יום 19 ב
לילי

CyberP

New member
חושף את השקרים של גילי בפני דנה

"קודם הוא אמר לא אמרתי את הדברים האלו, אחרי זה הראו לו וידאו אז הוא שינה ל"משכו אותי". עכשיו מה זה משכו אותי? כל השבוע אתה אומר שאתה ברזל. נוצה אפשר למשוך אבל ברזל אי אפשר למשוך"

חבל באמת שאני צריך להגביר ווליום לירח בשביל לשמוע אותו.

poli33

New member
לא היה שיחה אחת של דור

שאפשר להבין מה הוא אומר לעזאזל

דור זה חתיכת קונגו או יותר נכון אסדת קידוח

אני לא מבין למה האח מעביר למראה העגולה
אין צינזור יותר מעצבן מלראות את דור שהוא לוחץ על כפתור ההפעלה

inbary1

New member
כי הוא פאקינג מז...את השכל, ו...

מנסה להיות אלירז שדה....

וגם ניראה לי שיש לו בטן מלאה על גילי...

אם חשבתי שדור הוא פייבוריט אז טעיתי

אף אחד מהדיירים האלה לא שווה את האס אם אס שאני שולחת..
גילי מטורף אבל לפחות הוא צודק לגבי ביזו..ביזו עם כל הכבוד הוא גם קצת תחמנוביץ..

Cry to the Sky

New member
ת'אמת? חסר פלפל

בדוגרי אני בד''כ לא רואה ת'תוכנית אבל עכשיו שחסר הכדורגל בדם בזמן האחרון ויש קצת זמן בסוף שבוע אז אני לפעמים אני רואה

הריב של גילי נגד החבורה זה סבבה אבל זה לא קטע שיכול להחזיק מעמד עונה שלמה וגם לא חצי זה מאבד עניין עם הזמן,לא סובל את טהוניה ביז'ו וענת שנגררת והאחרים שסתם אין להם דעה כמו לאון והאקסית של שכטר משמה שכחתי? בלי אופי וכריזמה שוכבים כל היום במיטה או בבריכה כמו פסלים

צריך לחכות ל4 דיירים שיכנסו כדי שיהיה יותר מעניין כי הליהוק הוא נפילה רק גילי ולבנה מעניינים וביז'ו אבל הוא שחקן,למשל אנשים כמו איציק ואלירן או הבלונדה ההיא מהמירוץ היו יותר מתאימים לפה
זאת שמדברת הרבה

יצא טוב שאבא שלו עזב את הבית כי בתכלס הוא סיים ת'חלק שלו ועכשיו גילי צריך להראות בתוכנית שהוא שווה משו לבד.

הוא כבר הוכיח שהוא לא שווה כלום עם אבא שלו או

בלעדיו. הוא רע כמו אבא שלו נחש כמוהו וחושב שכל העולם מסתובב סביבו. הוא במצב נואש , מנסה כבר שנים להצליח וזה לא קורה. כנראה שכשאין לך את זה שום תחבולות לא יצליחו.

janik2

New member
כדורגל בדם?

ממתי יש כדורגל בארץ? בארץ רק הכדורסל נחשב לענף ספורט פופולרי ועד עכשיו כל סדרת פלייאוף פצצה. וגם הנבחרת תשחק הקיץ באליפות אירופה ככה שכל עוד יש כדורסל לא משעמם.
מה שכן האח הגול העונה משעמם תחת ובלי גילי הבית הזה היה כמו בית אבות.

tg151

Well-known member
דור מוכיח לי שוב למה הוא הפייבוריט שלי

אומר דברים נכונים כל כך על גילי!

tg151

Well-known member
בדיוק באתי לשאול

אם מישהו שמע מה הוא אומר. חח

andy181

New member
אני גם מאוד אוהבת את דור, אבל הוא צריך להתחיל

להביע יותר עמדה גם בפני גילי.
ואם הוא יעיף מעליו את פאולינה אני עוד אפילו אסמס :)

Noya84

New member
לגילי לא מגיע שיגנו עליו...

דור כבר ניסה לדבר אתו כל כך הרבה פעמים...לא עוזר...דור גם יודע שגילי רואה אותו ככזה שלא לוקח צד ופוקח עליו עיין, זה טוב...
ואני מסכימה שהוא צריך להגביר קצת את הקול...אני שמה על המקסימום כשהוא מדבר אבל אז הבן אדם שמדבר אתו עונה לו ועושה לי חור בראש

Cry to the Sky

New member
מי שלא לוקח צד יהיה בבעיה

לא אומר להיות צבוע אבל אין דבר כזה להיות צדיק בסדום כמה אפשר להגיד לזה לזה אתה צודק ולהיא את צודקת? בסוף הקרח נשבר ושני הצדדים יעופו עליו

תפוס עמדה ותגיד מה אתה חושב

לא אוהבים פלקטים כאלה
כמה זמן הם בבית שבועיים וחצי? לפי דעתי זה מספיק זמן להראות כריזמה ואישיות
בסוף הם עפים ומתפלאים איך זה קרה.

Noya84

New member
אני לא חושבת שצריך לקחת צד...בטח

כשבמקרה הזה אין "טובים ורעים"...אני כן חושבת שבשלב הזה של המשחק אחרי שהוא כבר צפה על כולם מהצד הוא צריך להיות מעורב יותר אבל לא להתחיל ריב על שטויות או להרים סתם את הקול, כמו שלאון עשה היום...(אין לי מושג על מה...) כי זה נראה פתאטי. מקודם שמעתי את גילי אומר ללאון שהוא ל סגור על דור...אם הוא יתחיל ללכלך עליו, דור יהיה חייב להגיב, אם הוא לא "יתלכלך" גם כשזה קשור אליו אז הוא באמת יהיה בבעיה...

Cry to the Sky

New member
רק בשביל להבהיר ת'נקודה

אני לא מאלה מהמכורים והגמורים האלה שיושבים כל הלילה והיום ורואים מה זה אמר להיא ומה הם ענו לו אז אין לי מושג מה קרה היום,אני גם לא אומר שחייבים להיות טובים ורעים אבל הוא צריך לבחור קבוצה ולא חייבים בשביל זה לקלל ולהכנס לבלאגן אבל לבחור צד כי זה דבר שבשלב יותר מאוחר חייב לקרות כדי להמנע מהנפילה ולא להיות מה4 הלא קשורים האלה בסוף שלאף אחד לא אכפת מהם ובסוף הם על הגריל ועפים..

לאון כולו פוזה אבל הוא לא בחור רע
גילי גם בסדר אבל הוא צריך להוריד בכמויות וללמוד לקח מאבא שלו כי בסוף הוא גם יתחיל לריב עם מי שבצד שלו ורק הוא ידפק מזה

למעלה