אירוויזיון 2012 - החזרות: יום 08

Tommy Tanision

New member
מפתיע ממש לטובה!

היא לבושה נהדר לטעמי, השמלה נותנת לה קצת אופי ונוכחות.
ושינוי התאורה ממש היה לטובה ושיפר את זה!

maanu

New member
אפילו הבלדות הזניחות מוצלחות השנה

בקלוזאפים זה יראה הרבה יותר משכנע.

andre93

New member
מאיה הפכה את השיר ממשעמם לעוצמתי ומרגש

הופתעתי לטובה.

matanp88

New member
איזה סמי קשה...

איך אני שמח שהורידו את הרקע הקודם והחליטו להשתמש בתאורה!
היא מעולה! יש לה קול מרגש ומצמרר! אני העליתי אותה... נקווה שזה יקרה גם בחמישי הקרוב

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אם משווים את הבלדה הזו

לאלה של סלובניה וקרואטיה הרי שמדובר בשיר ברמה גבוהה יותר. הוא מעובד נכון, המלודיה מרגשת מאוד והלחן בנוי בצורה מעניינת. זה מאוד מזכיר לי את השיר שלהם משנה שעברה באופן שבו הלחן עובר. מרגש מרגש מרגש. לצערי אני לא צופה גדולות לבוסניה השנה ואם היא תתמקם בין ה11 ל15 זה יהיה טוב עבורה. החזרה עצמה, כרגיל, משכנעת.

איזו בלדה מקסימה!

אני מתחרט שלא העליתי את בוסניה לגמר (נדמה לי) בתחרות ההימורים. זה פשוט נראה כל כך טוב על הבמה וזה בטוח עולה!

Tommy Tanision

New member
אני לא יכול לסבול את השיר הזה

אך מה לעשות, שיר 18 מתוך 18, ג'וריז, זה נשמע ונראה נהדר (למרות ששמו לו רקע שהיה יותר מתאים לשיידי ליידי). לא יודע, מקווה שתהיה הפתעה והשיר צביקי פיקי הזה לא יעלה ויתפוס מקום של שירים שמגיע להם יותר (וזה סמי חזק עם המון טובים).

Colfax

New member
זמר מצויין. מתוק אמיתי, אבל מה הוא לובש שם?

החליפה הזאת לא מתאימה לסגנון השיר. היה אפשר בהחלט להלביש אותו בצורה יותר אטרקטיבית.

למעלה