יום 7 ב
לילי

purehoney

New member
סימה בוקר טוב חחח

בעונה 5 של האח הגדול אל תצפי לדברים טבעיים שיקרו כבר..הדיירים יותר מדי מודעים ו"יודעים איך לשחק את המשחק"(או חושבים ככה)...חחח

purehoney

New member
התחברת כבר למישהו מהדיירים?חחח

את מסמסת/תסמסי למישהו?=)

יאללה רוני הבייתה

שידור טוב היה היום. הרג אותי הקטע עם ביז'ו איך שגילי ולאון קמו בבוקר כמו האדם הקדמון חח חזק..
וגם הקטע שהאח גילה לגילי ורוני את המשימה ול הקטע הזה שהם היו צריכים לנחש מי באמת זוג

לסיכום- רוני הבייתה!!

והחמישייה שלי (כמו שאמרתי מהשידור הראשון):
לבנה
גילי
אבי
פאולינה

לגבי החמישי מתלבט..

לא נורא, לא עכשיו אז פעם הבאה

לגמר הוא לא יגיע..יש שיגידו שיש גרועים ממנו (דני,ענת,דורין) אז הוא אולי ישרוד עוד כמה הדחות,
מה שבטוח, זה שזה רק עניין של זמן עד שיעוף

דני, קהל היעד שלך הם הטרחנים והציניקנים

איך הם מנתחים כל דבר כאילו הם צופים בתוכנית ולא ממש משתתפים בה. מה יצלמו, מי קהל היעד, איך הם יצאו בעריכה.

inbar432

New member
הוא מזלזל בהתרגשות של המיילים מהסיפור

ומזה שהם טוחנים את הנושא עם כל הדיירים
"בגלל זה יצאתי החוצה" עאלק

כמה טרחן הוא

NuIa

New member
בני שאל את דני מי קהל היעד שלו

דני בכלל לא חשב על זה לפני זה, הוא בעצמו אמר.
קהל היעד שלו זה כל מי שאוהב אנשים חכמים

אני ממש מתפלא שרק אני שמתי לב.

ברור שרוני וגילי בחרו את הזוגות המתחזים לפי סוג הקשר ולא לפי המשחק ששיחקו. שימו לב: הזוגות שנבחרו: קאוצ'רית ומתאמן, בוס ועובדת, חברים מהתיכון, מפקדת וחיילת - הם קשרים רופפים ומוזרים, והזוגות שנשארו: אבא ובת, אמא ובן, אח ואחות, בני זוג לשעבר - הם קשרים טבעיים שמתקבעים בתודעה. בזמן הקצר שניתן להם ובהלם שבו הם היו לא יכלו לחשוב בהיגיון והאינטואיציה היא זו שפעלה לרעת הזוגות שנבחרו. תגידו אתם: האם לא היו להם כל הסיבות להבין שאבי לא אבא של דורין? - הם לא דומים, התקרית עם קורין, דורין קראה לו אבי, ועוד, שלא לדבר על בני ודנה ששיחקו גרוע, ודני אפי' לא זכר את שמות ילדיו. לעומת זאת איזה דופי היה במשחק של הזוגות שנבחרו (חוץ מביזו ולבנה שבכללי שיחקו נפלא אבל ביזו' תיאר את כניסתו לבית בלי להזכיר את לבנה. אני בטוח שאם היה ניתן להם זמן הם היו בוחרים אחרת. אני מרגיש שנעשה עוול מסויים.

למעלה