סיכום שבועי 11/4/13

לכן אמרתי המבטא של יו:)

האוס מרתק כדמות, אבל אני מסכימה איתך שלא הייתי מתקרבת אליו במציאות. סביר להניח שהייתי יוצאת מהמפגש בוכה

את יו לורי, לעומת זאת, הייתי שמחה לפגוש לאיזה קפה. ולדרוש לדעת למה הוא ואמה תומפסון נפרדו אחרי שהם יצאו כשהם היו ביחד בקיימברידג', כי אלוהים, איזה זוג מושלם! אולי גם לדרוש שהם יתגרשו במיידית מבני הזוג הנוכחיים ויתחתנו אחד עם השני, אבל נראה איך הדרישה הראשונה תלך.

Norma Desmond

New member
אוי, לחלוטין הייתי יוצאת בוכה ממפגש עם האוס

לא ידעתי שהוא ואמה תומפסון יצאו. אני לא ממש מכירה את השחקן עצמו, אבל צפיתי בכמה ראיונות איתו והוא מקסים ומצחיק! רק המבטא כל כך מוזר לי...

מצעים שתפורים מאוד צמוד

הבעיה היא קרדיות האבק שמצטברות במזרן, בפוך, בכרית - כך שאם את אלרגית לקרדית האבק (כמוני), את ישנה על מה שעושה לך אלרגיה, וזה לא כיף לאף בבוקר. המצעים האלה פשוט ארוגים יותר צמוד, וזה מקטין את כמות הקרדית שמגיעה אליך.
ניסיתי אותם היום בפעם הראשונה, ולא יודעת אם זה פלסיבו או באמת, אבל האף שלי הרגיש יותר שמח בבוקר מבדרך כלל. אז ממליצה!

Grace612

New member
סיכום שבוע אחרי סופשבוע

משהו טוב שקרה לי השבוע: הלכנו לסגור קצוות אחרונים מול הגן-אירועים, והיה כיף ממש. יצאתי בתחושה שהחתונה שלי תיראה בול כמו שאני רוצה.

משהו מאכזב שקרה לי השבוע: לא הלכתי אפילו פעם אחת לחדר כושר, בגלל חוסר זמן. איפה קונים זמן?!
ואני עובדת בערב יום העצמאות, כי אף אחד לא רצה אז הייתי הבוגרת והתנדבתי.
משהו שהתחדשתי בו השבוע: בקבוקים לטובת המתנות לאורחים, טבעת הנישואים הגיעה וקניתי את נעלי החתונה שלי

משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: נעלי החתונה נקנו בחנות פרחות בקניון רחובות, במבצע של זוג שני בחצי מחיר. כשאמרתי למוכרת שאקח רק את הזוג הזה, היא מיהרה לעשות לי הנחה וכך יצא שנעלי החתונה שלי עלו 110 ש"ח.

בילוי השבוע: הבית שלנו הזכיר תחנת רכבת או מפגשי ספידייט. בכל יום הגיעו עוד ועוד חברים, על הדרך כבר חילקנו הזמנות

ספר/סרט/סדרת השבוע: "גולשי ספות" תפס אותי חזק וזה הבילוי שלי ב12 בלילה כשאני חוזרת מיום עבודה מעייף..

מאכל השבוע: לאור האירוח הנרחב שהיה פה השבוע, הבית נראה כמו מסיבת כיתה של גיל 12 עם המון במבה, ביסלי, צ'יפס ועוגה. לא טוב בכלל..

תכניות לסוף השבוע: בשישי אחרי העבודה נפגשתי עם חברים ובערב הלכנו לבקר את ההורים משני הצדדים. בשבת פתחנו אני ועמית דוכן מיץ רימונים ביער, ובערב שוב הגיעו חברים.

האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? קניתי הרבה דברים לחתונה וסגרתי הרבה פינות. עכשיו נותר להיזכר שיש לי גם לימודים! ולסיים כמה מטלות של התואר..

מטרות לשבוע הבא: לסיים עבודות של התואר כדי להיות פנויה יותר לדברים כיפים..

למעלה