יום 19 ב
לילי

sense9

Member
מנהל
לא הבנת. אני בדעה שלך.

שתלך לעשן היה לגבי דנה.

sense9

Member
מנהל
בעיניהם היא נתפסת כדתיה המגניבה, כשכל קשר

בינה לבין מגניבות, מקרי בהחלט.
דור אמר דבר נכון- כל אחד בא כביכול לייצג איזשהו זרם מהחברה הישראלית, וכך יש קהל שמזדהה עם כל דמות. בפועל, לא נראה לי שמישהו ממש מזדהה עם דמות זו או אחרת. אבל לגבי דנה- גם בשם עצמי וגם מהרבה תגובות בסביבה (הדתית)- לא רק שהיא לא יוצרת הזדהות, אלא היא יוצרת ממש אנטי. היא מפילה כל הזמן על בני שהוא לא דתי ובלה בלה בלה, וכל הזמן מטיחה בו האשמות...אממה? הגמל לא רואה ת'דבשת של עצמו. שתראה איך *היא* מתנהגת, לפני שמטיפה לאחרים.

וואי, זה באמת לא מה שאני שומעת בסביבה שלי

מבחינת הסביבה היא הדתייה הכי נורמלית שהיתה, שלא כופה שום דבר כמו בעונות הקודמות. ובני באמת לא דתי, הוא רחוק מלהיות דתי. הוא מציג את עצמו כדתי לייט. הוא רק לייט, בלי ה"דתי".
הבעיה של בני שהוא לא יכול לסבול שמישהו מבקר אותו. הוא ילד שטרם התבגר.
איפה כל המקרים שהוא מחפש איך לעצבן אותה? אולי משם זה נובע?

sense9

Member
מנהל
אתה דתי? חוזר בתשובה?

כי ההגדרות וההשגות שלך על "מיהו דתי" קצת הזויות.

הוא ממש לא מחפש איך לעצבן אותה. היא כל דבר מנפחת ולוקחת באופן אישי. היא מהתחלה סימנה אותו. שתנוח.

sense9

Member
מנהל
אוקיי. אז את אמורה לדעת ולהבין

שבני הרבה יותר דני מדנה.
ויודעת מה? גם אם בעיני דנה, בני לא הכי דתי. למה זה ככ מציק לה? למה היא מתנפלת עליו כל הזמן? מישהו מינה אותה לסניגור של הקב"ה?

אישית לא שמעתי אותה מעירה לו לגבי הדת

אבל אני אאמין לך שהיא העירה. מה שמציק לה זה שהוא מנסה להדליק אותה. כמו בעניין הסיגריות והיין בתקציב והיה עוד מקרה אחד ששידרו.
ולא צריך הרבה כדי לעצבן אותה. יש לה פתיל קצר.

במשחק הזה הפייבוריט שלי בד"כ הוא אחד שהוא גם בנאדם וגם אחד שלדעתי הכי זקוק לכסף. וממה שנראה כרגע, היא עונה בעיקר על הקריטריון השני. יש לה מינוסים באישיות כמו לכל אחד שם (ובכלל), אבל היא די בסדר בסה"כ. באמת שיש שם גרועים יותר.
כשהיא סיפרה שהיא מקבלת נעליים ונועלת אותם באופן קבוע (שבת, חול וכו') זה כן נגע לליבי.

sense9

Member
מנהל
מוזר. ראיתי אותה כבר עם 3 זוגות נעליים שונות.

"נטשה".. שוב הודעת התנפלות

דורין לא נטשה את בעלה
אבי לא נטש את המשפחה
לבנה לא נטשה את ההורים
גילי לא נטש את הילדים

נ.ב.
אני כן.

sense9

Member
מנהל
יש הבדל בין להשאיר ילדים עם ההורה השני

לבין חברה שאחרי שבועיים מחליטה שהיא לא יכולה יותר, תהיה הסיבה אשר תהיה. אבל לדנה זה לא ממש מזיז, ואומרת שיקראו לגרוש שלה.
בכל מועמדות להדחה היא נראית ממש מבואסת. כאילו היא חוזרת לאיזה גהנום, ולא לבית עם 5 ילדים שלה, שהקטנה ביניהם אגב, עדיין עם טיטול.

אני רואה את זה אחרת

אצל דנה, לדעתי כמובן, הכניסה למשחק היה נטו הכסף (וזו לא מילה גסה). יש אחרים שבאו לקידום אישי בצורה זו או אחרת (טהוניה-דוגמנות, גילי ורוני - לקידום גילי במדיה, לבנה - עסק וכו').
אז כן, זה יבאס להיות מועמד ולצאת מהסיכוי לנצח בכסף. ובשיחות שאני שמעתי היא כן אמרה שהיא חוזרת למשפחה. שכך או כך זה בסדר מבחינתה.
סורי, לא רואה בזה שום דבר רע.

היא לא הפייבוריטית שלי, אבל לדעתי יש גרועים ממנה.

hericane

New member
LOL

זה רק עושה אותה אנושית.
להיות הורה יחיד ל-5 ילדים קטנים זה בעיקר סיוט, גם אם בגדול ילדים זה שמחה, גם אם אוהבים מאד את הילדים, גם אם מתגעגעים. לא מכירה הורה שלא היה שמח לחופש מהילדים (ובארץ, לצערי, במיוחד אמהות. כי האבות "עוזרים" במקרה הטוב, אבל מי שבאמת תקוע איתם כל הזמן זה האמהות לרב). אז כן. אם היא הורה יחידה שחוזרת לבית עם 5 ילדים קטנים - היא חוזרת לסוג של גיהנום, גם אם מדובר בגיהנום מאד חמוד שהיא מאד אוהבת.

sense9

Member
מנהל
ועוד משהו מעצבן בדנה-

מלבד ההתנפלויות האינסופיות שלה על בני, היא בכתה לאח הגדול על כך שאפחד לא יסמס לה כי לדוסים יש טלפונים כשרים.

רק שכחה לציין שדוסים שרואים את התכנית הזו, לא באמת מחזיקים טלפון כשר.

למעלה