ועכשיו תוריייייייי
פינג'ן!!!!
יעני מה הקשר פינג'ן עכשיו?
זה כמו התמונות האלה בוואטסאפ שפתאום קולטים שיש עוד מסך ויש שם אשכרה שרימפס בטמפורה...
משהו טוב שקרה לי השבוע: הילדון שאני מטפלת בו על הספקטרום האוטיסטי התחיל באורח פלא לחבק אותי בתחילת המפגשים שלנו ובסופם... ולראות את הילד הזה מחבק ומנשק זה אחד הדברים הנדירים וזה מרגש אותי כל פעם מחדש
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: לאחר חודשיים של דיאטה שכוללת כושר, ריצות ואכילה נכונה--- עליתי קילו וחצי. כוסאמכ בסדר?
משהו שהתחדשתי בו השבוע: מלבד הקילו וחצי מהסעיף הקודם, אז עוד 700 שקל בסופר פארם בשתי קניות נפרדות. רק אלוהים ואמא שלי יבינו מה אני מוצאת שם לקנות כל יומיים. באחת הקניות נכנסתי לקנות רק מסקרה ויצאתי עם 400 שקל. זה היה נורא מצחיק להגיע לקופה כשכל המוצרים בידיים שלי (כי למה לי לקחת סלסלה אני רק צריכה מסקרה. ולק. וקרם לחות לשיער. והשמפו במבצע מה זה יותר זול מחצי חינם. אה וגם הצבע מה זה 20 שקל צבע לשיער הכי קונה. אוי ו... ו.... ) והתחלתי לצעוק לקופאית: "את קולטת שנכנסתי בשביל מסקרה!!!!! את מבינה את הבעיה שלי שהסניף נמצא מתחת לבית שלי?!?!? את בכלל מבינה אותי!?!??!" שאר הקופאיות נתנו בי מבטי רחמים של "מבינים אותך נשמה..."
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: יש לי נטייה להתעלל במתחילי פייסבוק סדרתיים. אני משאירה את התמונות פרופיל שלי פתוחות ואת הסטאטוס הזוגי שלי נעול רק כדי שאוכל מידי פעם לנהל שיחות כאלו.......... ---------------------------->
אגב, ההמשך היה גם קורע. אני חייבת לפתוח לזה בלוג
בילוי השבוע: סרט וערב כיף עם החברות הכי טובות שלי. בערב יום השואה. לא מכבד וזה, נכון. אבל אנחנו עובדות כולנו בבית קפה שפתוח 24 שעות וכולנו אחמ"שיות מה שיוצר לנו בעיה נוראית כשאנחנו רוצות להיפגש ארבעתינו בערב אחד כי תמיד מישהי תצטרך לברוח למשמרת ערב\לילה... אז רק בערב יום השואה האחרון הצלחנו להיפגש ולעשות קאצ אפ.
ספר/סרט/סדרת השבוע: שוםדבר. הסיוטים והחלומות ההזויים שיש לי לאחרונה מספקים לי את הצורך בבריחה מהמציאות.
מאכל השבוע: ניוקי ברוטב שמנת, ברוקולי, פטריות, וקישואים. יאאמייייי. בושל בחצי שעה וחוסל בחצי מהזמן. אה גם אכלתי עם ג'ינג'י בבודהה בורגר אוכל טבעוני והיה ממש טעים. אחד הדברים הכי מדהימים היה שבפעם הראשונה בחיינו שנינו שבענו ממש, ולא הרגשנו את הפיצוץ בבטן שמרגישים אחרי אוכל וגם לא היינו זקוקים לקינוח. בינתיים אנחנו טבעונים 3 ימים בשבוע
תכניות לסוף השבוע: לעבוד ולהתחיל ללמוד למועדי ב' ינעל העולםםםםם
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע?
מבט איטי מופנה לעבר הררי הכביסה בסלון שמחכים להתקפל לא
מטרות לשבוע הבא: לקפל כביסה, ללמוד, לדחות לג'ינג'י את המילואים שאמורים להסתיים יומיים לפני החתונה (לא נראה ליייייי), להוריד את ג'ינג'י מהרעיון שהוא יבוא עם חליפה בצבע ירוק כהה לחתונה. היום צעקתי עליו שרק חסר לו שק מטבעות והוא יראה כמו לפרקון. חי בסרט. חוץ מזה זאת החתונה שלי שירגע וילבש מה שאני אגיד לו אם לא אני הוא לא היה מתחתן עוד חודש וחצי אז שיגיד תודה ולא יתערב.