בנות מה לובשים בהריון???

בנות מה לובשים בהריון???

בטוח חלקכן הצלחתן להיות יפות גם בזמן המפגע האופנתי הזה? איפה קונים בגדים יפים בארץ?
קניתי ג'ינס הריון וחצאית ג'ינס בחו"ל, אבל עוד מוקדם מדי ללבוש אותם וגם לא רוצה עוד שידעו.. אבל שום דבר לא עולה עליי! ואני כבר מתחילה לחשוד שחושדים בעבודה בגלל כל השמלות אמפייר שאני מסתובבת איתן (ומכניסה את הבטן בשיחות ליד מכונת הקפה). בא לי למות. מזל שרוב הזמן אני עובדת מהבית

shir007

New member
מנסה לענות...

קודם כל לדעתי - גם מי שלא בהיריון ולובשת גזרת אמפייר - גורם לה להיראות בהיריון... כך אני חושבת.. לבשתי את הגזרה הזו רק בהיריון מתקדם.
אני בהיריון לא לבשתי כמעט בגדי היריון למעט כמה דברים מדהימים שקניתי ב gap וב liz lange.
בהתחלה כשרציתי להסתיר לבשתי הרבה טייטסים וחולצות רגילות אבל קצת יותר ארוכות ורחבות - כלומר קניתי חולצות רגילות ומידה אחת גדולה יותר (ויש לי ג'ינס נמוך שהיה מאד שימושי אז..).
אופציה אחרת (אבל נדמה לי שזה היה בהמשך כבר כשהיתה ממש בטן) - קניתי שמלות ולבשתי אותן בתור חולצות - אבל עם טייטס מתחת.
אני מאד אהבתי ללבוש שמלות בהיריון, אבל זה כבר היה בשלב יותר מתקדם וממותגי היריון ממש.

מקווה שעזרתי...

nicky17

New member
האמת די אותו הדבר

קניתי רק ג'ינס מיוחד להריון (עם החגורה הזאת לבטן) כל שאר הבגדים היו מחנויות רגילות או בגדים קיימים מהארון.
הרבה שמלות (צמודות וגם רחבות, את כולן קניתי בחנויות רגילות)
טייצים, מכנסונים/מכנסיים מבד (ככה שהגומי (במקרים שיש) עדין או מתרחב בהתאם לצורך ואפשר לשים אותם מתחת לבטן בלי שילחץ)
בחולצות קניתי מידה אחת גדולה יותר (כי לפני ההריון הייתי הולכת עם חולצות שבקושי כיסו את הבטן
)
גופיות זה גם כיף
וטוניקות או חולצות שמתרחבות מהחזה ומטה

מה שמצחיק שדווקא בהריון הרגשתי שיש לי יותר מה ללבוש מאשר שהייתי לפני/אחרי שלוקח לי שעות להתלבט מה יושב עליי טוב (בהריון הכל ישב מושלם והחמיא)

מוזר

אני מקווה מאוד שאוכל להתחבר להרגשת הנינוחות הזאת שאתן כותבות עליה.. "בהריון הכל מרגיש מושלם". כרגע אני מרגישה וול, סתם שמנה

Bacio

New member
רק משהו אחד

אל תרגישי רע עם עצמך אם לא תחושי בנוח. אני שנאתי להיות בהריון, וממש לא נהנתי מכל רגע. אז כל תחושה, עד גבול מסויים, ממש לגיטימית.

pixie lul

New member
כנ"ל

אני מ מ ש לא אוהבת להיות בהריון, ולא מבינה על מהמדברות כל אלה ש"פורחות" בהריון. זו תקופה מסורבלת, עייפה ולחוצה...

nicky17

New member
האמת, שדווקא בהריון

הייתי הכי פעילה וחרוצה בניגוד למצבי הרגיל (עצלנות בשיאה!
)
וזה כמובן תלוי אם יש/אין תופעות ועל איזו עונה בשנה נופלים...
אבל ברור שזו הרגשה סובייקטיבית

Fun Fair

New member
מסכימה איתך- הכי סובייקטיבי בעולם!!!

אישית, הייתי מאלה שפרחו בהריון
(כלומר- עד החודש שתשיעי, שאז הבנתי למה אומרים שהריון נמשך 8 חודשים ושנה
).
היה לי כיף לקום בבוקר, להתלבש, להתאפשר, להסתובב, עור הפנים שלי היה מושלם, השיער שלי היה נהדר ומצב הרוח היה בשמיים (אני כן חייבת לציין שהחודשים המתקדמים שלי היו בחורף, אז היה לי קל יותר. נראה לי שאם הייתי מסתובבת בתשיעי באוגוסט, ההרגשה שלי היתה שונה
).

אבל ברור לי לחלוטין שזו החוויה האישית שלי ויש לי חברות ששנאו כל רגע בהריון (איך אחת מהן אמרה? אם הייתי יכולה ללחוץ FF ולהגיע ללידה- מה טוב)

Fun Fair

New member
הכי אהבתי להתלבש בהריון

מבינת חולצות- כמעט אותו הדבר.
רוב החולצות היו נהדרות עד חודש שמיני, ואז כבר היה ממש חורפי והסוודרים הגדולים שלי היו מושלמים.
בנ"ל שמלות לא מחויטות.
מכנסיים וחצאיות- בתילת חמישי כבר היה לי לא נוח עם הפריטים שלי, אז התהלכתי עם מכנסי הריון.
תלבשי את מה שקנית, פשוט עם טוניקה, שתסתיר את הגומי.

לגבי איפה קונים:
קניתי כמה פריטים מעולים בה&מ.
ישחנות חמודה בבית טפר בת"א בשם "זורם" ויש שם בגדי הריון מהממים ולא יקרים כלל.
בנוסף- נצלי את הסייל אצל אבישג ארבל

(קצת מתגעגעת להריון עכשיו...
)

תודה, אבדוק את החנות

למה בדיוק אהבת להתלבש בהריון ? סתם מעניין. אולי בשלב של הבטן ממש אני אתלהב יותר, כרגע זה רק הארון מצטמצם לי מיום ליום וזה מתסכל

3קטנה

New member
בהריון לא צריך להכניס את הבטן

הבטן יוצאת ומודגשת, בשמחה וגאווה
הצללית של אישה הרה היא פשוט מושלמת בעיני.

Fun Fair

New member
האמת? יש משהו מאוד משחרר בהריון.

כמו שנכתב- "את לא צריכה להכניס את הבטן" כמטאפורה

כן רציתי להראות טוב, אבל הרגשתי נוח עם זה שהייתה לי בטן, והאגן מתרחב וכו' והיה לי הרבה יותר קל לקבל את השינויים במידות ובגזרות שאני יכולה ללבוש, כי ידעתי שאין לי שליטה על זה (לעומת עכשיו, כשאני הרבה יותר קשה עם עצמי- 3 מחודשים אחרי לידה ואני עדיין לא בגזרה הקודמת שלי)

pixie lul

New member
לאט לאט!

ראשית, בדר"כ לא חוזרים לגמרי לגזרה הקודמת, אבל מאוד מתקרבים לשם
אבל שלושה חודשים זה כלום זמן. אחרי הריון הראשון לקח לי תשעה חודשים ואחרי השני כמעט שנה וחצי. כותבת לך כדי שתהיי יותר קלה עם עצמך. את ממש רגע אחרי לידה

pixie lul

New member
בשעה טובה

ראשית, סביר שרוב האנשים כלל לא חושדים בשום דבר, וסתם נדמה לך. בשני ההריונות שלי נדהמתי לגלות שאנשים לא ידעו שאני בהריון עד שלבים ממש מתקדמים (בואכה שבוע 30 כזה, כן?). למה את חושבת שאם תלבשי ג'ינס הריון מישהו ישים לב שזה לא סתם ג'ינס?? לדעתי - תלבשי אותו ואת החצאית בכיף - לא כתוב עליהם בגדול "מיועד להריוניות בלבד".

אני עברתי למכנסי הריון ממש מהר, ואין לי מושג איך אלה שמושכות עם מכנסיים רגילים עושות את זה (הלו, זה לוחץ בבטן!).

חוץ מזה - תקני ברשת. ויותר ספציפית - באיביי, ועוד יותר ספציפית - יד שניה... בגדי הריון הם מקרה מובהק שבו כדאי לרכוש בגדי יד שניה, שהרי הם נלבשו זמן קצר בלבד. את יכולה למצוא דברים משגעים בכסף קטן מאוד.

והכי חשוב - שיעבור בבריאות ובשמחה!

Bacio

New member
בקשר למכנסיים רגילים

גזרה נמוכה
.
הבטן פשוט יושבת לה בנוחות מעל. הסתובבתי עם ג'ינס רגיל עוד אי שם בסוף חודש חמישי.

זהו אין לי "גזרה נמוכה" מאז התיכון בערך

אני אחת שיש לה טוסיק, מותניים והכל, עם גזרה נמוכה הכל בורח לטייל. בגזרה רגילה ובמיוחד גבוהה הרגזשתי את הלחץ בבטן/מותניים ממש מהר. אולי גם כי אני אוכלת יותר מדי

pixie lul

New member
אני לא מכירה "מידות הריון"

בדר"כ אומרים לקחת מידה יותר מהמידה הרגילה שלך. למשל, אם את לובשת מידה 40, בהריון כדאי לקנות 42 (המקבילה ל 40 זו מידה 8 אמריקאית, ו 42 זה 10 וכו'). מה שכן כדאי לקחת בחשבון זה שהמידות בארה"ב קצת יותר נדיבות ממה שמוכר לנו בארץ. זאת אומרת - אם בארץ את לפעמים 40 ולפעמים 42, במידות אמריקאיות את 8 ולא 10.
הכי כדאי - להזמין פריט אחד במחיר ממש נמוך, ולראות איך הוא. אם ראית כי טוב - תקני עוד

Fun Fair

New member
בכל בגדי ההריון שלי- אני בדיוק אותה מידה כמו

הבגדים הרגילים, לכן מצטרפת להמלצה לקנות קודם פריט אחד זול ולמדוד

למעלה