יום 7 ב
לילי

הנה עכשיו שמעתי בשידור החי

את גילי: "שתי זוגות שאני עד עכשיו אוכל את עצמי איך זה שלא עליתי עליהם זה בני ודנה ואבי ודורין" בדיוק כמו שכתבתי, אבל לא כמו שהם בחרו. אני בעד ללפנות לאח בבקשה לשנות את זה איכשהו.

טלומרז

New member
לדיירים עם קשרי החברות היה הרבה יותר קל...

לזייף קשר משפחתי זה בהרבה יותר מסובך ואם גילי ורוני היו קצת יותר חדים הם יכלו ליפול בקלות. קרו לזוגות ה"משפחתיים" הרבה פאשלות בלתי מתקבלות על הדעת.
לדעתי המועמדים היו דוקא עם פור רציני על פני האחרים.

gerry100

New member
רוני וגילי ,אילו הם היו מפעילים את הראש נכון

הם היו עולים על כול הזוגות ,ועל המזימה שעשתה ע"י ההפקה ,
ונניח שבמקרה הגרוע ,לא היה תאום של ההפקה ,אז גם כך הם היו הולכים להדחה ,
הכול היגיון באח הגדול ,מעט חשיבה נכונה ...והם לא היו בהדחה

המדאוס

New member
חבל שאין אחוות פורום תפוז ---הבנתי שיניב היה

כותב פה

אז למה למען השם אין את הקטע של ענת ויניב שזילזלה בו

לא תהיה שום אחווה כשיש אנשים כמוך

שבגלל אהדה של משתמש X בפורום אתה יורד לגופו של הכותב

חחח אמן שהפאן בוי שלך יודח מחר

שתלמד לקח קצת ותחשוב על האחוות פנטזיה שלך למה היא לא מתגשמת. את האמת יש לי את הסרטון שביקשת אבל אני בכוונה לא מעלה, כי זה לא מגיע בשביל אפסים כמוך שלא נותנים כבוד, וזה לא שיש לי בעיה עם יניב או משהו בכיף יכולתי לעלות.

המדאוס,אולי יש את זה לעידמןן,הוא לא נמצא כרגע

צריך לבקש ממנו במס שיחפש בארכיון שלו,הוא בטוח מקליט 24 שעות.הייתי מתה שהקטע יובא לפה.

NuIa

New member
איך גילי טוחן הכל כמו סבתא יכנע

מסכנה אשתו בטח אוכל לה את המוח

לאה133

Well-known member
מענין מי האנשים שרוצים שרוני ישאר? הפטפטת

והצעקות שלו מעמידים בצל את כל הבית, לאף אחד הוא לא נותן לדבר, הוא מפריע בשיחות המונוטוניות שלו שחוזרות כל היום על עצמן, אני מאמינה שהבית יתפקד יותר טוב ללא רוני, הבן שלו יפרח, כל הדיירים יקבלו דקות תהילה משלהם, הוא לא יפריע לאחרים לקבל את הדקות שלהם, אני בעד שאף אחד לא יסמס לרוני ושילך הביתה. מי שאוהב את האבא והבן שיתן רק לבן, זה יגדיל את סיכויי הבן וניפטר מהאבא מיידית, חור בראש הוא עשה לכולנו כבר

למעלה