לילה טוב
N nit li New member 20/5/12 #56 מדהים זה כל כך מרגש ונוגע! איזו הופעה מכובדת! מכבדת את המעמד, השיר והזמר. אם השיר הזה היה מתחרה לפני 40 שנה הוא היה מנצח. פתיחה מדהימה לאירוויזיון. שיהיה להם המון בהצלחה!
מדהים זה כל כך מרגש ונוגע! איזו הופעה מכובדת! מכבדת את המעמד, השיר והזמר. אם השיר הזה היה מתחרה לפני 40 שנה הוא היה מנצח. פתיחה מדהימה לאירוויזיון. שיהיה להם המון בהצלחה!
A andre93 New member 20/5/12 #65 השיר מקסים והזמר מדהים! אין ספק שקורה משהו בפנים כששומעים את הזמר בשיר הזה.
M maanu New member 20/5/12 #68 יפהפה ומרגש אני שמח שיותר ויותר מדינות מוותרות על לדים מיותרים לטובת תאורת אווירה מדוייקת יותר.
M matanp88 New member 20/5/12 #76 החלק האחרון של השיר הכי מעניין ויפה! אבל לא שווה לחכות... כי ההתחלה משעממת מאוד לדעתי.
ה הפרי אסור New member 20/5/12 #86 יותר מדי מיושן יאמר לזכותו שהוא יודע להחזיק שיר ולתת מעצמו על הבמה. זה עדיין לא לטעמי...
פ פשוט שייי New member 20/5/12 #123 אז הוא לא יהיה בבוטם 6...מעניין איך הקהל יצביע....הוא פותח את ערב הגמר.....חבל....
ג גיא הטרנדי New member 21/5/12 #176 נהדר. באמת מצוין. אבל אף אחד לא יצביע לזה. טופ 10 אצל השופטים ובוטום 5 בקהל יביאו אותו בטח לאזור המקום ה15 ומטה.
נהדר. באמת מצוין. אבל אף אחד לא יצביע לזה. טופ 10 אצל השופטים ובוטום 5 בקהל יביאו אותו בטח לאזור המקום ה15 ומטה.
ד דרך_המלך Member 21/5/12 #189 הו, המפי... למה??? למה זקנתך מביישת את נעוריך??? לא היה צריך לקחת את הפרויקט הזה, פשוט לא...
א אודי אפוטה 8 New member 20/5/12 #63 החזרה השנייה של צרפת [URL]http://www.youtube.com/watch?v=YzskcA5btto&feature[/URL]=plcp
A andre93 New member 20/5/12 #66 השיר יפה, אבל ההופעה מבולגנת מדי... אבל יכול להיות שזה מתאים לשיר כי אני לא רואה איך היה אפשר להוסיף מלווים לשיר הזה בדרך אחרת.
השיר יפה, אבל ההופעה מבולגנת מדי... אבל יכול להיות שזה מתאים לשיר כי אני לא רואה איך היה אפשר להוסיף מלווים לשיר הזה בדרך אחרת.
M matanp88 New member 20/5/12 #79 מה מבולגן בזה? 3 רקדנים, 2 מלווים והזמרת. רוב הזמן כולם נמצאים על הבמה כך שאין פה משהו מבולגן במיוחד... בטלוויזיה זה ייראה לך מושלם אני בטוח.
מה מבולגן בזה? 3 רקדנים, 2 מלווים והזמרת. רוב הזמן כולם נמצאים על הבמה כך שאין פה משהו מבולגן במיוחד... בטלוויזיה זה ייראה לך מושלם אני בטוח.
M matanp88 New member 20/5/12 #77 אני כל כך אוהב את זה... שיר יפה מאוד! אנגון טובה בלייב ואני לא דואג לה... הופעה ווידאו ארט מדהימים.
L Linoy S New member 20/5/12 #78 חייבים להעיף את הזמרות ליווי האלה הן שרות נמוך בטירוף זה הורס את השיר, מילא ההופעה גרועה.