שרשור צהרים 2
היום ה103 ב

Marooner

New member
טל = אחי 2.0 + אליאב 2.0. נוסו על נפשותיכם!

ומי צדק בסוף? אליאב אוזן - טל היא אכן טווס.

נויביב1

New member
ליבי יוצא אל אלדד. בא לי לבעוט בישבן המדושן של טל הבוגדנית

דווקא בסוף נזכרת להתהפך יא מכוערת? דווקא לקראת הסוף לא אכפת לך להיות חברה של אוכלות חיות למרות שעם אחת מאחיותך ניתקת קשר על היותה כזאת? אני ואני ואני ואני יאללה סעי לי כבר מהעיניים, אם לא אלדד כלב מי שהיה צופה בחרא הזה.

noya8410

New member
טל הבחורה שלא באה בשביל המשחק, אלא אך ורק בשביל

הטיבעונות, מנגחת בצורה כל כך בזויה, את האדם היחיד בבית שחיזק את משנתה וכבר כמעט שלושה חודשים מקיים אותב מידי יום ביומו, שלא לדבר על איך שהוא מדבר על הנושא ותומך בו. ניתן היה לחשוב, שמי שבאה רק בשביל האגנדה שלה, תקדם אדם כזה ורק תרעיף עליו מחמאות..אולי הוא גם היה עוזר לה בנושא בחוץ והרי מה טוב מזה למי שבאה רק בשביל הטבעונות?

מוזר לי העניין הזה..יכול להיות שטל אשכרה בשביל המשחק?

what she said

New member
יפה שהצלחת לדחוף 2 שקרים בהודעה כ"כ קצרה

1. טל לא זו שהתהפכה על אלדד.
2. טל לא ניתקה קשר עם אחותה.
&nbsp

keren 6

New member
זה דווקא נשמע הגיוני מאוד לגבי אחותה

בתחילת העונה קראתי כתבה שסיפרה שטל עשתה לבעלה שביתה בגלל שהוא סירב להיות טבעוני. השביתה ארכה שלושה חודשים עד שבעלה נשבר.
פשוט הכריחה אותו.
לגבי אלדד, אין לי כוח להגיב שוב בעניין, זה לא נקלט

what she said

New member
זה גם נשמע לי הגיוני ש"לינור" שכבה עם גברים תמורת מתנות

זה לא הופך את זה לפחות שקר

what she said

New member
ושאלדד תקף שוטרים

ברצינות עכשיו, העובדה הזו פשוט לא נכונה, היא לא ניתקה קשר עם אחותה, בסה"כ הפסיקה לדבר איתה על הנושא של בעלי חיים.

נויביב1

New member
טל מנסה להציג כאילו אלדד הפסיק לדבר איתה, מאז הטווס אלדד

דווקא כן דיבר (לדוגמא אתמול מאוחר בלילה) והיא מגיבה דרך מישהו אחר, העיקר לא לפנות אליו ישירות.
בנוגע לאחות במו אוזניי הפקוחות שמעתי אותה מספרת ממש בתחילת העונה, לא זוכרת למי שעם אחות אחת שלא הפכה לטבעונית ניתקה את הקשר עד שהפסיקה לאכול בשר.
העיקר לכתוב שקרים... אתם כאלה פתטיים כזה נוגע למדושנת...

what she said

New member
לא נכון, כשהוא היה עצוב במיטה היא נגשה אליו

והוא הגיב בקרירות לא אופיינית. כשהיא הייתה עצובה ובכתה על הספסל בחוץ והוא ומרטין ישבו שם הם התעלמו ממנה.
&nbsp
ולגבי אחותה, הציטוט הנכון הוא שהיא הפסיקה לדבר עם אחותה לגבי בע"ח, כי היא הבינה שזה כבר לא יעזור. מעבר לזה זה שקר, היא מדברת עם אחותה, ציינה לא פעם בתכנית שהיא מתגעגעת לאחותה. אחותה עיצבה לה את השמלה שאיתה היא נכנסה לתכנית.

את/ה רציני ניתקה קשר עם אחותה, כי

היא לא טבעונית?
שגעון הגדלות המשיחי, הוא זה שמנהל את האישה המגלומנית הזו.

ornass2

New member
דנית מזמן היתה צריכה להיות בחוץ. ומרטין בפנים עד הסוף

למעלה