שרשור שאלות

iefrat

New member
בבקשה, רצ"ב

אשמח אם תאמרי לי באיזה דפדפן את גולשת? זו פעם שניה שאמרו לי שהוא לא זז...

פורמולה חלקה הנמרחת באופן אחיד, מריחה אחת עד שתיים בלי פיזור מיותר של חומר, שכבה ראשונה לכיסוי מלא, שניה לשלמות. אסתייג ואומר שדרגת כיסוי ועמידות לדעתי, תלוי פיגמנט. הבהיר דוגמת 201 הורדרד אינו מכסה את "הלבן" של הציפורן ובעיניי יתאים עבור "מניקור צרפתי" לעומת אחיו 210 ורוד פוקסיה עז בו שכבה אחת תביא לכיסוי מלא, אני תמיד אשים 2 לשלמות ועמידות.
המברשת - מאז שיש מברשת עבה ללקים אני מרוצה. נהנית מן המברשת הרחבה, האוחזת היטב בפורמולה למריחה אחידה, בלי בועות או גבשושיות.

דבר היצרן: פורמולה על בסיס ג'ל למריחה קלה בעובי הנכון וכיסוי אחיד על כל הציפורן.
מברשת מעוצבת בעלת זיפים שטוחים ומעוגלים המאפשרים מריחת לק נוחה ואחידה.
פורמולה המכילה TOP COAT לברק מוגבר לאורך זמן.
הגוונים משלבים פיגמנטים, צדפות פנינים ואפקטים אופטיים.

או בקיצור: מעלפים אבל הכמות קטנה...

יעל י

New member
iefrat
...

אני גולשת באקספלורר 8.

ושאלה - אחרי הלוריאל את מורחת מייבש?

iefrat

New member
סליחה על האיחור במענה - אשמת תפוז

נדרשתי להחלפת סיסמא אבל היתה בעיה טכנית

כעקרון אני לא שמה טופ כי אני נוהגת להחליף לק פעמיים בשבוע בד"כ והלקים אלה הצהרת יצרן שמכיל טופ, אולם כשכן הנחתי טופ העמידות ארוכה יותר.

האם עדיין את לא מצליחה להכנס לבלוג?

http://iefrati.blogspot.co.il/

דידו24

New member
אולי אוכל לקבל פה הכוונה

אני מחפשת בונת ציפורניים באיזור כפר סבא. שהבנייה תיהיה עדינה אך עמידה וחשוב לי מישהי עם יד לקישוטים?
תודה!

violeta4

New member
תגידו לק מתאים לשימוש אישי וביתי?

ניסיתי הרבה מחזקי ציפורניים אבל הבעיה היא שהציפורניים נשברות בחלק שעדיין מחובר לעור וזה כבר לא עניין אסתטי,זה כואב ולפעמים מלווה בדם,אז החלטתי ללכת על משהו קיצוני יותר כמו הלק ג'ל.
השאלה שלי היא איך משתמשים?האם אפשר להשתמש באופן אישי או שאני חייבת ללכת לאשת מקצוע?
ואיזו חברה מומלצת?

*מצרפת דוגמה שתוכלו להבין על איזה מוצר אני מדברת..

inmybeautyway

New member
לקים שמתאימים לצבא ?

בקרוב אני מתגייסת ורוב הלקים שלי הם דיי צבעונים ,אמרו לי שיש רק סוג מסוים שאפשר [אני חושבת כאלה שרואים את הציפורן ל כל כך הבנתי ].
מישהי יכולה להמליץ לי על לקים מתאימים ? כדי שאני יוכל לעבור את השירות עם קצת צבא

trilliane

Well-known member
מנהל
צריך לבדוק את חוקי מטכ"ל העדכניים

זכור לי שמותרים צבעים עדינים וטבעיים – שקוף, לבן פנינה, ורוד עדין... כאלה מין. אבל אולי חלו עדכונים, אז חשוב לבדוק בפקודות.

SHAshaS

New member
שאלה לגבי ייבוש ושכבות

היי,
כשאני מורחת לקים, לא משנה של איזה חברה- מהזולים של ביוטיקר, דרך רבלון, ג'ייד וכו' ועד OPI.
אני מורחת שתי שכבות, אני גם אם אני מחכה המון זמן+ שמה מייבש/ מרססת מייבש עדין תמיד תמיד תמיד מופיעים לי חריצים והלק נהייה פשוט מכוער עד כדי כך שאי אפשר להסתובב איתו. זה קורה בעיקר בזמן השינה. אבל לא רק.

(אני לא מורחת את הלק לפני השינה...)

אז מה אני עושה לא בסדר? כמה זמן צריך לחכות בין שכבה לשכבה? זה בכלל קשור??

תודה!

למעלה