Suck My Pop

Halcyon Days

New member
הקרנת בכורה: Austin Mahone - Dirty Work

קליפ חדש לסינגל ראשון מהאלבום שדרך.

המראה לאונרדו דיקפריו הזה לא מתאים לו. הוא התכער.
השיר חמוד, אבל סתם. סתם. סתם.

קליפ חמוד למרות שהוא קצת שובניסטי.

GM1988

Well-known member
אם ככה יישמע רוב האלבום אני כבר מוותר על החוויה.

לא הצלחתי ליהנות לא מהשיר ולא מהקליפ.
אומנם בשירים הקודמים שלו הוא לקח את הסגנון של להקות בנים מהנייטיז, אבל זה היה נשמע אדיר!
ההפקות שם היו כלכך אותנטיות ומלאות בחן.

בשיר החדש הוא נשמע כמו ג'ונאס... המראה של "דיקפריו" ממש לא מחמיא לו. מבגר ומכער אותו מאד

candyheart

New member
שיר כל-כך סתם!

כיוון הניינטיז בויבנדז של ה-EP היה כל-כךךך הרבה יותר טוב ומרענן. עכשיו הוא סתם נשמע כמו עוד זמר פופ מתחיל עם שיר לא מעניין שנשמע כמו אלף אחרים כיום. לפחות אז היה לא איזשהו "קטע" שכבר לא עושים היום (לצערי).

וגם אני חשבתי על דיקפריו כשראיתי אותו
דווקא לא נראה רע אבל יש בזה משהו מצחיק.
אם כבר הבחורה שכולם מתלהבים ממנה די מכוערת (יחסית למה שהיא משחקת).

הקליפ לא עובד. כל הקטע הזה של "אנשים לא אטרקטיביים במיוחד רוקדים כמו דבילים. חה. חה. חה. נורא מצחיק" פשוט מעצבן. זה אפילו לא מצליח להעלות לי חיוך.

בכל מקרה, מקווה שהאלבום לא נשמע כמו השיר הזה, למרות שהוא בטח כן. חבל שהוא השתפן מסגנון ה-EP הקודם.

Headspace

New member
אני שמח שהוא חוזר

השיר חמוד וגדל עלי לאט לאט, הקליפ קצת מפוספס (ברעיון ובאיך שאוסטין נראה, יש פוטנציאל והרבה פעמים עושים לו עוול עם התספורות)

Halcyon Days

New member
הקרנת בכורה: Disclosure - Omen ft. Sam Smith

דיסקלוזר וסאם סמית' משתפים פעולה שוב. הפעם עם 20 קילו פחות.
שיר מדבק. להיט בריטני מובהק.

candyheart

New member
לא דיבר אליי.

השיר הרגיש לי חופר בגדול. הפקה מאוסה.
ומדהים איך זמר קצת שמנמן שנה בביזנס וישר רץ להוריד חצי מהמשקל שלו. מה היה דחוף? הוא לא נראה רע, ואז מה אם איזה שניים-שלושה אידיוטים העירו על זה בטוויטר? מקווה שהוא לפחות עשה את זה בשביל עצמו ולא לספק כל מיני מנהלים.

גם לדעתי זה היה די חלש.

קליפ נחמד (מצולם יפה),שיר נחמד אבל משהו פה לא עד הסוף.
&nbsp
ולדעתי סאם נראה מעולה עכשיו. וגם לפני כן. הוא גם לא היה שמן לפני כן. שמנמן ועכשיו הוא מיני שמנמן.
יכול להיות שבאמת היה כאן לחץ מהתעשייה או יותר נכון מהמעמד החדש אבל לא חושב שזה היה משנה המשקל כך או כך.
&nbsp

GM1988

Well-known member
לא מצליח להתחבר לסאם סמית'. גם לא במקרה הזה.

ממש מזכיר לי את מקרה אדל, שהתלהבו מ"זמרת איכותית" והרולינג אין דה דיפ יצא וזה... ממש לא עשה לי את זה. עדיין לא.
וככה זה עם סאם. לא עובד פשוט.

הרזון דווקא מחמיא לו

Halcyon Days

New member
הקרנת בכורה: Florence + The Machine - Queen of Peace & Long

פלורנס ממש ממש ממש רוצה שילהקו אותה לסרט. היא משחררת קטע של 10 דקות שמשלב שני שירים מתוך אלבומה האחרון.
מודה שדילגתי על רוב הקליפ, אבל ממה שכן ראיתי יש אוב דרמה ועירום מיותר.
עדיין, אני מאוד אוהב שאמנים משחררים קטעים כאלו, רק כדי לתת ויזואליות לשירים. שאפו
.

candyheart

New member
ויזואל ממש יפה! היא מהטובים בתחום הזה כיום.

אכן הייתה קצת אובר דרמה והנמרחות שלה על האנשים נהייתה מעייפת באיזשהו שלב, אבל זה עדיין היה מצולם בצורה מרתקת וכאחת שלא חובבת פלורנס מושבעת הייתי קשובה לכל אורך הקליפ, למרות שהיה ארוך.
&nbsp
חייבת לציין שהאזנתי לאלבום החדש פעם אחת (פעם ראשונה שאני מאזינה לאלבום שלם שלה) וזה היה יותר מדי בשבילי. באיזשהו שלב כבר הפסקתי לנסות וזה נהייה מייגע. מצד שני זה ממש לא נראה לי אלבום של שמיעה אחת ואולי אנסה שוב בעתיד. אם יהיה לי כוח.

Drunk in Love

New member
חוזר בי - אחרי שראיתי פעם נוספת גם הקליפ די מדהים ומרשים.

אמנית כ''כ מצוינת וחדה. הצליחה להעביר המון רגש בקליפ הזה, במיוחד ב- Queen of Peace בו הייתה יותר התרחשות.
השירים, כמו שאמרתי, מעולים בעיני. מהטובים באלבום הזה. Long & Lost ממש מכשף, מזיז אצלי משהו ש- Seven Devils מהאלבום הקודם ניסה ולא הצליח. Queen of Peace גדול מהחיים ובעולם יפה יותר היה הלהיט הכי גדול עכשיו.

Halcyon Days

New member
הקרנת בכורה: Major Lazer - Powerful feat. Ellie Goulding

לפני הקליפ לא הצלחתי לשמוע את השיר עד הסוף
.
קליפ לא הכי מושקע ודי עלוב, אבל מעניין יחסית.
אהבתי את התספורת החדשה שלה. סופסו היא לא נראית כאילו משכו אותה מהמזבלה.

שיר אדיר. בכלל מייג'ור לייזר השם יודע איך

בראשות דיפלו - הוציאו את שני שירי הפופ הכי טובים של השנה שזה וLean On.
&nbsp
זה במיוחד מעולה - בעיקר הביצוע של אלי וטראוס ואיך שהם משתלבים ביחד.
&nbsp
הקליפ עלוב לחלוטין ומיותר. והתסרוקת הזאת מכוערת לה. שתחזור מהר לארוך.
&nbsp

candyheart

New member
שיר סביר. לא התלהבתי ממש.

הקליפ בעיקר שחוק. גם לא הבנתי מה הם רוצים מהאנשים המסכנים האלה.
והתסרוקת אכן יפה, אם כי השפתיים נראות מנופחות. אבל אלי חייבת לחזור להקליט חומר משלה. נראה לי שהיא הוציאה יותר התארחויות וסאונדטראקים משירים מקוריים של עצמה בכל הקריירה.

Halcyon Days

New member
חחח וזה לא הכל. ככל הנראה היא בדיוק סיימה להקליט

את הפסקול לסרט ג'יימס בונס הבא
.
&nbsp
אבל בראיון שבוע שעבר היא הבטיחה שעד סוף השנה היא תשחרר את האלבום החדש שלה.
&nbsp

candyheart

New member
פשוט לא עוצרת זאתי

האמת שאלי שרה ג'יימס בונד זה מעניין...דווקא יכול לצאת טוב לדעתי. היא בכלל מושלמת לפסקולים ולא מפתיע שפונים אליה כל-כך הרבה אבל יש גבול שבו את כבר ממאיסה את עצמך.
&nbsp
ו
על אלבום עוד השנה! מקווה שזה באמת יקרה ושהיא לא תדחה ותדחה או פשוט תיעלם כמו חברותיה למקצוע.
&nbsp
&nbsp
מדהים שפעם די שנאתי אותה

תודה לחברי הפורום שחפרתם וחפרתם עד שזה נקלט

&nbsp
ואני עדיין לא סובלת את Starry Eyed דרך אגב שבגללו גם לא אהבתי אותה בהתחלה.

למעלה