בבקשה, רצ"ב
אשמח אם תאמרי לי באיזה דפדפן את גולשת? זו פעם שניה שאמרו לי שהוא לא זז...
פורמולה חלקה הנמרחת באופן אחיד, מריחה אחת עד שתיים בלי פיזור מיותר של חומר, שכבה ראשונה לכיסוי מלא, שניה לשלמות. אסתייג ואומר שדרגת כיסוי ועמידות לדעתי, תלוי פיגמנט. הבהיר דוגמת 201 הורדרד אינו מכסה את "הלבן" של הציפורן ובעיניי יתאים עבור "מניקור צרפתי" לעומת אחיו 210 ורוד פוקסיה עז בו שכבה אחת תביא לכיסוי מלא, אני תמיד אשים 2 לשלמות ועמידות.
המברשת - מאז שיש מברשת עבה ללקים אני מרוצה. נהנית מן המברשת הרחבה, האוחזת היטב בפורמולה למריחה אחידה, בלי בועות או גבשושיות.
דבר היצרן: פורמולה על בסיס ג'ל למריחה קלה בעובי הנכון וכיסוי אחיד על כל הציפורן.
מברשת מעוצבת בעלת זיפים שטוחים ומעוגלים המאפשרים מריחת לק נוחה ואחידה.
פורמולה המכילה TOP COAT לברק מוגבר לאורך זמן.
הגוונים משלבים פיגמנטים, צדפות פנינים ואפקטים אופטיים.
או בקיצור: מעלפים אבל הכמות קטנה...
אשמח אם תאמרי לי באיזה דפדפן את גולשת? זו פעם שניה שאמרו לי שהוא לא זז...
פורמולה חלקה הנמרחת באופן אחיד, מריחה אחת עד שתיים בלי פיזור מיותר של חומר, שכבה ראשונה לכיסוי מלא, שניה לשלמות. אסתייג ואומר שדרגת כיסוי ועמידות לדעתי, תלוי פיגמנט. הבהיר דוגמת 201 הורדרד אינו מכסה את "הלבן" של הציפורן ובעיניי יתאים עבור "מניקור צרפתי" לעומת אחיו 210 ורוד פוקסיה עז בו שכבה אחת תביא לכיסוי מלא, אני תמיד אשים 2 לשלמות ועמידות.
המברשת - מאז שיש מברשת עבה ללקים אני מרוצה. נהנית מן המברשת הרחבה, האוחזת היטב בפורמולה למריחה אחידה, בלי בועות או גבשושיות.
דבר היצרן: פורמולה על בסיס ג'ל למריחה קלה בעובי הנכון וכיסוי אחיד על כל הציפורן.
מברשת מעוצבת בעלת זיפים שטוחים ומעוגלים המאפשרים מריחת לק נוחה ואחידה.
פורמולה המכילה TOP COAT לברק מוגבר לאורך זמן.
הגוונים משלבים פיגמנטים, צדפות פנינים ואפקטים אופטיים.
או בקיצור: מעלפים אבל הכמות קטנה...