תכף אבי יגיד שהצרצר הזה הוא גלגול.
ג גיימס בונד 022 New member 24/5/13 #177 דנה וענת עוד שנייה בנשיקה צרפתית ענת מתקרבת לאט לאט ודנה לא בדיוק הודפת.
ת תרמוס עם נענע New member 24/5/13 #209 היא דווקא קלטה מקודם היא אמרה לדור שהיא הולכת לבדוק שהיא לא תישן עם דנה באותה מיטה...
I inbary1 New member 24/5/13 #197 צורה לשתיהן... לא יודעת מה יותר מגעיל אותי, שזה 2 נשים, או שהן מסריחות מסיגריות...
E ExsoTic Cop New member 24/5/13 #180 שיביאו את יוסי בובליל הוא יהרוג להם תצרצר אשכרה צער בעלי אוזניים הצרצר הזה.
D droriko New member 24/5/13 #182 לדעתי צריך להביא את שי שטרית הוא צריך להיות באח הגדול כמו ראסל בהישרדות, נבל על שמופיע כל שתי עונות בערך
לדעתי צריך להביא את שי שטרית הוא צריך להיות באח הגדול כמו ראסל בהישרדות, נבל על שמופיע כל שתי עונות בערך
C CyberP New member 24/5/13 #187 ביז'ו: "הלוואי ומחר יהיה מקבילית המוחות" ואללה אחי אפילו במשולש המוחות לא הייתי שם עליך את הז'יטון.
E edmasa New member 24/5/13 #194 על מי לבנה יצאה עכשיו? מישהו זרק לה משהו על זה שהיא מדברת למצלמות מי זה היה ?
B Brotherholic New member 24/5/13 #250 היום פאולינה היתה מעצבנת ברמות חדשות! מישהו אמר חוסר מודעות עצמית... מכוערת מבחוץ ומבפנים
D didush100 New member 25/5/13 #280 אחחחח אלוהים שבשמיים אמן סלה שגילי יישאר ושכל החראים האלה שם יאכלו את הלב אחד אחד צבועים שבא לי להקיא מהם, הלוואי אמן שהוא יישאר אמן אמן אמן!!!!!!!!!!!
אחחחח אלוהים שבשמיים אמן סלה שגילי יישאר ושכל החראים האלה שם יאכלו את הלב אחד אחד צבועים שבא לי להקיא מהם, הלוואי אמן שהוא יישאר אמן אמן אמן!!!!!!!!!!!