שיר מעולה, הקליפ בסדר גמור
S SG12 New member 2/8/15 #47 השיר ממתק ממכר לא באמת צריך קליפ..וככה זה נראה.. הWEEKEND הוא כרקע הסם סמית התורן של הוליווד. חח סתם הוא ממש מעולה..
השיר ממתק ממכר לא באמת צריך קליפ..וככה זה נראה.. הWEEKEND הוא כרקע הסם סמית התורן של הוליווד. חח סתם הוא ממש מעולה..
D Drunk in Love New member 31/7/15 #29 הקרנת בכורה: Meek Mill - All Eyes On You (feat. Nicki&Chris) all these bitches but my eyes on you קליפ פשטני וחמוד ללהיט אורבני מדבק שאני שומע המון בימים אלה.
הקרנת בכורה: Meek Mill - All Eyes On You (feat. Nicki&Chris) all these bitches but my eyes on you קליפ פשטני וחמוד ללהיט אורבני מדבק שאני שומע המון בימים אלה.
ד דר אמברלה1 New member 31/7/15 #31 קליפ היפ הופ טיפוסי. השבירות במיטבה כאמור.   אחלה להיט אבל כבר מתחיל להימאס עליי. שירים כאלה מאבדים אפקטיביות לאחר כמה האזנות.  
קליפ היפ הופ טיפוסי. השבירות במיטבה כאמור.   אחלה להיט אבל כבר מתחיל להימאס עליי. שירים כאלה מאבדים אפקטיביות לאחר כמה האזנות.  
C candyheart New member 31/7/15 #39 שירי הראפ האלה צריכים פזמון ממש טוב כדי שאני אתייחס אליהם. מבחינתי פה זה לא קורה. בעיקר כשזה כריס בראון שאף פעם לא מצליח לגעת בי עם השירה שלו.   וכמו שעומרי כתב - קליפ היפ הופ טיפוסי. אין הרבה מה לחפש שם.
שירי הראפ האלה צריכים פזמון ממש טוב כדי שאני אתייחס אליהם. מבחינתי פה זה לא קורה. בעיקר כשזה כריס בראון שאף פעם לא מצליח לגעת בי עם השירה שלו.   וכמו שעומרי כתב - קליפ היפ הופ טיפוסי. אין הרבה מה לחפש שם.
D Drunk in Love New member 31/7/15 #33 הקרנת בכורה: Miguel - ...goingtohell / NWA שני קליפים חדשים למיגל החתיך והמוכשר, אני כ''כ מאוהב ב''...הולךלגיהנום''! והקליפ שלו נפלא ומלא בסטייל. כיף של אלבום.
הקרנת בכורה: Miguel - ...goingtohell / NWA שני קליפים חדשים למיגל החתיך והמוכשר, אני כ''כ מאוהב ב''...הולךלגיהנום''! והקליפ שלו נפלא ומלא בסטייל. כיף של אלבום.
C candyheart New member 31/7/15 #40 שמיעה ראשונה של שניהם. "הולךלגיהנום" נשמע טוב. והוא כרגיל שוצף סקס-אפיל. הקליפים לא מיוחדים ממש אבל הוא בהחלט עושה אותם.
שמיעה ראשונה של שניהם. "הולךלגיהנום" נשמע טוב. והוא כרגיל שוצף סקס-אפיל. הקליפים לא מיוחדים ממש אבל הוא בהחלט עושה אותם.