
כי עד עכשיו תכננתי עליו בעיקר לכרטיסי תודה שבאתם, וכל מיניי כאלה.

hillala8

New member
אפשר קישור למוכר?

אני גם רוצה לקנות.
למרות שעוד לא החלטתי אם שווה יותר לחכות לנסיעה לארה"ב...

apple sauce

New member
מסכמשת

משהו טוב שקרה לי השבוע:
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: הזמנו פיצה (ועוד יחסית אחת יקרה!) והיא הגיעה באיחור רב והייתה נוראית...

זה היה כנראהמסר שאני לא צריכה לאכול פיצה
.
משהו שהתחדשתי בו השבוע: הממ כמה הזמנות לקיץ הממשמש ובא מאסוס! (ותמונות מהצלם!)
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: קיבלתי תלוש משכורת, והיה כתוב בו השם החדש שלי (מסתבר) מי גילה להם?! (הרבנות?)
בילוי השבוע: להירדם על הספה מול הטלוויזיה.
ספר/סרט/סדרת השבוע: לפני שנרדמנו על הספה ראינו 1 נגד 100, ואחר כך הייתה תכנית על גירושים. שצפינו בה יחד איכשהו באופן משעשע! (וכאמור נרדמנו במהירות)
בשבילי זה היה ממש סיוט, כי אני ממש לא מכירה את הנושא מקרוב...
מאכל השבוע: הכנתי קציצות קינואה ממש יאמי! (זה קרה אחרי שהכנתי סתם קינואה שהייתה הממ.... דיי נוראית).
תכניות לסוף השבוע: לחגוג את חודש נישואינו הראשון! (וציטוט שלו: אז רגע אנחנו אמורים לחגוג מעכשיו כל חודש? )
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? כמעט
מטרות לשבוע (חודש) הבא: לבחור כבר שירים לוידאו. ותמונות לאלבום. ולעשות אלבום צילומי אירוסין. ולכתוב קרדיטים ותודות לכל מי שמגיע

בתמונה, תמונה מצילומי האירוסין שלנו... היה כייף
וקרדיט לאילן סבירסקי הצלם המוכשר.

coffeetoffy

New member
לגבי השם

השבוע החבר החליט לגנוב לי עט והתחיל לעשות נסיונות על העטים שלי לראות איזה נח.. אז הוא כתב את השם המלא שלו

ביקשתי שיכתוב גם את השם שלי, והוא כתב את שלי עם השם משפחה שלו

סתם, התרגשתי

(החתונה עוד חמישה חודשים (ויומיים))

סכמ"ש...

משהו טוב שקרה לי השבוע:
הוא נגמר ושבוע הבא הולך להיות שבוע חביב - יום העצמאות !

משהו מאכזב שקרה לי השבוע:
יש עומס בעבודה, אבל בטירוף.. כל יום אני חוזרת יותר ויותר מותשת הבייתה... חלק מהעבודה היא גם פיזית (לא משהו יותר מדי , אבל עדיין...)
בנוסף , חסמו לי את כל האתרים בעבודה ולכן אני פחות מתחברת לפורום... אני יכולה לקרוא משם הודעות אבל משום מה זה לא נותן לי לענות עליהן

ואני במחשב בבית לעיתים יחסית רחוקות...

משהו שהתחדשתי בו השבוע:
חולצות, שמלה ומלא דברים מאיקאה לבית !

בילוי השבוע:
הליכה לסרט עם חברה, מסעדה עם חברים.

ספר/סרט/סדרת השבוע:
סרט: "מאמה". זה סרט אימה שיצא עכשיו בקולנוע. נשמע ממש ממש מפחיד אך בפועל הוא מבהיל +.
כנראה באתי עם ציפיות גבוהות מדי (אני ממש אוהבת סרטי אימה).
בנוסף בשישי שעבר ראיתי את הסרט "הקריאה" עם האלי ברי. אז אם נתעלם לרגע מהעבודה שהיא בת 47 ונראית מדהים ! (הקינאה..), הסרט מותח ולדעתי מעביר שעה וחצי בכיף !

מאכל השבוע:
סושי, פיצה, פסטה. די חזר על עצמו במהלך השבוע...
אה ! והכנתי קציצות טונה מטוגנות מעולות.. (ואם אני הכנתי - כל אחד יכול !)

תכניות לסוף השבוע:
חיפשנו דיל לחו"ל אבל לא מצאנו משהו בתאריכים שאנחנו יכולים... לכן עדיין אין תוכניות, אבל נצא עם חברים.. נהיה ספונטניים !

האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע?
נראה לי שכן. הגשתי הצעה לעבודה סמינריונית והיא עברה אישור ראשוני. מחכה לאישור הסופי (עכשיו אני מפילה את זה שהעבודה מתעכבת על המנחה חח)

מטרות לשבוע הבא:
לתלות את המראות שקניתי באיקאה ואת המדבקות לקיר.. אמור לצאת ממש יפה !
ובנוסף כל מיני שטויות כרגיל...
וכמובן - להנות

שבת שלום !

יאללה סכמ"ש!

משהו טוב שקרה לי השבוע: היה לי הרבה זמן איכות עם הנסיך שלי. היינו אצל חברים, ראינו סרט יחד... היה כיף.

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: אני חולה
דלקת גרון זה ממש לא נחמד...

משהו שהתחדשתי בו השבוע: הזמנות! הגיעו ההזמנות והתחלנו לחלק אותם כבר

משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: אתמול היתה אזכרה לסבא שלי מצד אמא. אחרי האזכרה חילקנו הזמנות לדודים ובני הדודים שלי (ויש הרבה- אמא שלי היא השביעית מבין עשרה אחים ואחיות), ודוד שלי- שהוא דתי- מצא לנכון משום מה להעיר לי בכעס שלא כתוב "החתונה תתקיים אי"ה (ראשי תיבות של אם ירצה ה') בתאריך...". הוא ממש כעס על זה והתחיל לשטוף אותי שזה לא בסדר שאני לא מכבדת את המשפחה הדתית שלי ושזה לא מכבד את המעמד של האזכרה של סבא (מה הקשר?!) וכל מיני שטויות.. עכשיו, שתבינו, זה דוד שאני רואה פעם בחצי שנה בערך, באירועים משפחתיים. תכלס אני לא ממש שמה עליו, אבל הרגיז אותי שאדם כל כך שולי בחיים שלי כמוהו מרשה לעצמו לומר לי מה לעשות! וכל זה עוד אחרי שבהזמנה כתבנו "בס"ד" בצד ההזמנה, לבקשת ההורים שלי.. בסוף אמרתי לו שאם לא נאה לו, אף אחד לא מכריח אותו לבוא לחתונה.לשמחתי, ההורים שלי גיבו אותי לגמרי ואפילו אמרו לי שחבל שלא שטפתי אותו בחזרה

בילוי השבוע: ראינו יחד את הסרט "הפוכים" בקולנוע. מקסים ומומלץ.

ספר/סרט/סדרת השבוע: התחלנו לראות את הסדרה של השף האסטון בלומנטל. תוכנית בישול שמתמקדת בכל פעם בחומר גלם אחר. מעניין

מאכל השבוע: פאי לימון שהכין לי החצי המקסים שלי.

תכניות לסוף השבוע: לנוח הרבה- האנטיביוטיקה הורגת אותי..

האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? בהחלט כן.

מטרות לשבוע הבא: להמשיך בחלוקת ההזמנות, לסיים עבודה שאני צריכה להגיש.

josie1986

New member
אז לסיכום

משהו טוב שקרה לי השבוע: הרגשתי מאוד פרודוקטיבית בעבודה וגם קיבלתי עוד קצת אחריות, שזה נחמד.
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: בהקשר לזה, שוחחתי עם קולגה שלי על אחד המטופלים שלנו ופתאום זה גרם לי להרגיש שאולי פספסתי משהו בקשר אליו. השבוע אצטרך לרדת לעומק העניין. וחוצמזה, אני כבר כמה שבועות מנסה לקבוע פגישה עם האחראית עליי בעבודה אחרת כדי לעדכן אותה שהחלטתי לא להמשיך במקום הזה בשנה הבאה ועדיין לא הצלחתי. זאת אבן עצומה שיושבת לי על הלב ואני מתה כבר להיפטר ממנה. אה וגם עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי תואר שני. אוף, הרבה דברים כשחושבים על זה...
משהו שהתחדשתי בו השבוע: הסבים המגניבים שלי חזרו מטיול בדרום אמריקה והביאו לי כפכפי הוויאנס מדליקים

משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: השבוע ישבנו אני ובן-זוגי בבית קפה ליד הבית. אכלנו ונהננו ואז הגיעה העת לשלם. הוצאתי את כרטיס האשראי החדש שלי ו... הוא לא עבר!!! מסתבר שבחברת האשראי עשו טעות ולא הזינו נכון את מספר חשבון הבנק שלנו ולכן לא הצליחו לחייב אותי על כל הרכישות שעשיתי החודש וחסמו את הכרטיס... מזל שהיה עוד כרטיס בשלוף, אבל לא נעים!
בילוי השבוע: סתם לשבת בבית קפה באמצע השבוע...
ספר/סרט/סדרת השבוע: משחקי הכס, אם כי פתיחת העונה משעממת למדיי, אה ו-new girl הנהדרת.
מאכל השבוע: קציצות ברוטב עגבניות שהכנתי.
תכניות לסוף השבוע: היום נצא אולי עם חברים לשתות, או שסתם לבדנו. בשישבת אין תוכנית. אולי סופסוף נסיים את בחירת התמונות לאלבום ונצליח לבחור שירים ולווידאו (רעיונות?!).
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע?
מטרות לשבוע הבא: לסיים המון דברים בעבודה, ליהנות ביום העצמאות (ולהשתדל לא לבלוס יותר מדיי), לבדוק מכון כושר ליד העבודה, להתקבל כבר לתואר שני

ועכשיו תוריייייייי
פינג'ן!!!!

יעני מה הקשר פינג'ן עכשיו?
זה כמו התמונות האלה בוואטסאפ שפתאום קולטים שיש עוד מסך ויש שם אשכרה שרימפס בטמפורה...

משהו טוב שקרה לי השבוע: הילדון שאני מטפלת בו על הספקטרום האוטיסטי התחיל באורח פלא לחבק אותי בתחילת המפגשים שלנו ובסופם... ולראות את הילד הזה מחבק ומנשק זה אחד הדברים הנדירים וזה מרגש אותי כל פעם מחדש

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: לאחר חודשיים של דיאטה שכוללת כושר, ריצות ואכילה נכונה--- עליתי קילו וחצי. כוסאמכ בסדר?

משהו שהתחדשתי בו השבוע: מלבד הקילו וחצי מהסעיף הקודם, אז עוד 700 שקל בסופר פארם בשתי קניות נפרדות. רק אלוהים ואמא שלי יבינו מה אני מוצאת שם לקנות כל יומיים. באחת הקניות נכנסתי לקנות רק מסקרה ויצאתי עם 400 שקל. זה היה נורא מצחיק להגיע לקופה כשכל המוצרים בידיים שלי (כי למה לי לקחת סלסלה אני רק צריכה מסקרה. ולק. וקרם לחות לשיער. והשמפו במבצע מה זה יותר זול מחצי חינם. אה וגם הצבע מה זה 20 שקל צבע לשיער הכי קונה. אוי ו... ו.... ) והתחלתי לצעוק לקופאית: "את קולטת שנכנסתי בשביל מסקרה!!!!! את מבינה את הבעיה שלי שהסניף נמצא מתחת לבית שלי?!?!? את בכלל מבינה אותי!?!??!" שאר הקופאיות נתנו בי מבטי רחמים של "מבינים אותך נשמה..."

משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: יש לי נטייה להתעלל במתחילי פייסבוק סדרתיים. אני משאירה את התמונות פרופיל שלי פתוחות ואת הסטאטוס הזוגי שלי נעול רק כדי שאוכל מידי פעם לנהל שיחות כאלו.......... ---------------------------->
אגב, ההמשך היה גם קורע. אני חייבת לפתוח לזה בלוג

בילוי השבוע: סרט וערב כיף עם החברות הכי טובות שלי. בערב יום השואה. לא מכבד וזה, נכון. אבל אנחנו עובדות כולנו בבית קפה שפתוח 24 שעות וכולנו אחמ"שיות מה שיוצר לנו בעיה נוראית כשאנחנו רוצות להיפגש ארבעתינו בערב אחד כי תמיד מישהי תצטרך לברוח למשמרת ערב\לילה... אז רק בערב יום השואה האחרון הצלחנו להיפגש ולעשות קאצ אפ.

ספר/סרט/סדרת השבוע: שוםדבר. הסיוטים והחלומות ההזויים שיש לי לאחרונה מספקים לי את הצורך בבריחה מהמציאות.

מאכל השבוע: ניוקי ברוטב שמנת, ברוקולי, פטריות, וקישואים. יאאמייייי. בושל בחצי שעה וחוסל בחצי מהזמן. אה גם אכלתי עם ג'ינג'י בבודהה בורגר אוכל טבעוני והיה ממש טעים. אחד הדברים הכי מדהימים היה שבפעם הראשונה בחיינו שנינו שבענו ממש, ולא הרגשנו את הפיצוץ בבטן שמרגישים אחרי אוכל וגם לא היינו זקוקים לקינוח. בינתיים אנחנו טבעונים 3 ימים בשבוע :)

תכניות לסוף השבוע: לעבוד ולהתחיל ללמוד למועדי ב' ינעל העולםםםםם

האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? מבט איטי מופנה לעבר הררי הכביסה בסלון שמחכים להתקפל לא

מטרות לשבוע הבא: לקפל כביסה, ללמוד, לדחות לג'ינג'י את המילואים שאמורים להסתיים יומיים לפני החתונה (לא נראה ליייייי), להוריד את ג'ינג'י מהרעיון שהוא יבוא עם חליפה בצבע ירוק כהה לחתונה. היום צעקתי עליו שרק חסר לו שק מטבעות והוא יראה כמו לפרקון. חי בסרט. חוץ מזה זאת החתונה שלי שירגע וילבש מה שאני אגיד לו אם לא אני הוא לא היה מתחתן עוד חודש וחצי אז שיגיד תודה ולא יתערב.

butwhy

New member
ממש הצחקת אותי על הבוקר!!

ואין הרבה דברים שמצחיקים אותי על הבוקר עם הלימודים התקועים האלה ביום שישי בשעות לא קונבנציונליות...
מצטרפת לדרישה לראות את ההמשך!

חחחח בבקשה :

,תסלחו לי שזה לא צילומי מסך זה היה ארוך אז היה פשוט יותר לעשות העתק הדבק :) צמוד למקור!

שרון XXX
מה? לא הבנתי... נראה לי שהופעת לי באנשים שאני עשוי להכיר

5:21pm
לילך XXX
אוקי, אז אני חוששת שאנחנו לא מכירים

5:22pm
שרון XX
נעים מאוד
ובלי מכות בבקשה:)

5:22pm
לילך XXX
חלילה
פשוט הייתי מתלבשת יותר בקפידה אם הייתי יודעת שמראיינים אותי
לך תדע לאן זה יתגלגל אחר כך

5:23pm
שרון XXX
חחחח בקפידה...
מצחיקולה את
ספרי לי עלייך קצת אפרופו ראיון

5:23pm
לילך XXX
חח תודה
אני מתחתנת עוד חודש וחצי, יש לך המלצה לצלם מגנטים?

5:24pm
שרון XXX
חחחחחחחחח

5:26pm
לילך אריאלי
אני שמחה שזה הצחיק אותך, אבל זה לא מקדם אותי מבחינת מגנטים

5:26pm
שרון XXX
חחחח אני עדיין צוחק
אני יכול להמליץ לך על מישהו
צריכים להיפגש על קפה לפני

5:27pm