שרשור צהרים 2
היום ה103 ב

aviril11

New member
כנראה לא צפית בימים האחרונית ב 26 . לא רק שדנית רעה..

....היא הפתיעה אותי בכמות ובעוצמת הרוע שלה ..

rachela8

New member
אני לא מבינה כשאלדד בסקר ההפרשים הם מאוד גדולים בינו לבין

השאר ,ביו מרטין והשאר לא היה הפרש גדול בסקר של חיון למרות שהייתה ראשונה ,אני לא מבינה איפה היו אוהבי אלדד למה היו שאננים ביחוד שארז אמר שרק קול אחד מפריד בניהם ,אז אני סימסתי את כל מה שיכולתי ,ההפרש ברור היה קטן והכל היה תלוי בהפקה באיזה רגע עצרו את ההצבעה ,לפי השעון שלי עצרו את זה ממש כמה דקות לפני סוף התכנית ממש מאוחר ברגע האחרון כניראה חיכו שמרטין תהיה אחרונה כדי לעצור ,ועכשיו ההפקה רואה איזה שבוע משעמם מרגיז היא השאירה לנו עם 3 הפקצות

אולי זו אסטרטגיה של נופר הרשעית.

לחמם את טל כדי לגרום לה ולאלדד נזק ולקחת תמקום ה1.

matanp88

New member
כיף לי להסתכל על אלדד שלא עושה כלום מאשר

על טל ודנית מדברות. באמת שמעדיף את זה. מלך הבחור הזה

פשוט כל כך עצוב לי עליו שהוא יסבול בשבוע האחרון שלו בבית

איזו הדחה נוראית זו הייתה, וכמה דברים היו נראים אחרת אם רק נופר הייתה עפה במקום מרטין.
אבל עכשיו אין כבר מה לעשות חוץ מלהצטער (אפילו שאני הצבעתי למרטין, כנראה שפשוט הרוב לא עשו זאת), ולהצביע לאלדד בכל הכוח כדי שלפחות בסוף השבוע ייקבל פיצוי הולם.

לאה133

Well-known member
אסי בתוכנית הבוקר שלו אמר למרטין שהיה הפרש של כמה קולות

לדעתי זה מה שהם עושים: נותנים פרסומות עד הרגע שמי שהם רוצים שיצ נמצא למטה ועז עוצרים את השעון. ברור לי לגמרי, שמרטין לא היתה אחרונה אלא לפרק זמן מאד קטן, אם בכלל, הם עצרו את השעון בדיוק בדקה שמרטין היתה אחרונה. ואם הם היו רוצים את טל או נופר בחוץ פשוט היו עוצרים בדקה אחרת, כולם היו שם בהפרש של כמה סימוסים

הגמר היה נראה אחרת, נופר היתה בחוץ ומרטין בפנים, איזה שינוי אוירה, איזה כיף 3 טובים נגד 2 רעים היה רגוע יותר. בלי טל או נופר היה יכול להשאר הדו קיום, כרגע אין סיכוי לדו קיום

שוב אני אומרת שאין להפקה שום אינטרס לגמר מדכא כזה

להיפך, אם מרטין הייתה נשארת, היה להם שבוע גמר הרבה יותר מעניין, ואם טל הייתה נשארת בלי נופר אפילו יש סיכוי לפיוס כלשהו (כי לא היה מי שכל הזמן ירעיל אותה).
אז אני ממש לא קונה שההפקה כיוונה את ההדחה של מרטין. לדעתי הייתה התגייסות כלשהי סביב נופר ברגע האחרון והיא באמת הובילה בפער קטן. בעיקר עצוב לי שאנשים לא טרחו להצביע למרטין למרות שהיה ברור כמה ההישארות שלה חשובה לאלדד, ובעיקר כמה מגיע לה להיות בגמר.

עננות, הם לא רצו פיוס

הם רצו קונטרה לאלדד.
כל מי שהיה עם פוטנציאל להיות הנמסיס של אלדד- הודח
נשאר רק הריב עם טל והם נאחזים בו כאוחזים בגביע מזהב.
&nbsp
אני חושבת שאת עושה פה הקלה לטל על כך שהיא לא יוזמת לכלוך בעצמה.
טל לא פעם ולא פעמיים ישבה רק עם דנית והוציאה שם רפש על אלדד והברווזה החלולה הנהנה בראשה בהתלהבות.
&nbsp
האמת שזה ממש לא אכפת לי מה הסיבה- מרטין חסרה. נקודה

&nbsp
&nbsp

שבוע הגמר אמור להיות שבוע כיפי ורגוע

לא זוכרת שבוע גמר כל כך טעון ומדכא. מבחינתי האסמכתא היא שאין לי שום רצון לפתוח מאקו יותר.
אז ממש לא נראה לי שזה אינטרס של ההפקה, שהצופים לא נהנים לצפות.
אני באמת חושבת שאנשים פשוט היו בטוחים שמרטין בגמר (אם בגלל הסקרים או בגלל שפשוט לא העריכו נכון את מצביעי נופר) ולא השקיעו בה כסף.
חבל חבל, היה יכול להיות כל כך שונה עכשיו אם היא הייתה בבית ונופר בחוץ.

dana3334

New member
זה לא הגיוני שההפקה יכולה לעצור הצבעה מתי שמתאים לה.

חייבים קצת יותר שקיפות: שיהיו כללים ברורים מתי ההצבעה מופסקת. למשל: כך וכך דקות אחרי שתכנית ההדחה תתחיל.
אחרת באמת נוצרים מצבים כמו שתיארת: מניפולציה של ההפקה כדי שיהיה אקשן וניגוד גדול בין המתמודדים, ולא הרמוניה משעממת.
אקשן ומחנות מנוגדים מביאים הרבה סימוסים בגמר.
חייבים להסדיר את זמן עצירת ההצבעות! נמאס ממניפולציות בוטות של ההפקה. הם באמת מגזימים בהתערבות שלהם.
שלא לדבר על העריכה המעוותת. כמו שציינו פה אתמול, לא זוכרים כמעט מתי הראו ליכלוכים על לינור, בעוד ששעות הליכלוך עליה מצטברות בהמוניהן. זה בילוי הזמן העיקרי של אליאב וחבר מרעיו, ועכשיו של טל נופר ודנית.

rachela8

New member
אם אתה יכול לחזור לתכנית שאליאב הודח האחרון זה היה בסביבות 1

10.30 והעצירת ההצבעה של מרטין הייתה 10.40 כי אני כל הזמן הסתכלתי בשעון מתי יעצרו את ההצבעה כבר כמעט נגמר השידור ,ממש הרגשתי שמעקבים את ההצבעה למשהו ,וגם הערתי לחברות שהיו אצלי בבית מה קרה למה לא עוצרים את ההצבעה
אם למשהו יש חשק לבדוק את זה ויראה שאין להם זמן קבוע זו רק החלטת ההפקה לפי מצב ההצבעות,ואני כתבתי כבר למעלה שלדעתי עצרו בשניה היחידה שמרטין הייתה האחרונה

אוהדי אלדד שימו לב חשוב ביותר

"האח הגדול" לא ירצה שאיש ימין ינצח, השמאלנים האלה יעדיפו את טל ואת כנופית אורטל בן דיין.
יש שם הרבה טבעונים בהפקה.
אל תהיו שאננים, סמסו בהמוניכם לאלדד.

MIC83

New member
דווקא הם ירצו ללכת באותו קו עם הקהל ועם המצב שיש בחוץ...

ובכל זאת חייבים להצביע, שלא תהיה הפתעה חלילה...

למעלה