אירוויזיון 2012 - החזרות: יום 08

וואו, הוא גדול. שר פשוט נהדר.

שוב, מאוד משכנע. אחרי ספרד מלא הפאתוס מגיע השיר הקטן הזה ויכול בקלות לסחוף את כולם. את הקולות של השופטים לדעתי הוא יקבל, נראה איך הקהל יגיב לו.

טוב, השיר הזה איבד את עצמו אצלי סופית...

אהבתי מאוד את השיר הזה בהתחלה, אבל מרגע לרגע נמאס לי ממנו, ועכשיו אפילו את החזרה בקושי שרדתי... זה פשוט שיר שממאיס את עצמו עם הזמן... למרות שבסך הכל אחלה חזרה.

vince22

New member
ספרד

ככל שאני רואה יותר את החזרות נראה לי ששוודיה לא תתברג אפילו בחמישייה ומי שתנצח תהיה ספרד

maanu

New member
אם זה יקרה בהחלט אופתע...

אבל לא אתאכזב. היא טובה, ובא לי אירוויזיון בספרד. אם ב-95 ספרד לא ניצחה, יהיה לי מוזר שהשנה היא כן, בעיקר כשיש כל כך הרבה בלדות חזקות.

שבדיה - אף מיקום בטופ 7 לא יפתיע אותי. המון תלוי במיקום בסדר ההשמעה ובדינמיקה של הערב. אני מייחל לניצחון אבל האינטואיציה שלי אומרת שזה לא יקרה.

Colfax

New member
והיום לפני שנתיים:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/archive.aspx?ForumId=262&MessageId=141743069

אלו היו ימים קשים לכל מי ששנא את השיר של סקעת (והיה שניים-שלושה שאשכרה הודו בכך). שימו לב לתגובה של 'שרוף על אשטון קוצר' (שנראה שהוא שינה לינק והוא עדיין איתנו) לחזרה של טורקיה:

"אההההההההההההההההההההההההההה

הופעה חצופה, שובבה, כזו ששמה זין על האירוויזיון. וישראל לעומת זאת - נוסחתי, דביק, קיטשי, מלאכותי, זמר פלסטיקי. מתי אנחנו נשלח שיר חצוף ושובב כזה ששם זין על האירוויזיון?"

מי היה מאמין שזה יקח רק שנתיים, אף על פי שהחבר'ה הגזימו עם ה'שם זין על האירוויזיון'.

למעלה