כבר חשבתי שהצרצר הזה אצלי בחדר
י יונתנסקי Well-known member 24/5/13 #126 כמו שמתחממת האוזן מהסלולארי -ככה התחממה לי האוזן מהלחשושים של דורין (לא זוכרת אפילו עם מי) על טהוניה. וואו, כמה טחנה.... עליה..... פעם חשבתי שהיא אפס בלתי מזיק... עכשיו אני חושבת שהיא אפס מזיק.
כמו שמתחממת האוזן מהסלולארי -ככה התחממה לי האוזן מהלחשושים של דורין (לא זוכרת אפילו עם מי) על טהוניה. וואו, כמה טחנה.... עליה..... פעם חשבתי שהיא אפס בלתי מזיק... עכשיו אני חושבת שהיא אפס מזיק.
י יונתנסקי Well-known member 24/5/13 #195 כיון שאת חושבת שבני ודורין נפלאים ואת מפציצה את הפורום בהודעות חוזרות ונשנות כמה דנה מציקה לבני ומרושעת, וחמוצה, ומפונקת....וכו' - סימן שיש לנו טעם אחר באנשים.
כיון שאת חושבת שבני ודורין נפלאים ואת מפציצה את הפורום בהודעות חוזרות ונשנות כמה דנה מציקה לבני ומרושעת, וחמוצה, ומפונקת....וכו' - סימן שיש לנו טעם אחר באנשים.
A abigl New member 24/5/13 #224 נתנה הוראה לבעלה לשלוח לה מסוק ואומרת שהופתעה הבנת? הבנת? הבנת?? זה הטיפוס. בכל משפט אומרת 20 פעם: הבנת?
נתנה הוראה לבעלה לשלוח לה מסוק ואומרת שהופתעה הבנת? הבנת? הבנת?? זה הטיפוס. בכל משפט אומרת 20 פעם: הבנת?
ג גיימס בונד 022 New member 24/5/13 #128 בתנוחה הזו גם עוד שעתיים הם לא ירדמו אלא אם כן הם ממש עייפים. זה נראה לא הכי נוח.
ה האחהגדול2013 New member 24/5/13 #131 איך הקבוצה העלובה צוחקת בכוח כדי שישמעו אותם בצד השני זה כ"כ מאולץ...
מ מוטי חוף מציצים New member 24/5/13 #139 אחי קבל סטטוס בפייס יש כאלה שהנישואים שלהם זה כמו 'זק"א' בהתחלה משי, זהב, אח"כ פיצוץ, ובסוף אתה אוסף חלקים
אחי קבל סטטוס בפייס יש כאלה שהנישואים שלהם זה כמו 'זק"א' בהתחלה משי, זהב, אח"כ פיצוץ, ובסוף אתה אוסף חלקים
I inbary1 New member 24/5/13 #234 כן, הבנתי שזה... שחור. אבל על "דברים" עם זקא לא מתלוצצים.... לא משנה.