שרשור צהרים 2
היום ה103 ב

אי אפשר לקלקל את המקולקלת, אדם הגון

שלא ניזון מרכילות זולה ולגלוג על האחר, לא יעשה גם ינסו למשוך אותו לכך.
זו טל האמיתית.

flowersa04

New member
נזק אדיר לטל? הוציאו את להיט השנה 'טל בא לך לרקוד'

מהם שני ריקודים של טל, מול המצאותה של לינור מתחת למים רבע שנה? וריכולים אפשר לחשוב מה הן כבר אומרות, בין הגרוע לגרוע אני מעדיפה את נופר עם טל מאשר את אלדד עם טל.

העניין הוא שנופר כל כך בבירור מלאה ברוע שהיית מצפה

שאדם שבאמת מלא "חמלה" יגיד לעצמו - מה אני עושה שאני משתפת פעולה עם דבר כזה?
אבל לא, טל יושבת וגומעת בשקיקה את כל ההסתות והלכלוכים, לא רק על לינור שאליה מעולם לא הייתה קרובה, אלא גם על אלדד שהיה חבר טוב שלה בבית ושהיא אמורה להכיר.
הדבר היחיד (היחיד!) שבו שמעתי אותה מגוננת עליו בפני נופר היה כנותו בעניין הטבעונות. כי זה באמת הדבר היחיד שחשוב לטל. את יתר המאפיינים של אלדד היא מוכנה להאמין שהוא זייף בגלל שהחברה החדשה שלה אמרה ככה.
נופר היא פשוט רוע מרוכז, אבל טל כנראה מתחברת לרוע הזה, כי אחרת היא פשוט לא הייתה שם.

לאה133

Well-known member
אבל יורם ז'ק אוהב אותה, הביא אותה והיא אפילו צורחת עליו

מנהלת לו את רשימת השירים, המגעילה הזו מתאימה לאנשי ההפקה של האח הגדול, הם אוהבים אנשים מעצבנים, מה שהציבור שונא

איזה חמשיית גמר עלובה. אפילו חיוך אי אפשר

היה להוציא מהם.
צדיק אחד בסדום, שיפסיק את המחנאות המטופשת הזאת, אין.
נכון להיום, אין סיכוי שאסמס למישהו שם.
מעניין אותי כקליפת השום מי ינצח ופחות מיזה מי יהיו המקומות 2-5.
כולם ישכחו תוך חודש של השקות ובצדק.

"המחנאות המטופשת" הזו, כדברייך

נוצרה על רקע של חוסר יכולת לקבל את הרוע שיוצא מהמחנה של טל ונופר (שדנית הצטרפה אליו שלא בטובתה, אפילו שממה שאני ראיתי היא בעיקר נגררת בצד ההוא, כמו בדרך כלל).
ראיתי שיחה אתמול בין אלדד למרטין שבה הוא אמר שעשה לו כל כך רע מה שהלך בליל החשיפה בין לינור לטל. לדעתי זה פשוט הוכיח לו סופית שהוא לא באמת הכיר את טל ובחר להתעלם מצדדים מאוד מכוערים באישיות שלה.
חוץ מזה, נופר לא מפסיקה ללכלך עליו ולהסית את השתיים האחרות נגדו. הסיכוי היחיד שהיה להשלמה היה אם נופר הייתה יוצאת אתמול (כי אז לא היה מי שירעיל כל הזמן), אבל זה לא קרה.
אז עם כל הכבוד, מבחינתי היום יותר חשוב מאי פעם כן לסמס כדי שלפחות בגמר הצדק ייצא לאור! פשוט אסור שהרוע הזה של טל ונופר ינצח.
אני מצביעה אלדד, ואני מקווה שכל מי שתומך בו יעשה מאמץ אחרון כדי שינצח.

ob21

New member

זכור לכם מצב שהדיירים הגיעו לגמר ועדין יש מחנות.
ואם לא מדברים אחד אם השני בעונה הראשונה לא צפיתי.

dana3334

New member
אני זוכרת שהיית מאוד בעד דנית. אני מבינה שכבר לא? מה גרם לך

לשנות את דעתך עליה?
תודה

אני לגמרי בעד דנית. היא הכי אמיתית שם ומתוקה.

בלי קשר , חמישיית הגמר הזאת מדכאת.
ובכלל מדכא לראות את דנית עם נופר, שמלעיטה אותה בשקרים סטייל אליאב. לפי נופר, דנית צריכה להתנצל בפניה.
כל ההתעלמות הזאת בין 2 המחנות. אוירה מגעילה. מדכא.
חבל שדנית נגררת לזה.

ממש לא. דנית לא מתחברת ללינור. בדנית אין שום רוע

בנופר יש המון רוע ובלינור וטל יש רוע, לעיתים. דנית ואלדד ממש לא רעים.

למעלה