מצידי ענת יכולה כב ללכת בלי ארגיש שהיא חסרה
D didush100 New member 13/5/13 #157 חחחחחחח המיילים האלה קרועים לגמרי זה יהיה ממש חבל אם מישהו מהם ייצא מחר
B Brotherholic New member 13/5/13 #172 דידוש, איך אנחנו עקביות כל עונה! תמיד חושבות הפוך. מדהים!!! שיהיה לילה טוב
כ כמהאפשר New member 13/5/13 #159 מה הקטע של הנקודה הכחולה מתחת לעיניים של פאו? פעם ראשונה שאני רואה איפור כזה. זה באופנה?
S shouldistay Active member 13/5/13 #173 אני אהיה מאושרת אם ענת תלך לא שוכחת לה את ההשפלה שהיא עשתה ליניב
P purehoney New member 13/5/13 #201 זה מותר בכלל לשים תמונות של אנשים פרטים? ועוד ילדה?אני לא חושבת שצריך להשאיר את זה פה..
נ נס על הבוקר New member 13/5/13 #253 דניאל תבדוק אם אתה יכול לפרסם. למרות שהתמונה מהפייס. אתה יכול לחטוף תביעה כי מדובר בקטינה
ניצנץ63 Well-known member 13/5/13 #179 צריך לצייר ללאון לב על הפרצוף הוא נמס רק מלהביט בפאולינה חחחחחחח ומעניין כמה ימים יקח לפאו ליפול לרגליו. ודור מהצד שומע כל רגע איך מדביקים אותה ללאון ונחמץ.
צריך לצייר ללאון לב על הפרצוף הוא נמס רק מלהביט בפאולינה חחחחחחח ומעניין כמה ימים יקח לפאו ליפול לרגליו. ודור מהצד שומע כל רגע איך מדביקים אותה ללאון ונחמץ.
M meinteil1 New member 13/5/13 #181 שלי צריכה לעוף אין בה שום דבר מעניין או פוטנציאל ללעשות משהו מעניין,היא סתם סקסולוגית מכוערת שלא תורמת שום דבר לעלילה וחבל אם מישהו אחר חוץ מימנה יודח היום
שלי צריכה לעוף אין בה שום דבר מעניין או פוטנציאל ללעשות משהו מעניין,היא סתם סקסולוגית מכוערת שלא תורמת שום דבר לעלילה וחבל אם מישהו אחר חוץ מימנה יודח היום